Zeer slecht

Zo slecht .!! Van het kastje naar de muur gestuurd. Na vele telefoon gesprekken en 15 mailen verder was het probleem na 7 weken pas opgelost.

• In hoeverre bent u bereid om in de toekomst weer een aankoop te doen bij Horrengigant, of een van onze andere websites? N.v.t.
  • Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Communicatie over de status van uw bestelling
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Het probleem door een persoon laten afhandelen .

zeer goed

goede service

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Samenstellen van het product

Verkeerde hor door website

Ik wilde een hor voor een raampje dat naar binnen opent op de 2e verdieping. Als je naar de website gaat en je kiest Raamhorren - Draairaam naar binnen, dan is de keuze Bruynzeel Rolhor. Die heb ik dus gekozen. In mijn geval krijg je dan een hor die niet past. Er zijn namelijk 2 opties. In of op het kozijn. Ik had In gekozen maar dat kon niet want het raam drukt dat grote deel waar het ding in rolt het kozijn uit. Dan heb je dus een muur van 40 cm dik nodig oid. Op kan ook niet want dan zit alles aan de buitenkant (2 hoog plus alsnog alle bediening buitenzijde en in weer en wind). Gezien de hor op maat was kun je niet ruilen oid. Al met al. Het gaat makkelijk mis dus pas op.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Website verbeteren & uitleg product

Mooie en fijne deur

Bestelling en levering ging super goed! Het was wel een hele onderneming om de deur in elkaar te zetten. Er zat maar 1 A4 met beschrijving en afbeeldingen in. Dat had wat uitgebreider mogen zijn. Voor mijn gevoel ontbreken er paar kleine belangrijke stappen in de beschrijving. (Voor een ervaren persoon is deze beschrijving wellicht wel genoeg.) Ik heb uiteindelijk de deur met een raamhoek moeten verstevigen. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Waardeloze levering

Dit bedrijf neemt een aftrek van je bestelling, waardoor het dus kan voorkomen dat het niet past in het raamkozijn. Dan schrijft het bedrijf terug, dat is jammer voor u! Wij hanteren nu eenmaal marges. Schrijven ze ook nog; Als u de maten in het kozijn meet, dan kunt u nooit een fout maken met bestellen. Nee dat heb ik ook niet, jullie leveren een niet correct product!!

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? N.v.t.
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Ze kunnen verbeteren, niet gelijk de schuld bij de klant meer te leggen!

Eerste hor bestellen ging goed, 2e en 3e zitten we al week over geplande leverdatum zonder enige communicatie...

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Op zijb minst een update geven als bestelling over geplande leverdatum gaat

Prima service, snelle levering en kwaliteit.

Alles zoals aangegeven

Duidelijke site met de maten duidelijk aangegeven, zodat kans dat het fout gaat zeer klein is.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Na klacht over hoe die stuk was , kreeg ik een nieuwe toegestuurd

Een hor die ik vorig jaar aankocht was stuk. Dit heb ik gemeld, maar kreeg weinig reactie waardoor ik dacht dat mijn klacht genegeerd werd. Tot mijn grote verbazing werd vandaag een nieuwe hor aangeleverd, zonder hiervan te worden ingelicht dat dit zou gebeuren. Conclusie : ze nemen hun verantwoordelijkheid als er iets stuk is, alleen vergaten ze dit goed me me te communiceren (maar is bij deze vergeven)

Zeer positief

Juiste hor geleverd volgens afspraak, top

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

kon het zelf niet voor elkaar krijgen.

Ondanks het volgen van de gebruiksaanwijzing is het niet gelukt de hor zelf te monteren.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? De productinformatie, Samenstellen van het product

prima product, prima prijs

Makkelijk besteld, snel en accuraat geleverd.

Gewoonweg heel erg goed!

Prima service, goed de uitleg kunnen volgen volgens de beschrijving en het ziet er heel erg mooi en netjes uit!

Correcte afhandeling van de bestelling

Correcte afhandeling van de bestelling

Bijna perfecte hot

Op zich ziet de hor goed uit, maar de onderkant zit er geribbeld in , is hier wat aan te doen

Hele goede horrenleverancier

Kwalitatief goede horren Perfect op maat Snelle levering

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? 1 v d 4 bestelde items werd zonder communicatie later geleverd dan eerst gepland

Kwaliteit prijs verhouding is top. Levering was ook zeer snel

NOOIT meer

De bestelling bij horrengigant verloopt vlekkeloos. We krijgen een verkeerd horror geleverd in plaats van inzethor maken ze er een opzet hor van waardoor het te breed wordt. 17 mailtjes gestuurd 4 keer gebeld geen gehoor om de hoog om te ruilen leggen de fout bij de klant niet terwijl wij duizend procent kunnen aantonen dat het niet onze fout is maar horrengigant houdt hun standpunt vast voor ons nooit meer nog nooit zo'n vuile oplichters meegemaakt en dan druk ik mij nog heel netjes uit. Het enige wat wij willen is een nieuwe hor.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Alles luisteren naar een klant je belt toch niet als iets passend is of als ze klopt

erg prettig

Bij een fout van mijzelf werd toch naar een oplossing gezocht

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Goede qualiteit en snelle levering.

Product komt precies overeen met het gene Ik besteld heb.

WAARDELOOS!!

Hallo, Bedankt voor het sturen van de 'aangepaste' orderbevestiging. Ik zal nu even m'n beklag doen via de mail nadat jullie me afgelopen vrijdag een half uur voor niks aan de lijn hebben gehouden om vervolgens de verbinding te verbreken met de mededeling dat het te druk is en ik een andere keer terug moet bellen!! 25 juni jl. heb ik een bestelling gedaan bij jullie via de site waarbij ik 3 horren heb besteld met de afmetingen: breedte 60,5 cm, hoogte 107 cm. Na 2 weken zonder enige reactie van jullie heb ik gebeld of mijn bestelling wel is aangekomen (geld was wel meteen afgeschreven!!). Ze beweerden dat er een mail was verstuurd maar die heb ik nooit mogen ontvangen (en ook niet in m'n spam). Vervolgens wordt er een factuur gestuurd naar mijn werkmail en die heb ik wel ontvangen. Tot mijn grote verbazing staat er de volgende ochtend, zonder enige aankondiging, iemand op de stoep met 3 horren. Op z'n zachtst gezegd vreemd maar prima was helemaal blij tot ik ze ging passen en de maat (breedte) niet blijkt te kloppen. Meteen teruggebeld met de vraag of ik de orderbevestiging mag ontvangen omdat ik zeker weet dat ik een andere maat heb besteld dan er nu geleverd is. Ik krijg daarop via de mail nog een keer de factuur!! Volgens jullie is dat de orderbevestiging en staan daar de juiste afmetingen op. Nou ben ik van mening dat je een factuur altijd past krijgt na een orderbevestiging. Ik neem aan dat jullie ook geen factuur naar jullie fabrikant sturen maar een order!! Nu krijg ik afgelopen vrijdag een 'aangepaste' orderbevestiging met de datum van 16 juli erop. Erg slordig en dat is dus nog steeds niet de orderbevestiging die ik bedoel. Krijg sterk het gevoel dat de fout bij jullie ligt en dat jullie er op alle mogelijke manieren onderuit proberen te komen. Ik zou heel graag een oplossing horen van jullie kant.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Plaatsen van de bestelling, Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? De telefoon opnemen en een bevestigingsmail sturen na het plaatsen van een bestelling.

past perfect en is van goede kwaliteit geen troep dus , kost een paar cent maar dat is het zeker waard .

snel geleverd

top produkt en gemakkelijk te plaatsen

Prima prijs kwaliteit

Prima hor!