Hor bestelt en mooi op tijd geleverd. Ik had echter in de dag ipv op de dag besteld maar kreeg type op de dag geleverd. Horrengigant heeft dit doorgegeven aan de leverancier dus nu wacht ik in spanning af.
Beste Ado, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat de hor op tijd is geleverd. U geeft aan op de dag te hebben geleverd gekregen in plaats van in de dag. Wat vervelend! Wij zien inderdaad dat u per e-mail contact heeft met een collega van de klantenservice. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij gaan ervanuit dat uw klacht naar tevredenheid zal worden opgelost. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De levertijd zou ietsjes sneller kunnen maar het is een keurig product en de levering is zoals aangegeven. Voor het bestellen wordt een gebruikersvriendelijk programma gebruikt.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het product, de snelle levering en de manier van bestellen. Uw feedback over de levertijd nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Prima produkt, goede gebruiksaanwijzing en snel geleverd.
Beste Jos, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het product, de bijgevoegde handleiding én de snelle levering. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
IK: Ik heb een probleem met mijn geleverde bestelling 20338157. De breedtemaat is niet juist, zie bijgevoegde foto. Hierdoor ontstaat er een te grote kier. Graag wil ik de bestelling dus retourneren zoals u zult begrijpen. Verneem graag hoe wij dit kunnen afhandelen met elkaar. HOR: We hebben uw email in goede orde ontvangen. Uw email met de foto's hebben we in behandeling genomen en doorgestuurd naar de leverancier. Zodra wij een terugkoppeling hebben ontvangen, brengen wij u op de hoogte. Hopende u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. HOR: De leverancier zal 2 nieuwe horren voor u produceren, u zult spoedig een track and trace ontvangen. IK: Ik wil er geen nieuwe meer voor, maar retourneren zoals aangegeven. Hoe doen we dit? HOR: De maatwerk horren vallen niet te retourneren of annuleren. Wij hebben gevraagd bij de leverancier of dit te annuleren viel , zij kunnen echter alleen uit service 2 nieuwe exemplaren toe sturen die wel (hopelijk) voldoen aan de verwachtingen. IK: Bedankt hoor, maar ik maak een melding dat ik ze wil retourneren omdat het mij tegen viel. Eerste reactie was dat ik nieuwe kreeg, terwijl de vraag was om te retourneren en nu kan ik ze niet retourneren? Ik hoef geen nieuwe exemplaren, dus hoe lossen we dit op? Een tegemoetkoming qua kosten anders? HOR: Helaas is het niet meer mogelijk de horren te retourneren. Onze excuses. Op het moment kunnen wij de 2 horren die wel goed geproduceerd worden opsturen voor dit ongemak. IK: Als dit de enigste optie is zou ik graag 2x een dunnere variant willen hebben met iets andere afmetingen. Bijgaand de specs. Hopelijk kunnen wij het zo met elkaar oplossen? De horren (conform originele bestelling) zijn onlangs aan de deur aangeboden, niet wat ik gevraagd heb :-(
Beste Stilting, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de geboden oplossing. Onze collega's van de klantenservice hebben laten weten dat er direct nieuwe horren voor u zijn geproduceerd. Na circa een week gaf u aan toch andere afmetingen te willen ontvangen dan besteld. Zoals mijn collega's van de klantenservice hebben aangegeven was het het niet mogelijk om deze nog aan te passen. De bestelde horren zijn maatwerkproducten. Maatwerk wordt ten alle tijden uitgesloten van herroepingsrecht. Het is niet mogelijk een hor te retourneren of om te ruilen. Ook geeft u in uw review aan dat de horren conform de bestelling zijn geleverd. Wij hopen dat u, ondanks de ontevredenheid over de geboden oplossing, veel plezier heeft van uw nieuwe horren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
5 aug contact gehad en pas op 15-09 is het art opgehaald na twee keer een afspraak niet nakomen wel door een extern bedrijf
Beste Frank, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat het enige tijd heeft geduurd voordat uw hor is opgehaald ter reparatie. Wij nemen uw feedback mee om onze processen te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Beetje "eng" om zelf in te meten maar na metingen nog even overleg gaf vertrouwen. Plaatsen was een makkie. Al met al dus een prima deal met Horrengigant! :)
Beste A, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze (telefonische) service en dat het monteren van de hor gemakkelijk ging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goed product, onbeschadigd en vlotte levering
Beste Billy, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het product en de keurige, vlotte levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
niets geleverd tot op heden ....geen contact te krijgen
Beste Sebastiaan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u uw order nog niet heeft ontvangen. Wij zien in het systeem dat u per e-mail contact heeft met een van onze collega's van de klantenservice. Wij zullen uw review doorzetten naar de desbetreffende collega. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Er zit een foutje in mijn rolhor ik zag het bij het plaatsen Contact opgenomen en besproken. Ik heb een nieuwe Hor gekregen en de oude gehouden. Perfecte oplossing , super Petje af.
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent met onze service en de geboden oplossing. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe rolhor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Fijn bedrijf, klantvriendelijk, je wordt goed geholpen. Kortom TOP, en zeer tevreden.
Beste Louis, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Makkelijk te bestellen, goede communicatie en goed geleverd.
Beste Patrick, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het bestellen makkelijk ging en u tevreden bent over de communicatie en levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
4 jaar geleden hoe gekocht bij horrengigant. Onze hor ging stuk, ging nog maar klein stukje dicht. Nagevraagd of hor ook gerepareerd kon worden. Onze gegevens stonden na 4 jaar nog keurig in het systeem en kon zeker gerepareerd worden. Werd opgehaald en door bezorgdienst weer afgeleverd. En hor doet het weer als vanouds. Super goed!
Beste Arie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze service en dat uw hor weer werkt zoals vanouds. Wij wensen u veel plezier van uw hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik heb verschilkende malen geprobeerd om jullie telefonusch te bereiken. Wij hebben twee horren besteld maar blijven niet zitten in het kozijn. Lijkt wel of de koperen metalen plaatjes niet goed zijn. Nu de horren vast getapt met zwarte tape.
Beste Lia, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat de horren niet in het kozijn blijven zitten en dat het niet is gelukt om telefonisch contact te krijgen. We willen u vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer en uw klacht zo uitgebreid mogelijk te beschrijven. Ook willen we u vragen om verschillende duidelijke foto's van de situatie bij te voegen. Onze collega's van de klantenservice zullen u verder helpen. We zien uw e-mail graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Snelle levering, top afwerking, eenvoudig te installeren.
Beste Jurgen, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het product, de snelle levering en de makkelijke montage. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe plissé hordeur. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goed, op tijd, volgens wens
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent en dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ral 9010 rolhor besteld, maar RAL 9001 rol-hor-bak gekregen. Bij nader inzien was mijn kozijn ook RAL 9001, dus geluk bij een ongeluk. Hor-geleiders waren echter wel conform bestelling 9010. Deze konden niet worden ingewisseld of in juiste kleur worden bijbesteld. De leverancier van horrengigant gaf daarbovenop nog aan dat kleurverschillen altijd kunnen ontstaan ... terwijl dit gewoon 2 verschillende RAL kleuren zijn. Gemengde gevoelens dus. Rol-hor an sich werkt wel goed.
Beste Wim, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de werking van de rolhor. We willen u vragen om een e-mail te versturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer en bijgevoegd meerdere foto's waarop de kleurverschillen duidelijk te zien zijn. Onze collega's van de klantenservice kunnen u verder helpen. We zien uw e-mail graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goede prijs/kwaliteitverhouding, correcte en stipte bezorging.
Beste Rene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om lezen dat u tevreden bent over kwaliteit, onze scherpe prijs en de levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Hordeur snel geleverd, makkelijk te monteren. Erg tevreden mee
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u erg tevreden bent over de hordeur. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Eerste levering duurde conform levertijd op de site. Tweede levering was er,in de vakantie, binnen een week!
Beste Robert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het product, de scherpe prijs en de snelle levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Prima en duidelijk artikel met een duidelijke handleiding.
Beste Pim, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met het product en de duidelijke handleiding. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De hor is te klein waardoor hij aan het kiep/kantel raam blijft plakken. Als het raam open gaat kantelt de hor mee, ook na bijstellen van de klemmetjes. Waardeloos en onbruikbaar product.
Beste Corine, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat de hor niet de juiste afmeting heeft. We willen u vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Ook willen we u vragen om uw klacht zo uitgebreid mogelijk te beschrijven en foto's toe te voegen met een meetlint. Onze collega's van de klantenservice kunnen u verder helpen. We zien uw e-mail graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Prima kwaliteit ,snelle levering
Beste Menno, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Lange levertijd maar wel prima op maat geleverd
Beste Henri, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Uw feedback over de communicatie en de voorlichting van onze collega van de klantenservice nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij hopen dat u, ondanks het langer wachten, veel plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Dit heb ik in mijn leven nog nooit meegemaakt zo een slecht service. Na twee keer bestellen (de eerste keer had ik een verkeerde type besteld) klopte het formaat weer niet. Terwijl ze me telefonisch hadden verteld hoe en wat ik moet meten en selecteren. Daarna mijn geld terug gekregen. Ik kan je in ieder geval dit bedrijf niet aanbevelen om horren te bestellen.
Beste Stanley, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de service en de verkeerde afmetingen heeft besteld. U geeft aan het aankoopbedrag volledig terug te hebben ontvangen. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Na eerdere prima contact over een uit te voeren garantie reparatie van een plisehordeur ook een plisehordeur voor een familielid besteld. Alleen dit keer met opbouwkader voor montage op het kozijn ipv in het kozijn. Meet instructies van de site van Horrengigant.nl gevolgd en de hor besteld. Tot mijn verbazing zaten er slechts 3 ipv 4 delen in de geleverde verpakking, voor het weekend geleverd na het weekend begonnen met de montage. Montage instructie absoluut ontoereikend en bijna niet te lezen zo klein op een A5 formaatje. Hor blijkt te kort wel 4 a 5 cm. Geen fatsoenlijk contact met leverancier, verwijten mij dat ik meet fout heb gemaakt. Ongehoord, heb een hele boerderij tot woonhuis verbouwd!
Beste Willem, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Het klopt dat het opbouwkader bestaat uit drie onderdelen. Wij zien dat u e-mailcontact heeft gehad met onze collega's van de klantenservice. Onze collega's hebben u een e-mail toegestuurd waarin zij vragen om foto's om zo de klacht verder op te pakken en zijn in afwachting van uw reactie. We zien uw reactie op de e-mail graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA