Prachtig resultaat.

Het begin begon slecht. Het aangeleverde materiaal was niet compleet, dus degene die de kast kwam plaatsen kon niet aan de slag. Maar dankzij hem kon toch die dag de kast geplaatst worden, omdat hijzelf in Werkendam de spullen ging halen. Ben hem zeer dankbaar en het resultaat is geweldig ! Hij heeft zonder enige pauze doorgewerkt, zodat diezelfde dag de kast klaar was. Prima man.

De kledingkast is geworden zoals we hadden bedoelt Het was de lange wachttijd waard.

Duurde even maar dan heb je ook wat

3 maanden geleden een inloopkast op maat laten maken en vorige week erin laten zetten. Monteur was vriendelijk en best wel snel klaar. Het duurt even voordat je de kast hebt maar is zeker weten de moeite waard.

Wie verbetert Kastengigant hierin?

De beide monteurs wisten wat zij deden en ook nog eens heel precies alles klopt. Een kleinigheidje het stopcontact in de inloopkast is niet aangesloten, dat moeten we zelf doen denk ik! Daar hadden ze nog even iets over kunnen zeggen maar waarschijnlijk vergeten het was ook zoveel werk en precies werk met kans op beschadigingen van het plafond etc. Maar dat is allemaal heel goed gegaan.

Redelijke spullen, verschrikkelijke service

Alles ging mis, de beloofde levertijd zou eerst met anderhalve maand verlaat zijn. Daarna bij gods gratie kon het 3 weken te laat geleverd worden. Wij waren in die week op vakantie maar hè je moet wat. De dag van montage iemand ingehuurd. De monteur komt. ZONDER DEUREN! Dus monteur weer naar huis. Boos gebeld. Dan kon het de volgende dag geleverd en de dag daarna gemonteerd. Uiteindelijk 3 dagen achter elkaar mensen in moeten huren. Bij de vraag of hier misschien iets van compensatie tegenover kan staan wordt er snel van onderwerp veranderd. Voor mij nooit meer kastengigant. De deuren zelf zijn redelijk maar schieten weleens uit hun rails en voelen wat goedkoop aan. ook niet wat je verwacht voor bijna 2 ruggen aan alleen deuren.

Goede kwaliteit. Jammer van het advies.

Kwaliteit en installatie is degelijk. Het advies wat je afkoopt (inmeetkosten) leek ons zeer waardevol aangezien we geen profs zijn. Helaas heeft adviseur niet gekeken of onze wensen ook paste op onze inbouwkast. Hierdoor hebben we een dure ombouw laten maken en kunnen we nu een lade van dr kast niet meer gebruiken. Voor de extra inmeetkosten had ik toch meer verwacht...

Mooie kast geleverd en geplaatst !

Na een aanmelding op de site kwam er iemand om alles nog eens haarfijn na te meten en de plannen goed door te spreken. Alles werd prompt op tijd afgeleverd en door een ervaren monteur in elkaar gezet. Perfect !

Prima en netjes werk verricht

Netjes op tijd. Duidelijk wat wel of niet werd meegenomen als de klus is geklaard. Beleefd en snel gewerkt

Goede ervaring, als je je overgeeft aan het keurslijf van kastengigant

Inmeten en met mij meedenken voor de totale oplossing is prima. Daarna is het betalen voor het inmeten (niet gebruikelijk) en vooraf betalen voor de bestelling (niet klantvriendelijk) ofwel een deel voorschieten met hoge rente (niet aantrekkelijk). Bij vooruitbetalen moet je maar afwachten als klant en vertrouwen dat alles goed komt. Na betaling en bevestiging van de bestelling volgt totale radiostilte. Nabellen was helaas nodig. De montage was weer keurig, vakkundig en snel. Dus uiteindelijk is het vertrouwen niet beschaamd.

De kast geeft veel ruimte en het advies was heel goed. Alleen laten ze wel veel afval(verpakkingsmateriaal) achter.

Zeer goede en snelle levering en montage. Zeer bekwame vaklui, laten alles ook super netjes achter.

Goed geregeld

Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat.

Levering wat vroeg, nou hebben wij de ruimte om een kast en wat openslaande deuren op te slaan. Communicatie prima Advies vertegenwoordiger vonden wij uiteindelijk toch minder dan gehoopt. Hij heeft de situatie gezien en als er dan gemeten wordt dan zit de meerwaarde in het meedenken. Nu zijn we twee stopcontacten kwijt door twee ladeblokjes laag te nemen. Daarbij is de koof nu weg door de kunde van de installateurs. Installateurs waren top! Netjes gewerkt aantal vragen gesteld hielden rekening met de wensen van de klant. Enige aantekening er blijft behoorlijk wat piepschuim karton en plastic achter na deuren en een brede kast te hebben geïnstalleerd. Neem dit in vervolg mee terug. Dit gaat anders zwerven! Al met al prima en tevreden met het eindresultaat.

goed advies en professionele montage

Goed advies in de showroom Breda, professionele opmeting en montage. Zeer tevreden met het eindresultaat

Mooie kwaliteit, maar rommelige aanloop, planning en afronding

Wij hebben een kastenwand besteld, alleen de deuren, interieur via IKEA. Na 8 a 9 weken levertijd werd 1 dag van tevoren de afspraak voor montage geannuleerd. Na heel veel heen en weer gebel, is er uiteindelijk toch op korte termijn iemand gekomen. Aftersales is er niet, net als controle van onderaannemer. Materiaal is wel top, maar het is ook niet goedkoop, maar dat weet je van tevoren.

Keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Goede ervaring, alleen jammer dat “de verpakkings troep” niet meegenomen word, het heeft mij ( ben 78 jaar) een hele tijd gekost om die rommel weg te werken.

Helder en goed

Van begeleiding in de aankoop tot en met de oplevering en installatie is alles uitermate soepel en vakkundig verlopen.

Klantvriendelijk en nette afwerking

Kast is netjes ingemeten. Door de niet rechte vloer en muur moest er wel aanpassingen komen. Dit is netjes opgelost. Er is wel een plaat over (die wij nodig zouden hebben). Dit is jammer van de kosten die wij hier voor hebben gemaakt. Verder heeft de monteur keurig werk geleverd.

Goed, om vijf hele sterren te halen kan het net nog iets beter

Plezierige, adequate inmeetservice aan huis. Levering zoals gepland. Twee kasten in één dag opgezet, keurig afgeleverd. Monteurs werken rustig en ruimen rommel op. Tip: Voor een 3-deurs kast: maak ook de middelste deur softclose (aan beide zijden). Voor een 4-deurs kast: maak van de linker midden deur de linkerkant softclose en van de rechter middendeur, de rechterkant softclose.

Prachtige kast, keurig geinstalleerd

Tegen een redelijk bedrag is de kast, ruim binnen de afgegeven levertermijn, keurig geplaatst. We zijn blij met het resultaat.

Kastengigant maakt zijn naam waar!

Inmeet- en offertefase verliep zeer aangenaam; er werd goed geluisterd naar de wensen van de klant. Ook werd er ruim tijd genomen om details en materiaalopties te bespreken. De montage verliep vlekkeloos. De monteur was er een met veel ervaring en kunde. Het eindresultaat was er ook naar; alles netjes gemonteerd, afgewerkt, afgesteld én de ruimte netjes (gestofzuigd!) achtergelaten. Het overgebleven (rest) materiaal werd netjes geordend achtergelaten. Tijdens de montage overlegde de monteur met mij vanwege technische/cosmetische redenen de geplande achterwand niet te plaatsen. Dat advies heb ik opgevolgd. Een paar dagen later werd ik gebeld door De Kastengigant dat de kosten voor de achterwand geretourneerd zouden worden. Dat was een prima staaltje van service: chapeau! De Kastengigant is wat mij betreft Reuze!

Goede service, prachtig resultaat

Mooie aanpassing

Bereidwillige monteur, die kundig heeft gehandeld. Onderkant was schuin aflopend en moest speciaal worden aangepast naar horizontaal. Jammer dat ik zelf een afdeklat moest maken en aanbrengen. Qua telefonische bereikbaarheid krijgen jullie een absolute onvoldoende met 110 minuten wachttijd!

Goed, maar Service kan beter

Het opmeten ging vrij snel, maar de levering en plaatsing duurde lang. Helaas ontbraken er onderdelen waardoor de kast niet helemaal geplaatst kon worden. Het opvolgen daarvan duurde langer dan 4 weken. De kwaliteit is goed, maar voor de betaalde prijs had ik beter verwacht. De persoon die het kwam plaatsen was aardig en zeer bekwaam.

Kast goed, nazorg ivm schade aan vloer hihil

Mijn linnenkast staat nu 2 weken. De kast is prima, helaas is tijdens montage mijn nieuwe parketvloer beschadigd. Heb onmiddellijk gebeld, Kastengigant verwijst me naar de monteur. Deze uiterst vriendelijke man is komen kijken en dacht dat hij de schade niet veroorzaakt had. Maar vast staat dat er ‘s morgens nog geen diepe krassen in de vloer zaten en na montage wel. Kastengigant wederom laten weten dat er schade is en dat ik het gerepareerd wil hebben. Opnieuw verwijzing naar monteur. Contact gehad met Consumentenbond, ik heb een overeenkomst met Kastengigant, zij zijn en blijven eindverantwoordelijk voor kast en montage. Dit heb ik hen ook laten weten. Geen reactie op mails ontvangen. Wanneer zij niet binnen een week reageren, ga ze ook nogmaals bellen, ga ik naar de geschillencommissie. Jammer dat Kastengigant zijn verantwoordelijkheid in deze niet neemt.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD