Vanaf eerste contact uitstekend. Vakkundig inmeten, duidelijke uitleg over gang van zaken. De afspraken werden nagekomen. Plaatsing ook op aangegeven tijd, goede prijs, mooi product. Kortom een aanrader.

Netjes werk geleverd

Het afstellen van aflevering kan beter. De chauffeur stond om 8.00 uur voor me deur het was goed dat ik thuis was. Dit was niet gemeld. En de monteur om 9.00 uur i.p.v. 17.00 uur smiddags volgens afspraak. Voor de rest zeer tevreden.

Prima product en een zeer deskundige plaatsing van de garderobekast

Als u kwaliteit nastreeft dan is het minste dat u de cliënten aanspreekt met hun naam. Alleen voorletters is uitermate slordig

Mooie kast geleverd.

Goede ontvangst en goede service. Montage is top gegaan.

Je kan er alleen maar positief over zijn.

Goed advies.Prachtige kast. Netjes ingebouwd. Een enkele opmerking over de bezorging dit werdt gedaan door een aardige kranige chaufeuse maar het is onmogelijk om dat in je eentje te doen. Veel te zwaar. Extra hulp was nodig om de loodzware deuren naar binnen te krijgen.

Geleverd wat we besteld hebben

Dit is onze tweede kast in 2 jaar tijd. Door verhuizing wederom dezelfde kast gekocht. Zowel chauffeur als monteur waren keurig op tijd. Niels de monteur heeft onzettend netjes gewerkt. Helaas waren de soft close remmen te licht, maar door Niels direkt aandacht aan besteed en nieuwe afspraak wordt geregeld op dit verder op te lossen.

goede ervaring, maar

Goede ervaring met het installeren van onze industriële deur. De monteur heeft de schroeven te ver door geschroefd. Er moet een nieuwe deurstijl komen. Overigens prima geregeld, maar natuurlijk wel jammer dat er vertraging is opgetreden voor het volledig af is.

Geweldig ervaring

Het kon niet beter. Kast werd op tijd geleverd en monteur was er 1 uur later. Hij was heel precies en werkte hard, maar ook voorzichtig om niets te beschadigen, door. Ervaring kon niet beter zijn. Wij geven als cijfer een 10.

Wij zijn op een goede en duidelijke manier geïnformeerd en naar tevredenheid geholpen.

Positief

Alles volgens afspraak verlopen en wij zijn tevreden met het resultaat

prima gewerkt, vriendelijk, het van buiten naar binen brengen met de lift, totaal geen klahten

prima in orde

Mooie kast, wat warrig bij planning levering/opbouwen

Het uitzoeken, maken van de definitieve offerte was verrassend omdat er dan toch 25% meerkosten bijkwamen dan toen we in de winkel gingen kijken. De levering was ernstig vertraagd. Het plannen van de data van leveren en opbouwen was warrig en de e-mails tegenstrijdig. Maar door ons flexibel op te stellen hebben we nu twee mooie kasten.

Goede monteur, zeer slechte service

Goede montage service en zeer bekwame monteur (freelance). Levering echter laat en zeer chaotische planning vanuit kantoor. Materialen worden onzorgvuldig afgeleverd. Ook aftersales niet naar wens.

Slecht!

Ten eerste zeer lange wachttijd.duurt maanden!!!! Slechte planning. Afspraken maken. Dan die zelf veranderen zonder overleg. Bel je klantenservice. Die zou het uitgaan zoeken. Belt dan niet meer terug. Voor niks vrij genomen. Dat verneem je dan in een e-mail. Komt er eindelijk een monteur. Na dat ze zelf een nieuwe afspraak hebben gemaakt. Is niet alle materiaal bezorgd de dag ervoor. Nieuwe afspraak.

Netjes in afwerking van onze aanvraag in het totaal

Netjes behandeld bij opname en plaatsen van de kast. Netjes geplaatst.

Te laat, verkeerd ingemeten, incompleet en beschadigd geleverd.. nu wachten op het herstel

Teveel verkeerd gegaan om op te noemen. En de kast staat nog niet eens. Ruim een maand na uiterste afgesproken datum is er een levering geweest. Het houtwerk werd zo uit het laadruim het huis in getild, zonder verpakkingsmateriaal er omheen. Je raad het al, overal hoekjes er af, en hapjes uit de randen. De schuifdeuren zaten er niet bij, pas toen ik zelf belde hierover kwamen ze met een verklaring (vertraging in fabriek) De volgende dag kwam een externe timmerman de kast monteren voor zover dat mogelijk was. E.e.a. was niet goed op maat gezaagd en moest ook weer over worden gedaan. De timmerman heeft gelukkig alles geregeld met Kastengigant voor herstel. Hier wachten we nu nog op.... geen idee hoe lang want communicatie van de Kastengigant is er niet.

Netjes gemonteerd

Ik wacht alleen al 2 weken nog op een vervolg omdat de bestelling niet compleet is. Een deurstop moet nog worden geleverd.

niet alles in een keer goed

Tijdens het plaatsen van de schuifdeuren bleek dat het paneel dat geleverd was niet aan alle kanten was afgewerkt. Dit was nodig om uit een paneel 2 zij kanten te halen. Dus kon het werk niet worden afgemaakt. Nu zitten we te wachten tot wanneer het wordt afgemaakt, terwijl wij wel alles vooraf moeten voldoen.

Matig

Voor het inmeten van een inloopkast had de betreffende medewerker geen juiste spullen mee om de ruimte in te meten. Er werd globaal ingemeten voor een offerte prijs. Als gevolg dat er nog een meet afspraak moet worden ingepland wat overigens niet gratis is. Daarnaast wordt er geadverteerd met kast op maat maar in de praktijk is dat niet realiseerbaar. Medewerker gaf aan dat de kast elementen een standaard maat hebben dus je wordt beperkt in de mogelijkheden. Verder zijn de prijzen fors en het advies van medewerker is onder niveau. Kastengigant kan zich beter gigantische prijzen noemen deze naam komt namelijk beter tot zijn recht. Kortom geen aanrader! Tot slot in de huidige Corona tijd vond ik het vreemd dat de medewerker geen mondkapje droeg en ook geen afstand hield. Dit was erg vervelend want hij was ook nog eens behoorlijk aan het hoesten.

Mooie kast, vriendelijke en kundige monteur.

Bij het uitzoeken van de kast viel het ons op dat de kast van zeer goede en mooie kwaliteit is. De bestelling was snel geplaatst. Helaas moest de adviseur/in eter een keer extra komen om dat de makelaar niet gereed was met de werkzaamheden. De levertijd was aan de lange kant. Maar nu de monteur de kast vakkundig gemonteerd heeft zijn we dat weer snel vergeten. Kortom zeer tevreden over de Kastengigant

Mooie kast, naar verwachting! Wel wat langer wachten...

Ben zeer tevreden over de kast! Ook aardig en vakkundig personeel dat kwam inmeten en plaatsen. Helaas wel wat langer moeten wachten dan initieel aangegeven en de communicatie over de planning kan beter.

De levering heeft even op zich laten wachten. Maar inmeten plaatsen door de monteur prima. Wij zijn blij met het eind resultaat

goede levering, inbouw maten niet goed verwerkt

levering tot achter de voordeur Begane grond. Zie maar hoe je de zware deuren op 2 hoog krijgt. Moesten zelf lift organiseren omdat de spullen niet in de huislift pasten. Zou bij verkoop verteld moeten worden. Ook de geleverde legplanken waren niet goed gemeten ( fabrieksfout.)

Keurig product volgens afspraak gekeverd

Heel netjes gemonteerd. Product en montage voldeden geheel aan mijn verwachtingen. Helemaal top.

Keurig werk/levering maar wel geduld hebben.

Communicatie prima, inmeting door man met kennis gedaan, offerte ter plaatsen. Ook montage afgenomen bij kastengigant, de lever- en -montage datum werden echter na veel langere termijn ingepland. (Zeker ook met Corona te maken). Resultaat is prachtig en naar tevredenheid. Klein verbeterpuntje, monteur zou verpakkingsmateriaal en achtergelaten zaagsel (van het zagen) op kunnen ruimen/afvoeren.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD