Pluspunten

Levering volgens specificatie, keurige deuren, sofclose systeem werkt goed.

Er zat vel papier ingeklemd in 1 deurframe wat we er niet goed uitkregen waardoor nu papierrestjes in deur zitten.

Pluspunten

Snelle levering, spullen goed verpakt, mooie deuren.

Handleiding is summier, bevat weinig duidelijke informatie.

Pluspunten

levering binnen gestelde termijn vlotte medewerking bij aanpassing offerte telefonisch goed bereikbaar

Mogelijkheid tot bestellen 1 specifieke kastdeur ontbreekt via internet: deuren moeten altijd in set worden gekocht. Achtergrond bij verbeterpunt: I.v.m. schade aan een deur had ik 1 vervangende deur nodig. Dit kon niet via internet worden geregeld, maar uiteindelijk wel telefonisch. Probleem is - met goede medewerking kastengigant - alsnog opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

betalen bij bestelling geeft kastengigant de mogelijkheid om de klant niet serieus te nemen!!!!!

Pluspunten

Goede service en komen afspraken na

Pluspunten

perfekt geleverd en af gewerkt toppie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, netjes afgewerkt.

Hoge prijs, landhuisdeuren in mdf niet afgespoten zijn moeilijk zelf te verven ivm ondergrond.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijkheid,meedenken, snelheid en correctheid afhandeling.

verkoper in purmerend nog te onervaren om zaken alleen af te handelen = [nog] niet professioneel. jammer dat niet alle te leveren kleuren in showroom aanwezig waren.

Pluspunten

Vakkundig advies, je wordt met geduld geholpen.

Pluspunten

Het is geweldig dat er een showroom is, waar je kan zien, wat je bestelt!

Afwerklijst boven de schuifdeuren is niet op maat geleverd! Zeker al drie keer gebeld, dat men deze lijst op maat komt maken! Is nog steeds niet in orde!

Pluspunten

Totale levering en op de afgesproken tijd.

Kleine omschrijving bij het"bouwboekje"zou wel prettig zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie en ruime kast geworden.

after-sales service is heel slecht. Ik heb al weken langs gevraagd om een defect soft-close systeem te verhelpen maar nog geen reactie ontvangen.

Pluspunten

Prima zaak goede website en perfecte services

Pluspunten

We zijn goed geholpen, goeie tips gekregen, zeer vriendelijk personeel.

Nvt

Pluspunten

Prachtig uitziende kast. Keurige bezorging aan huis. De schriftelijke begeleidende bouw beschrijving duidelijk. We zijn blij met de kast.

We hadden gevraagd een hoogte kast interieur 1951 mm.. We krijgen zij panelen 2790 mm. Dus we hebben zelf moeten zagen. Weliswaar mijn schuld, want ik had in de winkelmand door een vergissing 2790 mm. vermeld. Was er niemand bij kastengigant die me daarop had kunnen attenderen? "hoe plaats ik een bestelling" staat met zulke kleine letters, dat het me niet is opgevallen. De mevrouw van de klantenservice heeft me daarop moeten attenderen.

Pluspunten

Klantgericht, snel, mooie kasten en netjes gemonteerd.

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen,ik adviseer om kastengigant te laten in meten(Leo is geweest een vakman)en de monteur (Nico) heeft alles super geplaatst wij zijn zeer tevreden over hoe alles is gelopen

Pluspunten

Gebruik gemaakt van de inmeetservice, was prima in orde. Duidelijke offerte ontvangen. Ook het contact met het transport bedrijf was prima, duidelijke afspraken. Kast zelf in elkaar gezet, was goed te doen. Ondanks dat ik niet de handigste ben. Dat bleek ook toen er iets mis was gegaan met de soft close. Was afgebroken, de 'stopper'. Na een mailtje kreeg ik een nieuwe opgestuurd, topservice! Heel tevreden klant

Pluspunten

Perfecte service, kundige inmeetservice met nuttige adviezen voor de configuratie van de kast en goede tips voor het zelf inbouwen (Leo!). Kast een week eerder geleverd dan aangegeven, kortom, product van perfecte kwaliteit! Een communicatiefoutje over de montage van de bovenste planken (handleiding was nog niet aangepast op een montagewijziging) hetgeen enige probleempjes veroorzaakte, maar bij zoveel positiefs mag dat de pret niet drukken. Absolute aanrader dus!!!

Pluspunten

Goede, heldere website, goed telefonisch bereikbaar, snelle levering

Betere informatieverstrekking na bestelling,

Pluspunten

Alles goed op maat. Goede communicatie. Tevreden klant.

De plint is eruit gehaald en ik had het fijn gevonden als het stukje, waar het nog wel zichtbaar is, de plint weer was teruggezet. Detail natuurlijk, maar ik ben niet zo handig.

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden

Pluspunten

Zeer goede en snelle antwoorden zowel telefonisch als per mail van Renate Schreuder. Ook toen er een probleem was en verzoek voor drie rail systeem is dit zeer snel en naar onze tevredenheid opgelost.

Site is onduidelijk mbt schuifdeuren voor toepassing van bovenpaneel. Ik had bovenpaneel besteld maar was helemaal niet nodig. Beschrijving eventueel toelichten met tekening. Als bovenpaneel direkt op het plafond en niet in het plafond gemonteerd kan worden is er geen bovenpaneel nodig. Daardoor erg duur bovenpaneel besteld die niet nodig was.

Pluspunten

Snelle perfecte afhandeling. Duidelijke site / bestelprocedure. Degelijk verpakt, en alle onderdelen juist aanwezig. Naderhand contact gehad met serviceafdeling en men gaf duidelijk uitleg, en stuurde zelfs gratis een defect (klein) onderdeel.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD