3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit van kasten . Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Ik heb laten inmeten. Kon meer bij de adviseur kiezen dan online. Meneer heeft veel vakkennis, was goed voorkomende heer. Bezorging was ook zeer netjes, bezorger heeft het keurig in mijn schuur neergezet.

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling van de gemaakte afspraken. Super

Pluspunten

Zeer deskundig advies van Eric Doornkamp en hij heeft alles in het werk gesteld om mijn kast op tijd te kunnen leveren. Top! Ook de plaatsing door Dennis was zeer naar tevredenheid. Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Heb nu een offerte voor de keuken opgevraagd dus dat zegt genoeg denk ik!

Misschien is het leuk als jullie de € 25,00 offertekosten in mindering brengen bij het plaatsen van een order. Maar dat is meer als tip bedoeld inderdaad.

Pluspunten

Levering op tijd

Afhandeling klacht niet vergeten.

Pluspunten

Vriendelijk en goed geholpen en alles keurig en netjes afgeleverd.

Pluspunten

kwaliteit kastdeuren, perfect!

In voorwaarden staat dat er met mobiele pin kan worden afgerekend. Dit was niet het geval, slecht!

Pluspunten

Mooie producten en altijd goed op maat geleverd.

Contact over het verloop van de bestelling. 20 weekdagen besteltijd is al best lang, maar een status update net als bij een pakket bezorger zou ideaal zijn. Dan kun je zien hoever de bestelling is waardoor het inzicht voor de klant vergroot word.

Pluspunten

Flexibel naar klant. Eigen wensen goed in te brengen op maat

Bij aflevering een A4 over hoe de verbindingen werken om kast in elkaar te zetten en hoe te beginnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en snel geleverd, keurig verpakt.

Onderste planken niet vast te draaien aangezien deze slechts 5cm van de grond staan en dan kan je het dus niet aandraaien. Bij het niet nemen van een achterwand moet je heel snel bevestigen aan muur aangezien het anders te wankel is. Verder alles prima.

Pluspunten

levering sneller dan 3 a 4 weken

Pluspunten

Schuifdeuren zeer correct afgeleverd. Opgegeven maten kloppen precies. Deuren zijn netjes afgewerkt. Schuifsysteem prima op maat en functioneert vlekkeloos. Bezorging goed in orde. Ook de verpakking van de order was goed in orde.

Pluspunten

Mooie kwaliteit schuifdeuren, rollen ongelofelijk soepel. Heel degelijk, terwijl ik toch de eenvoudigste kwaliteit had genomen. Simpel systeem om op te hangen. En de levertijd was korter dan stond aangegeven. Heel tevreden.

Pluspunten

Een goede indicator (planner) om je schuifpanel probleem in kaarsvet brengen, Duidelijke omschrijving van de mogelijkheden. Duidelijke indicatie bij bestellen, van de kosten en levering. Adequate melding wanneer de verzending aanstaande is, verzonden ism en wanneer het afgeleverd wordt. Plezierig zaken dien.

De verschillend deur soorten kunnen wat beter omschreven worden, wat wordt bedoelt met een loft deur, welke materiaal, gewicht mogelijkheden, en dat voor elke type deur. Daarmee kunnen bestelfouten cq teleurstellingen voorkomen worden als geleverd wordt wat niet verwacht begrepen is. Dat geldt dus ook voor de dikte van de deur. Misschien staat het wel ergens allemaal, maar dat is mij ontgaan, misschien dan een teken om het zichtbaarder te maken..

Pluspunten

Correcte inmeting, en levering. Mooie materialen. Goed telefonisch advies.

Een paar gemiste punten qua zelf plaatsing. Het stellen van de deuren wanneer deze aanlopen, staat nergens beschreven, Tevens wordt de afwerklijst aan de bovenrail niet genoemd qua bevestiging.

Pluspunten

Prima En snelle service, mooie korting en makkelijk online te ontwerpen kastwand.

Pluspunten

Ik werd snel en deskundig geholpen en de levertijd werd drastisch ingekort.

Pluspunten

Degelijke kwaliteit materialen; Op ieder paneel is plaats in de kast aangegeven; Goed verpakt; After sales: vragen worden adequaat beantwoord; Eindresultaat geheel conform verwachting

Op onderdelen kan de instructie beter zoals de montage van de "slow stop" linker en rechter deur (onduidelijke kopie van foto, en de wijze van afstellen) en ook het aluminium positioneringsplaatje wat met dubbelzijdig tape in de bovenrail moet worden aangebracht, hiervan ontbrak de instructie. Ik denk dat montage video op site erg verhelderend zal zijn Moment van bezorging en de communicatie daaromtrent niet altijd even soepel

Pluspunten

Was even langs de showroom in Hoofddorp gereden, snel en goed geholpen. Kreeg een duidelijke offerte welke ik makkelijk kon aanpassen op de site. Keurig een telefoontje over de levering en was prima op tijd en goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties en antwoorden. En meedenken over een oplossing

Bij de offerte van onze kastdeuren stond dat de ze in de grondverf stonden. Dit was maar gedeeltelijk het geval.

Pluspunten

Kennis van zaken, men denkt mee, snelle service, goede prijs

Pluspunten

Levering in een keer geheel compleet geleverd zonder mankementen, binnen de afgesproken termijn en er werd netjes een uur voor de levering gemeld dat de vrachtwagen er aan kwam

Keep up THE good work, ga zo door. Ik zal de volgende keer als we een keuken willen bestellen ook bij jullie offerte aanvragen want de huidige leverancier heeft vele steekjes laten vallen. Ik bespaar je de details

Pluspunten

Goede prijs en kwaliteit verhouding. Goed verpakte levering.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD