Pluspunten
Past goed, mooi en makkelijk zelf te monteren
VerbeterpuntenEr ging bij ons iets mis bij de levering. Bezorger/monteur was erg onvriendelijk. We misten instructies voor de positie van de kledingroedes. Een mal van papier oid voor de diepte en hoogte tov plank er boven zouden erg handig zijn.
De schroefjes zitten niet super netjes gemonteerd (scheef) in de landelijke deuren zonde aangezien de deuren echt heel mooi zijn. Anders had ik een 10 gegeven voor de kwaliteit.
Pluspunten
Bij de karwei snapten ze er niks van. Jullie hebben me goed geholpen. Heb toen alles bij jullie besteld en het is echt goed gewoon.
Pluspunten
via jullie internet storemax schuifdeuren gekocht. beter dan bouwmarkt vind ik wel. kon het makkelijk bestellen
Pluspunten
Dame in showroom wist me goed te informeren. Timmerman heeft nog mijn laatste stukje laminaat afgemaakt! Ben heel tevreden.
Pluspunten
Alles goed
Pluspunten
Snel! Had snel schuifdeuren nodig voor klant, kon ze binnen 3 dagen afhalen! Thanks!
Pluspunten
Goede uitleg.
Pluspunten
Jullie waren 20% goedkoper dan de bouwmarkt. Heb online besteld, kast vorige week ontvangen. Hij staat nu! Echt goede kwaliteit!
Pluspunten
Van vloer tot plafond, precies wat we wilden. Maar wat een spullen, ons huis tond vol. Veel verpakkingsmateriaal wel, maar alles was wel keurig in orde. Wij misten de kledingstang beugeltjes. Woensdag gebeld, we konden ze zaterdag nog inschroeven.
VerbeterpuntenZeggen dat de spullen echt in veel karton verpakt zitten. Het is behoorlijk veel als je het op je slaapkamer gaat uitpakken.
Pluspunten
Grote kast laten inmeten. Vorige week bezorgd, zaterdag en zondag in elkaar gezet. Wel heel veel werk, maar we hadden dan ook veel lades. De handleiding was netjes en duidelijk. De inmeetmeneer heeft ons softclose aangeraden, dat is echt super! Kan niet anders zeggen dan een zeer goede ervaring. Onze buren gaan ook bellen!
Pluspunten
Stijldeuren online besteld, echt zware deuren! Montage ging goed. Chauffeur hielp netjes mee met tillen, had ik niet verwacht. Aanrader hoor.
Pluspunten
Top jongens. Nico bedankt, ziet er super uit.
Pluspunten
Online besteld, vorige week bezorgd. Net gemonteerd, goede kwaliteit. Degelijke deuren.
Pluspunten
Top! Laten inmeten en monteren. Super kast geworden.
Pluspunten
Dhr Leo is bij ons komen meten. Vakman, hij ziet alles. Waren zo blij met hem.
Pluspunten
Ik vond het allemaal goed. Montage ging goed met zijn tweeën.
Pluspunten
Goede kennis van de producten. goede uitleg.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg goede \\\'zware\\\' kwalitiet product Levering verliep erg goed. Vlot uitladen, zeer voorzichtig, niets beschadigen, aardige mensen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Detail installatie instructies op site beschikbaar.
VerbeterpuntenDe handgrepen zijn niet duidelijk zichtbaar dus we hebben het eerst in een winkel moeten bekijken. Zelfde als de kleur wit. We hebben dit eerst ook in een winkel bekeken. Hier zou je een oplossing voor kunnen bedenken. Bijvoorbeeld ehct goede foto\\\'s.
Pluspunten
Overzichtelijke service, duidelijke afspraken, tijdige levering
VerbeterpuntenRails bleken bij levering niet op maat, te lang. Ondanks inmeetservice.
Pluspunten
Uitstekende en kundige hulp bij invullen samenstelling kastenwand.
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD