Goed voorgelicht en top geplaatst

Van begin tot de laatste schroef is super begeleidt en afgewerkt.

Heel tevreden met het eindresultaat

Van inmeten tot installatie (en resultaat) zijn wij zeer tevreden. Mooie inloopkast en vooral de ledstrips maken het af. Wat mij niet helder was (wellicht de kleine lettertjes beter moeten lezen) is dat de kast tot aan de voordeur geleverd wordt, we moesten zelf een groot aantal pakketten naar de eerste verslepen. Daarnaast neemt de monteur het afval niet mee, dit moet je dus zelf nog afvoeren (plastic en karton). Monteur (Anko) heeft super werk geleverd. Het inmeten en offreren door Jeroen ging ook als gewenst. Daarnaast hebben we ondanks de drukte heel snel onze inloopkast geleverd gekregen. Ik geef een 9 vanwege het zelf moeten slepen van de pakketten en het afvoeren van het afvalmateriaal. Hier kan nog wat verbeterd worden. Verder zeer tevreden!

Prachtige kast, perfecte montage!

Wij hebben in de showroom in Breda een mooie maatwerk kast gekocht. Vandaag is de kast gemonteerd. Onze complimenten voor de keurige montage, de klantvriendelijkheid en de service! Goed gemeten en keurig gewerkt!

ronduit zeer slecht

op 22 juli deuren besteld, stond op website van kastengigant en Svedex levertijd 2 á 3 werkweken, na 5 weken eens gemaild hoe het er mee stond? worden over 2 weken verwacht, na 2 weken weer gemaild met de vraag wanneer? binnen 2 weken geleverd. 2 weken later weer gemaild kreeg geen reactie dus vandaag gebeld, we verwachten ze deze week..... wat heb ik hier aan verwachten....

Zeer slechte service

3 maanden garantie op montage en 5 jaar op de deuren. Montage zes maanden geleden goed uitgevoerd. Binnen 6 maanden trekken de deuren allemaal krom, zijn niet bij te stellen. Hiermee krijg je de deuren niet meer recht. Deuren gaan niet meer langs elkaar heen. Heeft niets met montage te maken, maar met de deuren zelf ! Maar er wordt maar steeds op montage afgeschoven en die 3 maanden zijn voorbij....lekker makkelijk! Wordt er gezegd dat er teveel luchtvochtigheid aanwezig is of dat er water aan te pas is gekomen (wat een beschuldiging die niet waar is). Wat een onzin. Hartje zomer met temperaturen van boven de 30 graden liepen ze al krom. In de slaapkamer adem je altijd vocht uit. Er wordt goed geventileerd dus deze opmerking is een slecht argument. Oplossing vanuit de Kastengigant: we maken graag een offerte voor u om iemand langs te laten komen, maar kost wel geld hoor. Dat is toch geen service. We hebben garantie op de deuren, maar niet als de krom trekken. Hout werkt zeggen ze. Waar is de garantie dan voor? Ik zal niemand aanbevelen bij de Kastengigant schuifdeuren aan te schaffen. Wat een slecht service !!!! Een dikke vette 1.

Pluspunten

We zijn prima geholpen in de showroom in Purmerend. Vanmorgen is onze inloopkast gemonteerd en we zijn er heel gelukkig mee!

Pluspunten

Mooie showroom hoor, we zijn in Breda geweest. Onze inloopkast ligt al lekker vol, we zijn er heel blij mee!

Pluspunten

Prachtige kast op maat gekocht.

Pluspunten

Goed ingemeten, netjes geplaatst. Wij zijn heel tevreden.

Interne communicatie kan beter. Kast werd later bezorgd dan dat de installateurs ter plekke waren voor de installatie.

Pluspunten

Vandaag is onze kast keurig geplaatst. Op het allerlaatste moment toch nog gekozen voor een montage via Gigantisch en dit is prima verlopen. Dank voor de flexibiliteit en snelle actie. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

Mooie kast, prima handleiding. Montage was goed te doen.

Pluspunten

Goed ingemeten, mooi ingebouwd(Erwin) ,precies naar wens. Aanrader.

Pluspunten

-goed werk geleverd -prettig in de omgang

geen

Pluspunten

Goede service, zelfs na vele jaren. Directe actie op gevraagde onderdelen en afhandeling daarvan. Prettig contact.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, fijne service van Erwin

Pluspunten

De advisering in de winkel verliep uitstekend. De montage door Dhr Erwin verliep perfect. De klantbenadering was erg sympathiek en de montage zeer goed. Ik ben uitermate tevreden.

Pluspunten

Erwin was erg vriendelijk en heeft de kast prachtig gemonteerd. Alles naar wens en zeer tevreden!

Geen.

Pluspunten

Vanmorgen heeft Kastengigant bij ons een prachtige kast geplaatst. We zijn er heel trots op!

Pluspunten

Top jongens. Ben zeer blij met het resultaat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, slechte kwaliteit, kast 5m lang slechte kwaliteit spaanplaat, direkt afgekeurd door ons bij levering. Onder druk van hun advocaat betaald, geen behoeft aan stress.

Ja stoppen met deze bedrijfsvoering en op de markt gaan staan. Wij hebben elders goede kasten gekocht.

Pluspunten

Zeer tevreden over het end resultaat, niet te vergelijken met een pax kast.

Pluspunten

Zeer goed afgewerkt,en prettig

Pluspunten

Ben dolblij met mijn prachtige kast. Niet alleen omdat de kwaliteit prachtig is maar meer omdat hij zo perfect geplaatst is. Dit is gedaan door Erwin van der Hoogen. Als deze monteur er standaard bijgeleverd wordt dan zijn er alleen maar tevreden klanten. Erwin nogmaals bedankt!

Schrok toen ik hoorde dat materiaal voor de kast alleen maar tot aan de lift gebracht zou worden. Naar twee hoog en naar binnen daar moest ik zelf voor zorgen. Maar gelukkig vond Erwin het geen probleem om dit te doen.

Pluspunten

De schuifdeuren zijn van degelijke kwaliteit. Zelf gemeten en zelf gemonteerd. Ging eenvoudig. Is mijn tweede bestelling, de andere was voor mijn garage.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas zijn die er niet.

Ze leveren de kast alleen tot aan de drempel, maw je moet zelf maar uitzoeken hoe je het naar boven brengt (4 hoog) Slechte service en moet echt beter. Ze besteden het transport uit aan een ander bedrijf, de chaffeur moet je ter plekke betalen ( EUR 2000,-) en dan maar afwachten of monteur komt en de kast in elkaar zet. Los daarvan, de chaffeur pusht enorm dat je meteen en zsm betaald ... eerste wat chaffeur vraagt bij aankomst is meteen wie gaat er betalen en of je limiet wel voldoende is. Ze leveren 4 dagen voor montage de kast af, maw ze laten je vier dagen in de rotzooi zitten. Na veel bellen, mailen en klagen hebben ze toch geleverd op de dag van montage maar alleen al het idee is zeer slecht. Spijt van kastengigant, goede service en klant vriendelijkheid is niet wat ze bieden.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD