Pluspunten
handig te monteren,geleverd bijna op afgesproken termijn.
Verbeterpuntenpinautomaat mee, moesten nu naar ander dorp/plaats om contant geld te halen.In deze tijd niet erg modern,tegenwoordig gaat bijna alles per pin!
Op elke wagen zit een pinapparaat. In sommig regio's geven wij de kasten met een grote vrachtwagen mee, in dat geval kan het zijn dat er geen pinapparaat voorhanden is. Dit wordt in de regel vooraf gemeld. Als dat niet is gebeurd, dan was dat inderdaad niet netjes.
Pluspunten
Paste goed. Op tijd klaar
VerbeterpuntenSchroefjes en betere gebruiksaanwijzing meesturen
Pluspunten
Dat je het exact op maat kan laten maken en de vele opties
VerbeterpuntenKwaliteit van het hout kan veel beter, heel erg veel geld voor een kast met geperste plaat! Handleidingen voor het in elkaar zetten kunnen duidelijker, en beter afgestemd op de kasten.
Zo goed als alle maatwerkkasten die u kunt kopen zijn van hooggeperst spaanplaat. Wij gebruiken zeer goede meubelpanelen waarvan de kwaliteit in een van onze twee showrooms te bekijken is. In de handleiding worden alle opties omschreven. In gevallen dat er geen opties zijn besteld, moet men soms even doorbladeren.
Pluspunten
Een showroom vol werkende kasten én mensen die weten wat er mogelijk is! Ik was al een half jaar op zoek naar goede voorbeelden en mogelijke varianten... en al verkopen ze die kasten 'overal', nergens hadden ze een goed overzicht en doorgaans ook weinig kennis van zaken. Een rit van twee uur naar Purmerend en slechts een half uurtje kijken, was voor mij zeer de moeite waard. Levering precies volgens afspraak. De deuren lopen soepel en stil! Zeer tevreden.
VerbeterpuntenVoor op de site: beschrijvingen kunnen preciezer en informatiever; in de showroom, zou het mooi zijn als er meeneem-stalen/monster beschikbaar zouden zijn.
Pluspunten
mooi product, prima levering!
Pluspunten
keurig geleverd.
Verbeterpuntenteveel schoenen planken, meer dan besteld.
De schoenenplanken gaan per drie. In sommige gevallen leveren we er dan meer uit dan besteld.
Pluspunten
Handige site, perfecte levering en de kasten zien er prima uit!
Pluspunten
Er werd gebeld toen iets niet duidelijk was bij de bestelling. En we konden zelf ook bellen. We kregen een duidelijke vriendelijke uitleg. En nog een mailtje toegestuurd kregen zodat we zelf konden checken of alles zo klopte. Echt heel fijn!
VerbeterpuntenHet is handig om duidelijk te vermelden waar de handleiding zich bevind (in welk pakket). De onderdelen van onze 2 kasten gingen door elkaar. Toen was het lastig om uit te vinden wat waarbij hoorde. (misschien is het mogelijk om per kast bijv. een gekleurd stickertje op het onderdeel te plakken. De stickertjes die nu op de planken zaten waren ook erg handig. Alleen waren er 2 codes omgedraaid zodat we bij die onderdelen even in de war raakten. Maar door logisch denken kwamen we er toch nog uit.
De stickermachine heeft alleen blauwe stickers.. Gelukkig bent u eruit gekomen!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
eerst leveren voordat ik iets moet gaan beoordelen? Wel zo slim denk ik.
Pluspunten
Na alles zeeeeer nauwkeurig zelf ingemeten te hebben blijkt na levering dat de fabrikant maar liefst 50 mm. van de laagst gemeten hoogte afhaald. Waarom dit niet communiceren naar je klant vooraf! Biedt anders aan dat er uitsluitend door de leveranciers zelf moet worden ingemeten en verreken die € 25,00 ergens in de aankoopprijs, dan ben je in ieder geval zelf verantwoordelijk voor het geleverde. IK ZAL U ECHT NOOIT POSITEF AANBEVELEN!!!
VerbeterpuntenAltijd de leverancier zelf in laten meten, en niet de klant hoe precies deze ook moge zijn!
De hoogtes die wij vragen, zijn de hoogtes van de ruimte. Schuifdeuren hebben ondergeleiders, bovengeleiders en in veel gevallen softclose. Deze onderdelen steken onder en boven de deur uit, anders zouden de deuren op het aluminium geleiden. De ruimte van 15 mm die er nog aan stelruimte is komt er ook nog bij. De railset is hier op bedacht. Kortom, het eindresultaat is prachtig. Wij hebben u lang gesproken en we snappen uw probleem in zoverre, dat u een deurhoogte had willen bestellen. Dat had mogelijk geweest, maar niet via de website. Want niemand wil een extra deur in zijn reeds bestaande schuifwand hebben. Deze 1 vinden wij echt jammer, want voor ons gemiddelde is het niet goed. Het geleverde product voldoet aan alles namelijk.
Pluspunten
Kastengigant is een bedrijf dat meedenkt met de klant en de geleverde goederen voldoen meer dan volledig aan de verwachting. Chapeau!!!
En deze review is wel fijn om te lezen! Dank u!
Pluspunten
Heel mooi. Goede inmeetservice. Zijn super tevreden.
Pluspunten
Levering sneller dan verwacht. Alles klopt.
Pluspunten
Zeer netjes gemaakt en geleverd.
VerbeterpuntenDe tekening die er bij geleverd word Ken je gelijk weg gooien
Pluspunten
mooie kast die goed op maat is! goede prijs/kwaliteit verhouding; alle materialen aanwezig om 'm in elkaar te zetten.
Verbeterpuntener waren wat nummers verwisseld met in elkaar zetten, maar we zijn eruit gekomen. Ik vond het lastig om precies te zien wat het zou worden, omdat je via internet niet goed kan zien wat je precies koopt; als je dan op korte termijn moet beslissen, heb je weinig/geen tijd om dit te onderzoeken.
Pluspunten
Prima adviseur, enthousiast houdt van zijn vak --> inmeetservice Prijs kwaliteit is super Duidelijke afspraken omtrent bezorging Duidelijke gebruiksaanwijzing om zelf te plaatsen Verpakking pakketten zeer zorgvuldig, goed verpakt met tussenmateriaal
VerbeterpuntenKan eigenlijk niets wezenlijks noemen, wellicht fabricage iets sneller?
Pluspunten
Het transportbedrijf was op tijd en heeft zijn afspraken na gekomen. Mooie kasten voor een prima prijs !!
VerbeterpuntenKlanten service kan beter.
Pluspunten
mooie kast, vlotte levering
Verbeterpuntenkleine beschadiging aan boven plint, niet juist ingemeten (moesten zelf stukje afzagen, jammer)
Pluspunten
Goede inmeetservice, snel offerte en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenTe weinig personeel in winkel Purmerend, contact krijgen met klantenservice moeizaam, veel onduidelijkheid over levertijd, geen handleiding bijgesloten bij kast (moest ik achteraan) en prijs/kwaliteit vind ik niet in verhouding.
Onze medewerkers zijn multifunctioneel. Bij drukte gaan onze medewerkers van kantoor ook naar onze klanten toe om inmetingen te doen. Soms kan het daarom voorkomen dat we een uurtje moeilijker bereikbaar zijn.
Pluspunten
Zeer goede service van het vervoersbedrijf: ik had een verkeerd afleveradres opgegeven, de chauffeur belde me s ochtends waar ik bleef en kwam, toen ik vertelde een fout te hebben gemaakt, zonder mopperen naar de nieuwe locatie. De kastdeuren zaten zeer deugdelijk verpakt, goede kwaliteit en zeer compleet. Een ieder die onze paneeldeuren ziet is complimenteus.
VerbeterpuntenWellicht wat meer reclame maken, daar de kwaliteit, service en levertijd (3 weken) zeer goed zijn.
Pluspunten
perfect geleverd met duidelijke montagehandleiding
Pluspunten
Eerst een prettig gesprek gehad via de klantenservice en vervolgens een korte rondleiding gekregen door de configurator. Goede service en mijn kast is pico bello in orde.
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD