Vanaf begin tot einde keurig afgehandeld. Goede materialen en zeer bekwaam personeel
Beste Patrick, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten en onze service. Wij wensen u nog veel plezier van de kast! Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Uitekend geholpen in de winkel , door Jeroen met inmeten en geplaatst door vakman
Beste Renate, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u uitstekend bent geholpen in zowel onze showroom, als door de adviseur en de monteur. Wij wensen u veel plezier van de kast! Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Blij dat we niet zelf hebben ingemeten en geplaatst. Het laten doen is sneller en beter.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u blij bent met het mooie resultaat. Wij wensen u veel plezier met de kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Recentelijk zijn de schuifdeuren en panelen geleverd van de kast, welke kast wij nog verder dienen in te richten met planken. Het betreft een kantoorkast. Patrick Novak heeft ons zeer goed geadviseerd en ons een mooie kleur met zwarte omlijsting laten uitkiezen. Het is een verrijking van ons kantoor, nu alle kantoor artikelen achter een gesloten systeem zitten.
Beste Marie Antoinette, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze service en producten. Wij wensen u nog veel plezier met de kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Alles zoals beloofd, goed advies en professionele montage!
Beste Bela, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u veel plezier met de kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Wij hebben een prachtige kast, daar kan ik eigenlijk niets op aanmerken, maar de service en compensatie van de ontstane problemen is betreurenswaardig! Wij hebben een maand in de zooi gezeten met eerst alleen een incompleet geleverde kast en daarna met een half afgebouwde kast, dit kwam omdat bij levering de kast incompleet bleek, en bij nalevering ook. Super slecht maar kan gebeuren. Hierdoor hebben wij een maand in de rotzooi gezeten met een kamer vol kast onderdelen en een kamer volgestouwd met spullen die in de kast komen. Ook heb ik eigenlijk voor niets 2 dagen vrij genomen zodat ze de kast konden komen afmaken, wat dus niet gebeurde…. Een diep triest verhaal waar ik had aangegeven dat ze dit na uiteindelijke oplevering wel met me mochten compenseren…. Bij de eerste levering MOET je volledig betalen, dus ik had geen keus dan afwachten. Uiteindelijk neemt niemand zijn verantwoordelijkheid en is het allemaal “de schuld van de leverancier” en mocht ik genoegen nemen met een zeer magere dinerbon… de kast was ruim 6000 euro mensen… ik denk dat je dan niet na ons dit te hebben aten meemaken wegkomt met een bonnetje van 100 euro.
Beste Marcel, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te lezen dat het niet is gelopen zoals gewenst. Wij willen u vragen om een e-mail te sturen naar onze klantenservice, onder vermelding van uw ordernummer. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Men komt de afspraken na. Goede service, nette levering en netjes werken. En de kast is mooi en bevalt goed
Vriendelijk personeel. Prima service. Montage deskundig. Jammer dat de transporteur geen verantwoordelijkheid wil nemen voor aangebrachte schade.
............
professionele opmeting en plaatsing, meedenken met de klant
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Wij hebben door Kastengigant een inmeetkast op onze slaapkamer laten installeren. Mijn ouders hadden hier circa 6 jaar geleden namelijk een goede ervaring mee. Mijn vriendin durfde het eigenlijk niet aan vanwege veel negatieve reviews (o.a. van mensen die de kast zelf trachten te monteren). Uiteindelijk toch door Kastengigant laten doen vanuit de overtuiging dat mensen die ontevreden zijn veel sneller geneigd zijn een review te schrijven. Geen spijt van onze keuze. Onze installateur Hans Keiman is een vakman die zijn werk verstaat. In circa 3 uur stond onze kast en het resultaat mag er wezen! Ook heeft hij het verpakkingsmateriaal netjes gebundeld. Kan iedereen aanraden om een inmeetkast door Kastengigant te laten installeren.
Beste Bastiaan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Heel fijn om te lezen dat onze producten en onze service u is bevallen! Wij wensen u nog heel veel plezier met de kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Ik heb opnieuw zaken gedaan met de kastengigant en werd opnieuw verrast met hun aanpak. Alles gaat goed: het inmeten en de begeleiding daarbij. De communicatie over de aflevering. En zeker ook het plaatsen van de inbouwkast. Toen er abusievelijk een onderdeel in de vrachtwagen bleef liggen werd ook dat opgelost. Ik vind het product niet goedkoop, maar iedere cent is wel de investering waard. De kast ziet er prima uit, daar ga ik nog vele jaren plezier van hebben.
Beste Theo, Bedankt voor het plaatsen van een review. Heel fijn om te lezen dat onze producten en onze service u is bevallen! Wij wensen u nog heel veel plezier met de kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Wegens verhuizing wand spiegelkast (van muur tot muur en van vloer tot plafond) aangeschaft. In Hoofddorp naar de shop. Keurig uitgelegd en een prijs indicatie mee. Daarna komt de expert inmeten. Goede apparatuur en een secure meting. Wegens hoogte en breedte verschillen moet de wandkast worden aangepast. De prijs werd ca. 50% hoger. O.b.v. Zijn advies heb ik de wand kast laten installeren. Natuurlijk tegen een meerprijs. Leek mij ook sneller en beter dan door mijzelf. De timmerman/monteur bleek een echte expert te zijn, die goed en snel werkte. Binnen een dag was de klus geklaard. Echter een sierrand wilde hij niet aanleggen, omdat het dan uit 2 delen zou bestaan, waardoor je een naad kon zien. Er zou een melding gemaakt worden en binnen enkele weken worden gemonteerd. Enkele weken werden 4 maanden en vele telefoontjes en niet nagekomen afspraken later. De timmermannen/monteurs beweerden dat er wel sierranden van 3,5m te krijgen zijn en de klanten afdeling niet. De sierrand bestaat uiteindelijk uit 2 delen met zichtbare naad. Ik woon in een appartementencomplex. De bezorging is tot de benedenhal. Ik moest alles zelf de lift in dragen en daarna naar mijn woning. Conclusie: kwaliteit materiaal wandkast en timmerman/monteur goed, service en handelwijze Kastengigant heel matig!
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet zo tevreden bent over onze service. Ik heb uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen 3 werkdagen even contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
De verkeerde kastdeuren zijn geleverd waardoor de monteur die wij hadden ingehuurd ze niet direct kon installeren. Hierdoor moesten we zelf samen met de chauffeur van transport de kastdeuren alsnog installeren. Er jammer van de extra kosten die we hebben gemaakt voor de installatie kosten.
Beste Rene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet de juiste producten heeft ontvangen. Wij willen u vragen om contact met de klantenservice op te nemen per e-mail. Onze klantenservice kan uw klacht dan verder oppakken. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Prima product, het plaatsten was perfect.
Beste Sabine, Bedankt voor het plaatsen van een review. Heel fijn om te lezen dat ons product en onze service u is bevallen! Wij wensen u nog heel veel plezier met de kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Goede service, aardig personeel. Netjes opgemeten en advies gegeven. Daarna op tijd gebracht en 3 dagen later professioneel in elkaar gezet. Minpuntje was bij levering dat er maar 1 persoon was die alles naar binnen moest brengen en ikzelf met 3 planken moest helpen om ze boven te krijgen en ik vind het jammer dat als je kastengogant belt er niet opgenomen wordt.
Prachtig maatwerk en vakkundig en netjes gemonteerd.
Overal plezierige, deskundige en vriendelijke mensen getroffen Onze kasten zijn prima naar ons zin, de kwaliteit is goed Eén opmerking: contact maken duurt lang en iemand bereiken is soms moeizaam
Goede ervaring met de Kastengigant de bezorgdienst en de monteur.
Ik heb eerst op de website eea uitgezocht en daarna in de vestiging in Hoofddorp gekeken en de bestelling ter plaatse geplaatst. Opmeetservice is heel goed, de communicatie tussen offerte en uiteindelijke levering en montage ook goed. Levering 5 dagen voordat de montage afspraak stond. De montageservice werkte ook erg netjes en dachten mee met hoe bepaalde dingen konden worden opgelost. Afgelopen week de schuifdeuren geplaatst en ik ben meer dan tevreden.
De medewerker die kwam inmeten dacht mee met wat wij in gedachten hadden. En direct kan zeggen wat het gaat kosten. De monteur die de kast plaatste getuigde van vakmanschap, werkte netjes en liet de werkplek keurig achter.
Mooie kast deuren. Waren relatief snel geleverd. Levering op afspraak. De montage verliep ook goed. Erg blij met het eind resultaat.
De schuifdeuren werden geleverd plaatsing was later maar netjes. Maar nu probeer ik al meer dan maand afspraak te maken omdat deuren tegen elkaar aan lopen en krijgen steeds geen enkel afspraak ! ZEER SLECHTE SERVICE
Beste mevrouw, Wij vinden een goede service erg belangrijk. Wat vervelend om te lezen dat u tot heden nog geen nieuwe afspraak heeft kunnen maken. Onze excuses hiervoor. Wij hebben een melding gemaakt bij onze klantenservice. Deze zal binnen 72-uur (uitsluitend van het weekend) contact met u opnemen! Groet, Jody - Kastengigant.nl
Vanaf het begin met uitzoeken wat bij mij situatie past t/m de eind resultaat sublime Monteur heel vriendelijk en professioneel wist goed om een kleine aanpassing te doen, en was keurig op tijd. Er zat een kleine vlek aan de binnenkant van de kast en in overleg met mij kreeg ik een netjes compensatie terug
Prima, sneller geleverd dan verwacht, monteur was kundig en snel.
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD