Pluspunten
- het online samenstellen van de kast is begijpelijk en duidelijk - de vervoerder heeft de kast netjes afgeleverd - kasr is goed zelf te monteren. Door stickers op de onderdelen is snel duidelijk welke plank/staander waar moet
VerbeterpuntenMilieuvriendelijkere verpakking
Pluspunten
Goede informatie vanaf het begin via telefonisch contact. Snelle afwikkeling en goede begeleiding bij de keuze. Veranderingen die gewenst waren werden snel en juist doorgevoerd en inzichtelijk getoond via een 3d tekening. Alle afspraken werden correct afgehandeld, het inmeten en plaatsen was volgens afspraak.
Pluspunten
Net voor kerst besteld, nu al bezorgd!
Tussen kerst en oud en nieuw is het heerlijk werken.
Pluspunten
Prachtig hoe het geworden is.
Pluspunten
De kast zelf ziet er keurig uit, maar we hebben ook zeker niet voor de goedkoopste oplossing gekozen. Deskundige die thuis kwam opmeten heeft ons prima geholpen.
VerbeterpuntenHelaas is er bij het monteren iets mis gegaan en dat had zomaar tot fysiek letsel kunnen lijden. Gelukkig ging het goed en beperkte dit zich tot materiële schade. Helaas heeft Kastengigant bij het afhandelen van de schade zich totaal niet coulant opgesteld en schoof alles door op de monteur. De monteur is geen onderdeel van Kastengigant, maar dat is niet mijn zaak. Ik heb afspraken met Kastengigant en lever aan hen ook de opdracht. De bijna schofferende (telefonische) afhandeling verbaasde ons enorm. We snappen niet dat Kastengigant zich zo moeilijk en onwillig heeft opgesteld bij de afhandeling. Op e-mails werd niet gereageerd, telefoontjes werden zeer geërgerd beantwoord en er was geen enkele eigen initiatief. Kastengigant probeerde zich aan het geschil te onttrekken en dat vinden we absoluut geen stijl van dienstverlening. Het had met een direct en welgemeend gebaar vanaf het eerste moment meteen opgelost kunnen zijn. Erg jammer van die mooie kast en heeft Kastengigant ook een klant gekost. Alleen maar verliezers dus.
Wij hebben de fout erkend, was ook overduidelijk onze fout. We hebben ons op geen enkele wijze onttrokken aan deze kwestie, we zijn verzekerd voor schade. We betreuren dat u het anders ervaren heeft. Nadat de kast is hersteld, is op uw verzoek destijds de schade met een financiële compensatie afgewikkeld. Als we deze review in december hadden kunnen voorkomen door de schilder zelf te regelen, hadden we dat zeker gedaan.
Pluspunten
snelle en adequate levering. Prijs/kwaltieit verhouding goed.
Pluspunten
snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Klantvriendelijk, goede service!
VerbeterpuntenBetere montage handleiding , nu erg ingewikkeld beschreven
Pluspunten
Stipte levering
Inmeet service was niet goed. Wel ingemeten, maar alleen de hoogte en niet de diepte. Gevolg dat het geleverde zijpanel niet past en zelf op maat gezaagd moest worden. zonde van het geld van de service als deze niet levert waarvoor je hem juist inhuurt.
Pluspunten
Maatwerk en duidelijke montagebeschrijving
Pluspunten
Inmeet service prima, als er wat is zijn ze prima te bereiken.
VerbeterpuntenVerpakking is slecht, duidelijkere omschrijving, deuren niet mogelijk in de lift. Alles zou op maat horen te zijn
De deuren paste zonder verpakking in de lift, de verpakking (bij onze stijldeuren is deze heel stijf en zeer stevig) moest deze verwijderd worden om in de lift te krijgen.
Pluspunten
Ondanks een foute levering perfect opgelost dus een dikke pluim.
Dank u!
Pluspunten
Goed product ,snelle levering Mooie kwaliteit . Super
VerbeterpuntenGelukkig was ik met een station auto Had niet verwacht dat de deuren voor gemonteerd waren had delen verwacht Weet niet of het vermeld stond of gezegd was .
Al onze schuifdeuren worden in de fabriek in elkaar gezet. Wij vervoeren deze vertikaal op hun kant met speciaal transport. Zelf ophalen is mogelijk, maar wij adviseren altijd de deuren door ons te laten bezorgen. Tenzij men de beschikking heeft over een grote auto. Of bij een laag plafond waardoor de deuren zeker zullen passen.
Pluspunten
goede en snelle afhandeling en bestelling van de schuifdeuren
Geen 10? ;-)
Pluspunten
Handige website; je kunt je kasten indeling maken met een goede beschrijving erbij
VerbeterpuntenCommunicatie; inmeet service hoorden wij niets over, meerdere keren gebeld en met verschillende antwoorden. Uiteindelijk de service afgezegd en werden toen alsnog gebeld voor een afspraak?? Levertijd was langer dan vermeld wordt.
De communicatie verliep via de voicemail en mail waardoor afspraken omtrent datums elkaar hebben gekruisd. Kon zeker beter. U heeft het (gelukkig) niet over uw kast, ik hoop dat u deze wel met een 10 waardeert!
Pluspunten
Het zijn erg mooie deuren en netjes op tijd afgeleverd.
VerbeterpuntenDe handvat van 1 deur zat aan de verkeerde kant niet zoals besteld maar is toch niet zoon groot probleem geworden we hebben de kapstok verplaatst zodat het toch goed kwam.
De greep is inderdaad aan de verkeerde kant geleverd. U wilde de deur toch plaatsen, we hoefden hem niet om te ruilen. Hopelijk heeft u wel veel plezier van de deur op deze manier.
Pluspunten
Duidelijke offerte, goede kwaliteit en makkelijk zelf te plaatsen.
Pluspunten
Mooie kwaliteit. Prima levering.
VerbeterpuntenDe maten van de boven- en onderrails waren precies opgegeven. maar bleken ±1 cm. te lang om te verwerken. De zijkant van de deuren sluiten boven en onder niet goed aan: in eerste instantie hadden we de middelste deuren op de voorste rails geplaatst en dan is er boven en onder ruimte tussen. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat, dat had het werk vereenvoudigd.
De handleiding zit in een zakje op de verpakking geplakt om hem nooit te kunnen verliezen. Wanneer er iets in de vloer zit, dient een deur te worden afgesteld op de wand. Schuif je die deur vervolgens open, zie je een kier tussen die deur en de de derde deur. Wat u daar ziet is het verschil in de vloer, daar zijn de verstelbare wielen voor bedacht. Dit kan alleen worden verholpen door een vloer te vlakken, maar dat is in veel gevallen niet nodig.
Pluspunten
Keurige afhandeling van de geleverde deuren. Alles netjes op maat , wij zijn erg tevreden. Sneller geleverd dan was voorspeld , alles netjes verpakt. Goede beschrijving erbij echt prima. Wij zijn meer dan tevreden.
Dank u!
Pluspunten
Prachtige kwaliteit en sneller dan was toegezegd . Duidelijke beschrijving.
Pluspunten
Kwaliteit van geleverde spullen is top. Reageren op vragen is ook snel!
VerbeterpuntenCompleetheid van montagehandleiding mag stukken beter. Sommige onderdelen staan niet vermeld of niet duidelijk omschreven in volgorde van bouwen. Zelfs niet op de website. In geval van de softclose klopt de instructie zelfs helemaal niet en spreken ze elkaar tegen.
In de handleiding van het interieur staat alles omschreven, ook de onderdelen die mogelijk niet besteld zijn. De softclose handleiding is compleet, de softclose voor de linker deur wordt tov de rechter deur aan de tegenovergestelde kant geactiveerd. Als er naar de kant wordt gekeken waar de 'activator' zit, kan de montage haast niet fout.
Pluspunten
Duidelijk en kom zijn afspraken na
VerbeterpuntenLevering
Pluspunten
In de showroom goed geholpen. Lift geregeld omdat we op 4 hoog wonen. Monteur was bij de bezorging aanwezig en kon alles gelijk naar de kamer tillen. Inloopkast laten maken, is heel mooi geworden.
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD