Snelle levertijd die alleen niet op de order stond vermeld, prima site
Beste Joop, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Makkelijk om een duohor te bestellen, goede beschrijving , had er al eerder een besteld ergens anders. Maar dit is ook nog eens de goedkoopste.
Vrij goed.
Snelle levertijden en mooie website
Beste Coty, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle levering én de scherpe prijs. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Telefonisch is jullie bereikbaarheid slecht. On line contact duurt ook erg lang. Verder bestelproces is prima.
Beste Ank, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het bestelproces. Uw feedback over de telefonische bereikbaarheid van onze klantenservice nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ziet er goed en degelijk uit en de montage simpel.
Beste Harrie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat de nieuwe hor perfect werkt en de montage gemakkelijk ging. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Uitzoeken en bestellen maar. Order is zeer snel verwekt
Beste Th, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat alles goed en snel is verlopen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Zowel de bestelling als de levering van de deurhor verliep vlot en correct. Tussentijds werden wij van het maken en de levering zeer goed op de hoogte gehouden. Tot en met de dag en tijdstip van levering. Al met al zijn wij zeer tevreden.
Beste Jack, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u zeer tevreden bent over de levering en de communicatie. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deurhor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
zeer goed
Beste Pleun, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat alles duidelijk was en dat u tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Binnen enkele dagen had ik mijn 4 horren in huis. Een doos was tijdens transport beschadigd, maar inhoud was nog ok.
Beste Joh, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat uw bestelling snel is geleverd. Ook fijn om te lezen dat de inhoud van de beschadigde verpakking wel in orde was. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe horren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goed geregeld
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat onze website duidelijk is. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goede prijs en kwaliteit, echter verwarrend wat de leverdatum zou zijn, in de mail staat info die niet correct is
Beste Tomas, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze scherpe prijs én de goede kwaliteit van de hor. Uw feedback over de leverdatum in de e-mail, nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Tevreden met de aankoop en levering
Beste Bas, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze service, uw aankoop én de levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Mijn bestelling is nog niet geleverd, dus geen ervaring.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien dat u uw bestelling net heeft geplaatst. U kunt uw bestelling binnenkort verwachten. Wij hopen dat u straks veel plezier heeft van uw nieuwe hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Hor werd binnen de levertijd [zonder track en trace] geleverd. Na meetfout van mijzelf werden er meerdere oplossingen aangedragen.
Beste CM, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service en aangeboden oplossingen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
klopt zoals besteld
Beste Wiel, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Situatie: horren besteld en ingemeten volgens het filmpje. Bleek de link naar de verkeerde soort horren te zijn. Deels ook slordig van mijzelf. Maar ook van het bedrijf. Zelfs na de opmerking is de link via de website niet aangepast. Vervolgens contact gezocht met de klantenservice en toen is het feest begonnen. Dossier is in behandeling genomen en de collega ging op vakantie. Gevolg bellen, dingen regelen. We gaan u terugbellen. Dit duurde 6 weken totdat er een oplossing was gekomen. Er werd 10% korting op nieuwe horrenaangeboden. Terwijl er ook een optie was van 50 euro per hor vermaak kosten. Gezien de fout van de configurator zou een symbolisch gebaar van korting netjes zijn. Maar dat was niet mogelijk. Eigenlijks was de aanpassing niet mogelijk. Totdat je een screenshot van de website meestuurde. Uiteindelijk 2 maanden later konden ze aangepast worden. Bij het eerste ophaal moment kwam er niemand. Weer zelf bellen etc. 2e ophaal moment is het opgehaald. Na 4 weken zelf contact gezocht wanneer het gebracht zou worden. Duurt nog een week. Gevraagd of het een week later kon ivm niet thuis zijn. Gingen ze achteraan. Er zou nog een mail volgen. Vervolgens is het pakket zonder informatie bezorgd bij de buren. Nergens informatie over de levering of een mail, sms. De horren zijn prima. Maar het gezeik met de klantenservice en het gebrek aan verantwoordelijkheid van dit bedrijf doen mij voortaan elders bestellen.
Beste Sarah, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien in het systeem dat het inderdaad niet helemaal is gelopen zoals verwacht. Uw feedback over de video, de communicatie en de vervoerder nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij hopen dat u, ondanks deze ervaring, veel plezier heeft van uw horren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Voor een hor op maat te bestellen, is het vrij verwarrend om een keuze te maken welke hor je precies nodig hebt. Het zou handiger zijn als dit visueel beter werd aangegeven. Nadat ik een foute bestelling had gemaakt en hierover een mail had geschreven werd er meteen gezegd dat het niet retourneerbaar is en ik 10% korting kreeg bij een volgende bestelling Het product zelf past wel goed in het raam, alleen kan ik deze dus niet sluiten vanwege de "effectieve diepte" die niet juist is.
Beste Bob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u helaas de verkeerde hor heeft besteld en niet tevreden bent over de service. Zoals ook per e-mail aangegeven, kunt u informatie over de effectieve diepte en de dorpel, vinden op de product pagina. Uw feedback nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Het klopt dat de hor helaas niet kan worden geretourneerd. De bestelde hor is namelijk een maatwerk product. Maatwerk wordt ten alle tijden uitgesloten van het herroepingsrecht. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
geleverde horren wijken qua maatvoering af van de opdracht en zijn dus niet bruikbaar
Beste Andy, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet de juiste afmetingen heeft ontvangen. Wij zien dat u in contact staat met een van onze collega's van de klantenservice over uw klacht. Wij gaan ervanuit dat uw klacht naar tevredenheid zal worden opgelost. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Zeer slechte kwaliteit. Net na twee jaar kapot. Laten repareren en binnen zes maanden weer kapot (stalen band in het frame). Nu wel onder garantie laten repareren echter hebben we niet ons eigen hor maar een andere gerepareerde hor ontvangen. Na diverse e-mails en telefoontjes geeft de horrengigant niet thuis en schuif het probleem op hun leverancier. Nu in het traject ingebrekestelling.
Beste Klant, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw hor. U geeft aan een verkeerde hor terug te hebben ontvangen. Wij zien dat u per e-mail in contact staat met onze collega's van de klantenservice. Wij zullen hen vragen om uw klacht verder op te pakken. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Snel, correct en betrouwbaar
Beste Rene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik had eerder (5 jaar geleden) een hor besteld en nu 3 extra voor de uitzet-ramen. Wat een aangename verrassing dat de nieuwe versie nu bredere randen heeft, netjes en super-stevig
Beste Gert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u opnieuw een bestelling heeft geplaatst en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de horren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Je besteld een onderdeel en dit wordt weken lang niet geleverd (zonder enige vorm van terugkoppeling hierover). Probleem wordt afgeschoven op hun leverancier, maar daar heeft een consument geen boodschap aan. Ik koop iets van horrengigant. Op vraag hierover aan klantenservice wordt geïrriteerd gereageerd, maar gelukkig wel gehandeld (krijg binnen paar uur telefonische terugkoppeling).
Beste Anoniem, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u al enige tijd wacht op een besteld onderdeel. Helaas was het onderdeel even niet op voorraad bij onze leverancier en is het hierom nog niet bij u geleverd. Wij zien dat onze collega van de klantenservice u hier ook over heeft geïnformeerd per e-mail. Naar verwachting zult u het onderdeel volgende week ontvangen. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik had een technische vraag voor de Bruynzeel hordeur. Kreeg snel een medewerker aan de lijn, ze snapte het meteen met kennis van zaken. Prima levering volgens afspraak. Scherpe prijs en handige website. Erg blij met de hordeur!
Beste Eduard, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service, de levering en de scherpe prijs. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De horren zijn erg mooi Kan van binnen naar buiten kijken Helaas komen de horren tegen het rooster aan Ik had nog telefonisch contact er over I v m rooster Mijn rooster is 25 mm De persoon aan de telefoon gaf als antwoord dat 27 mm goed is. Jammer
Beste Jannie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u blij bent met de mooie horren. Als u contact wilt met een van onze collega's over de horren, kunt u contact opnemen per e-mail via [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA