Al tweemaal een mail gekregen van de vervoerder dat zij mijn deurhor komen brengen, maar ook tweemaal in de nacht ervoor een melding gekregen dat het niet doorgaat. Ondertussen worden wij lek geprikt door de muggen.
Beste Gerry, Wij betreuren dat de levering van de horren al twee keer is uitgesteld. En vinden het vervelend dat u zonder horren erg veel last heeft van muggen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Ik zie in ons systeem staan dat u contact heeft gehad met onze klantenservice. Zij hebben ondertussen contact opgenomen met de leverancier om de verwachte leverdatum te achterhalen. Wanneer zij dit weten, zullen zij dit zo snel mogelijk terugkoppelen aan u. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Prima en snel
Beste Els, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over het gehele bestelproces en dat de hor snel is geleverd. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe hor! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Zo 130 euro in de plee voor een oprecht slechte service nadat ik gevraagd heb voor een nieuwe onderplaat. Doos was ook stuk bij aankomst.
Beste Marsany, Bedankt voor uw review. Ik zie in ons systeem dat u een contactformulier heeft ingevuld. U geeft hierbij aan zelf de schopplaat verzaagd te hebben. Onze klantenservice is hierover in overleg met onze leverancier. U krijgt uiterlijk morgen terugkoppeling van onze klantenservice. Onze excuses voor de late reactie. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Heel vriendelijke chauffeur Dankjewel voor de nette aflevering .
Beste Anita, Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service en de aflevering van de horren. Wij hopen dat u veel plezier van zult hebben. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Betaalbaar, snelle verzending, goed product, alom ben ik zeer tevreden, ga zo door
Beste Richard, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het fijn om te horen dat u zeer tevreden bent onze service: van het bestellen tot het ontvangen van het product en het product zelf. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe hor. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Ik word tot nu toe goed op de hoogte gehouden hoe alles verloopt.
Beste A.C., Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u tot nu toe zeer tevreden bent over onze service. Wij hopen dat de levering en montage net zo voorspoedig zal verlopen. Wij wensen u in ieder geval alvast heel veel plezier met uw nieuwe hor(ren). Vriendelijke groeten, Julia - Gigantisch.nl
Geleverd volgens afspraak en product voldoet aan onze wensen.
Beste Martin, Dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat u zeer tevreden bent over zowel de levering als het product. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe hor! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Prima product.
Beste Theo, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u de hor(ren) makkelijk te bestellen vond en dat de levering vlot is verlopen. Wij hopen dat u met uw nieuwe hor(ren) kan genieten van een zomer zonder insecten in huis! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Goede snelle bezorging tevreden
Beste Bep, Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service en de hor(ren) snel bij u afgeleverd zijn. Wij hopen dat u er veel plezier van zal hebben! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Ik begrijp niet dat u een enquete stuurt als wij nog steeds geen bestelling hebben ontvangen en opnieuw een bericht krijgen dat we weer 10 dagen moeten wachten.
Beste G., Elke klant die besteld krijgt automatisch een mail voor een review te schrijven. Wij horen namelijk ook graag hoe het bestellen van het product is verlopen. U kunt ook altijd na ontvangst van de bestelling nog uw review aanpassen. Wij vinden het vervelend om te horen dat de bestelling een langere levertijd heeft dan verwacht. Onze excuses hiervoor. Wij hopen dat de bestelde hor snel afgeleverd zal worden. U kunt bij vragen altijd contact opnemen met onze klantenservice via 085 - 210 23 00 of [email protected] Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Levering binnen 5 tot 10 dagen wort niet nagekomen hetgeen op de website wel belooft word. Krijg bericht van vervoerder dat mijn order niet geladen is. Contact opgenomen met vervoerder wanneer e.e.a. Dan wel geleverd word. Hierop kunnen zij geen antwoord geven. Moet u navragen bij leverancier. Contact met horrengigant opgenomen. Wij zullen Contact opnemen met bruynzeel. Ziet er naar uit dat ik weer 10 dagen moet wachten. Binnenkort gaan wij 3 weken op vakantie. Ik voorzie problemen met de aflevering.
Beste Marcel, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het vervelend voor u dat de horren niet binnen de gestelde termijn zijn geleverd. Onze excuses hiervoor. Helaas kan het gebeuren dat onze leverancier een langere levertijd heeft dan normaal gesproken. Ik zie in ons systeem dat u inmiddels antwoord heeft gehad van onze klantenservice. Uw horren worden binnen enkele werkdagen geleverd. Wij hopen dat u desondanks veel en lang plezier zult hebben van uw horren. Vriendelijke groeten, Julia - Gigantisch.nl
Snelle levering,duidelijke communicatie
Beste Jacqueline, Dank voor uw review. Wij vinden het fijn om te horen dat uw horren snel geleverd zijn en u onze communicatie duidelijk vindt. Heel veel plezier gewenst met uw horren! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Site is zeer onduidelijk. Je bevestiging laat niet goed zien wat er eigenlijk besteld is, waardoor je niet meer kan reageren op een eventuele fout. Daarna is de communicatie onder pijl
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent over onze service en website. Onze klantenservice doet altijd zijn uiterste best om elke klant zo snel en goed mogelijk te woord te staan. Wij waarderen uw feedback en zullen deze meenemen om onze website en service te verbeteren. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
super geregeld allemaal
Beste Patricia, Dank voor het plaatsen van uw review. Fijn om te zien dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier gewenst met uw nieuwe horren! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Hordeur besteld helaas door onoplettendheid van mijzelf de verkeerde hoogte maat doorgegeven. Gelijk gebeld vriendelijke dame gesproken kan gebeuren zei ze. Binnen enkele dagen de juiste ontvangen, alleen dat dit geintje mij 25 euro heeft gekost om de oude weer op te laten halen. Maar ja eigen schuld dikke bult zeggen ze altijd. De juiste hangt keurig en kan er weer jaren tegen.
Beste Peter, Bedankt voor uw review. Vervelend dat u perongeluk de verkeerde maat hor had besteld. Wij vinden het fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen, en hopen dat u van uw nieuwe hordeur veel plezier zal hebben. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Zeer tevreden met de aankoop bij Horrengigant. Enig minpuntje was dat bij het bestelproces na het betalen er een bevestigingsmail zou verstuurd worden. Ik heb die nooit ontvangen.
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent met uw hor. Vervelend dat u de bevestigingsmail nooit heeft gekregen. Wij gaan uitzoeken hoe dit kan, zodat het niet nog een keer gebeurd. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Precies volgens afspraak bezorgd
Beste Ben, Dank voor uw review. Goed om te horen dat u zeer tevreden bent het over onze service en dat de hor ook snel is bezorgd. Wij hopen dat u deze lente en zomer er veel plezier van zal hebben. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Prima lekker snel bezorgd
Beste Ineke, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij worden er blij van om te lezen dat de hor snel is bezorgd en dat ook zeer tevreden bent over het product. Heel veel plezier gewenst met de hor! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Tijdstip van de levering was correct en het product was correct. Geen contact gehad met de zaak omdat dat niet nodig was. Heerlijk. Betreft een standaard maat (205hoog) roldeurhor van Bruynzeel
Beste M., Dank voor het plaatsen van uw review. Goed om te horen dat het bestelproces tot de aflevering zeer soepel is verlopen. Wij hopen dat de montage ook helemaal goed is gegaan en u veel plezier zal hebben van uw horren. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Moet nog gemonteerd worden, maar tot nu toe is de bestelling soepel verlopen.
Beste Rita, Dank voor uw review. Goed om te horen dat het doen van de bestelling soepel verlopen is. Wij hopen dat de montage net zo soepel zal verlopen. Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe hor. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
De bediening in de winkel was goed en de uitleg duielijk. De monteur thuis legde alles goed uit. Ik ben heel tevreden tot nu toe.
Beste Yvonne, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tot nu toe heel tevreden bent over zowel de service in een van onze showrooms als onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Website is overzichtelijk. contact met klantenservice is goed, informatie wanneer de goederen bezorgd worden is ook uitstekend.
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over zowel onze website als onze service en de communicatie. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Bestelling verliep soepel. Verder nog geen commentaar. Moet nog geleverd worden
Beste Marcel, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u het plaatsen van een bestelling als soepel heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Netjes afgeleverd mooie hordeur
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de aflevering van uw bestelling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hordeur! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Netjes geleverd en koerier goed te volgen
Beste E. Burm, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling en de duidelijke track and trace. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA