Heb een hor met een standaardmaat besteld, een week verder en nog niets gehoord
Beste Johan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u verder geen update heeft ontvangen over uw bestelling. Uw bestelling is reeds overgedragen aan transporteur DHL en is op dit moment in het sorteercentrum. U kunt uw bestelling binnen enkele werkdagen verwachten. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Verder goed maar de lees beschrijving missen wij.
Beste Roelof, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezend dat u tevreden bent. U geeft aan de beschrijving te missen, wat vervelend. Wanneer u het product op zoekt op onze website, is daar ook de beschrijving te missen. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Misschien eerst leveren voordat er een review wordt gevraagd? Kant en klaar, dus geen maatwerk besteld 5 dagen geleden. Nog niet geleverd.
Beste Henri, Bedankt voor het plaatsen van een review. Klanten ontvangen een reviewverzoek nadat er een bestelling is geplaatst. Wij zien dat u vier dagen geleden een bestelling heeft geplaatst. Deze is inmiddels overgeleverd aan de transporteur. De exacte leverdatum is afhankelijk van de transporteur. U zult een track and trace code ontvangen per e-mail. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Top product en snelle levering. Alleen jammer dat ik geen track and tracé had.
Beste Frank, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het product én de snelle levering. Uw feedback over de track and trace code nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De tweede keer dat we rolgordijnen bestellen en opnieuw top! Alleen de levering nog en gezien onze ervaring is die ook top.
Beste Eduard, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u voor een tweede keer een bestelling heeft geplaatst en opnieuw tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Het bestellen van horren ging heel makkelijk. Echter was het bij de betaal instellingen niet duidelijk wat voor bedrag gerekend ging worden omdat er bij het “vooruitbetalen” een bedrag van €1096,96 stond terwijl mijn bestelling toch echt maar €567,60 bedroeg. Heb er dus eerst printscreens van gemaakt en vervolgens de gok genomen om te betalen was bij toch het juiste bedrag in de Rabobank app naar voren kwam.
Beste M, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het bestellen van de horren gemakkelijk ging. Uw feedback over het te betalen bedrag en de onduidelijkheid hierover nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Beste Aad, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Prima site die de hor leverde die ik zocht. Redelijk snel geleverd tegen een goede prijs.
Beste Linda, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u de hor heeft gevonden die u zocht en tevreden bent over de snelle levering én scherpe prijs. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Alles is goed verlopen.
Beste G, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het bestellen prima is gegaan en dat alles goed is verlopen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Gemakkelijk bestelproces, snelle verzending en past perfect.
Beste Lighteberg, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat uw nieuwe hor perfect past en u tevreden bent over het gemakkelijke bestelproces en de snelle verzending. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Na toevoegen van gekozen item aan winkelwagen was het lastig het winkelen voort te zetten, dit kan mijn inziens makkelijker. Ook geen bericht gekregen vanuit de pakketbezorger over bezorgmoment, gelukkig was ik thuis. Moet de horren nog installeren dus product inhoudelijk kan ik nog niet reageren, maar maak me niet echt zorgen
Beste Petra, Bedankt voor het plaatsen van een review. Uw feedback over onze website en de communicatie over de levering nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe horren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Bruynzeel raambekleding besteld. Ruime keus, bestellen ging prima. Na paar dagen nog steeds geen informatie wanneer ik de bestelling kan verwachten. An een webshop verwacht ik dat de klant beter op de hoogte wordt gehouden.
Beste Roland, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling goed ging en u tevreden bent over het aanbod. Uw feedback over de communicatie over de levering nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
geheel zelfstandig bestellen niet aan te raden Voor de zekerheid foto opsturen en overleggen over juiste type Ben nu in afwachting van levering Geen levertijd aangegeven door leverancier , min puntje
Beste Piet, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service van een van onze collega's van de afdeling Klantenservice. Er kan inderdaad altijd een foto worden toegestuurd per e-mail zodat wij kunnen meekijken met de situatie en kunnen adviseren. Uw feedback over de levertijd nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Kreeg menu afrekenen in beeld. Werkte nietKwam er achter ik dat via een andere route moest doen.
Beste Frans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Uw feedback over het menu afrekenen nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Alles is prima, snel geleverd
Beste Daniëlle, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent en dat uw bestelling snel is geleverd. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Snel geleverd en ook nog wat ik besteld heb . Dus zeer tevreden.
Beste Ronald, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent en dat uw bestelling snel is geleverd. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Product aangeschaft a.d.h. van eerdere bestellingen en service.
Beste P, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u opnieuw een bestelling heeft geplaatst. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Slechte (geen) communicatie, site zegt niets over dat iets niet op voorraad is. Na bestelling moest ik zelf actief contact zoeken waar mijn bestelling bleef. Moet 3 wkn wachten op een standaard artikel. Eenmalige ervaring.
Beste H.j, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling. Helaas was het bestelde product niet op voorraad bij de leverancier, hierdoor is de levertijd langer dan verwacht. Uw feedback over de communicatie over uw bestelling nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Prima gebruiksaanwijzing en helder overzicht.
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het makkelijk en snel is verlopen en u tevreden bent over de gebruiksaanwijzing. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
alles was voor mij duidelijk op de website
Beste Berend, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat alles duidelijk was. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Fijn bedrijf. Levert snel en goed tegen strakke prijzen.
Beste Sjoerd, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en de scherpe prijs. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Beste Aad, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Bruynzeel Lamellenhor deur S700 zijn elk jaar top.
Beste Jacques, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de Bruynzeel Lamellenhor deur S700. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA