Qualitytime/prijs verhouding heel goed en makkelijk zelf te monteren.

Product ziet er goed uit, is makkelijk te monteren en als je een beetje handig bent en de juiste maten hebt ingevuld op de website kun je veel geld besparen door het zelf te doen.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Past perfect, heel blij mee!

Past perfect,ook de kleur is mooi, heel blij mee!

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? N.v.t.
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Ik heb de horren nog niet binnen

Bestelling ging voorspoedig. Bevestigingsmail ook. Horren zijn nog steeds niet geleverd. Zou aflopen week gebeuren maar nog niets gezien.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Betere info hoe het zit met de levering.

Product is goed, service is slecht

Product aangeleverd gekregen zoals besteld. Echter, dit product was niet op maat te maken volgens de documentatie, waardoor ik het helaas retour heb moeten sturen. Dat ging allemaal vlot, maar ik heb vervolgens bijna 2 maanden op mijn geld moeten wachten. Dit werd niet verteld dat het zo lang kon duren. Dus in de tussentijd 5 keer gebeld en dat vindt ik geen service.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? De productinformatie, Communicatie over de status van uw bestelling
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Toen het product was opgehaald voor retour, hoorde ik niets meer. Moest zelf in die 2 maanden een aantal keren hierover bellen.

Mooie kwaliteit geleverde horren

Goed assortiment tegen redelijke prijzen, eenvoudig te bestellen

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Samenstellen van het product

Mooie horren, prachtig passend

Na de communicatie die niet helemaal goed ging, zeer goed geholpen door de klantenservice en evengoed een prachtig product gekregen.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Moest zelf achteraan bellen wanneer ze geleverd werden, dit na 14 dagen gewacht te hebben op de termijn die ze bij de bestelling gezegd hadden. Maar dat ik belde ben ik keurig en snel geholpen door de klantenservice, vandaar evengoed zeer tevreden.

Topproduct

Prettige ondersteunende site en snelle levering

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Binnen garantieperiode een defecte hor maar direct werd een nieuwe hor geleverd.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Ik krijg laat of geen respons van de klantenservice.

zie hierboven

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? tijdig en vollediger

Prima hor, prima prijs

Goed eindresultaat, goed te bestellen, goede prijs, ietwat lange levertijd,

• In hoeverre bent u bereid om in de toekomst weer een aankoop te doen bij Horrengigant, of een van onze andere websites? N.v.t.

Slechte service

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Communicatie hierover krijg ik niet.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Alles

Zeer tevreden en betrouwbaar

De opdracht voor de reparatie is snel en keurig afgehandeld. Ik ben blij dat dat ik de horrengigant heb gekozen voor deze opdracht. Vriendelijke groet Wim-kersten

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Plaatsen van de bestelling, Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Ben tevreden dus niets wijzigen

Prima geholpen en goede kwaliteit hor

Een aantal maal contact gehad en prima service gekregen.

Nog niet afgemonteerd

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Prima, snelle levering, hordeur nog niet geïnstalleerd, maar dat zal goed komen,

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? De productinformatie, Plaatsen van de bestelling, Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Niets

Goede inzethor maar slechte communicatie!

2x een order geplaatst voor een inzethor. Op zich een prima hor, netjes afgewerkt en goede prijs! Maar bij de 2de levering zaten de klemmetjes verkeerd, zodat ze achter het kunststof kozijn schieten en je de hor er niet meer uit kunt trekken. Op de ladder en vanaf de buitenzijde de klemmetjes langs de kozijn duwen. Melding van gemaakt.....niks meer van gehoord. Bezorging gebeurd met een koerier, die kun je live volgen via een link naar een kaartje, dat is wel erg handig!

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? SVP reactie op emails en klachtenafhandeling!

Goede kwaliteit, netjes geleverd en makkelijk zelf te monteren.

Hou mijn mond maar

Had een hor besteld en besteld en nog voor verzending geannuleerd Heb vervolgens 3 weken op terug betaling van mijn geld moeten wachten maar niet voor dat ik er wel 5 keer over heb moeten bellen

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Er word gezegd dat er bericht komt maar dar komt niet

levering ok

zit nog te wachten op een service vraag beantwoording

Helemaal top.

Besteld via de website en een weke later, compleet in elkaar gezet, geleverd gekregen. Als je de juiste maten opgeeft, is het heel simpel plaatsen.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Bezorging

Uitstekend!

Prima horren voor een redelijke prijs. alleen het bezorgmoment werd slecht gecommuniceerd, zodat we de bestelling pas nu 5 dagen (gelukkig) bij terugkomst aan de zijkant van onze vakantiewoning terugvonden.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Correct geleverd en prima service

servicel is prima. Helaas bij montage 2 geleidestukjes t.b.v. geleiderail beschadigd.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Ik heb goede ervaring. Makelijk te bestellen en redelijk bezorgtijd

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Door mijn gekunsteld had ik de verkeerde maten gemeten van twee raamhorren. Te laat heb ik dit door gegeven en was in de veronderstelling dat dit niet meer opgelost kon worden. Maar dan is er gelukkig de horrengigant.nl. Nadat ik de verkeert opgemeten horren binnen had gekregen omdat deze niet meer geannuleerd konden worden kreeg ik twee weken later dat er weer horren onderweg waren en aangepast naar de goede maten. Wil je ooit iets voor je ramen bestellen. HORRENGIGANT.NL is echt de beste.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelling snel ontvangen en de kwaliteit is uitstekende kwaliteit en past direcy

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA