Het is te bizar voor woorden dat de communicatie zo slecht verloopt, mensen die een baan hebben alleen niet weten waarom ze aanwezig moeten en wat ze nu precies verkopen! Inmiddels echt weken geleden een bestelling gedaan.. betaald en order zoek…. Niemand weet precies hoe of wat… wat ik weet dat we nog steeds 1200€ lichter zijn.. zonder maar iets te hebben ontvangen en ikzelf steeds weer moet vragen hoe of wat…
Beste Arne, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat het niet loopt zoals verwacht. Wij zetten uw review door naar onze collega's van de klantenservice en vragen hen om u te informeren over uw bestelling. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Na 4 weken nog niets geleverd.... wel alles betaald.....
Beste Ronald, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te lezen dat u uw order nog niet heeft ontvangen. Wij zien in het systeem dat u contact heeft gehad met een van onze collega's van de klantenservice. Vanuit de fabrikant hebben wij te horen gekregen dat uw bestelling nooit is aangekomen bij de vervoerder. Hoe dit heeft kunnen gebeuren, kunnen we helaas niet achterhalen. Enkele dagen geleden is de bestelling opnieuw ingezet. Wij zetten uw review door naar onze collega's van de klantenservice zodat u wordt geïnformeerd over wanneer u de bestelling kunt verwachten. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd en onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Door een storing of een update bij de leverancier duurde het bij ons bijna 3 weken voordat de hor werd geleverd. Ze zijn telefonisch zeer moeilijk tot bijna niet te bereiken. Maar eenmaal geleverd en gemonteerd wel super blij ermee
Beste Pascal, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u super blij bent met uw hor. Wat vervelend dat u langer op uw bestelling heeft gewacht dan verwacht. Onze excuses hiervoor. Wij nemen uw feedback over de communicatie mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Snelle bezorging prima zaak
Beste Coby, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de snelle bezorging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
raamhor besteld, correct geleverd, maar kozijn bleek ongeschikt. Daarom gevraagd om twee special schroeven na te leveren, kreeg als antwoord dat dat niet via leverancier Bruynzeel kon. Bruynzeel zelf benaderd, die bleek het gewoon in een service setje te hebben.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat onze collega's van de klantenservice u niet volledig hebben kunnen helpen. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Beste Jaap, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De hor is in prima staat geleverd, en ook nog redelijk snel! Ik ben tevreden!!!
Beste Desire, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product en de snelle levering. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goedkoop en kwaliteit
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze scherpe prijs en de kwaliteit van het product. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Het meten komt heel precies, maar met de tips gaat dat prima. Alles is te kiezen qua kleur, soort gaas etc. Het product kwam als kant en klaar pakket, dus geen gepruts met zelf gaas erin moeten doen. Paste perfect, ik ben echt super blij!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u super blij bent met de nieuwe hor. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Na wat problemen met het raamhor is en in overleg met de fabrikant een nieuwe geleverd. Goede service.
Beste Ronald, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Als je handig bent is het heel goed te doen
Beste Harm, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Zie hierbiven
Beste Frans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat de maatvoering uitstekend is. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Prima plissé hor, snelle levering.
Beste Wout, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de hor én de snelle levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goede levering en fijne beschrijving waardoor het gemakkelijk te monteren is
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de levering én dat het monteren gemakkelijk ging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Snelle levering, geweldig product. Makkelijk te installeren!
Beste Ilbehr, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het product en de snelle levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Mooi afgewerkt en simpel te installeren
Beste Steven, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de raamhorren en dat het monteren gemakkelijk ging. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe horren. Met vriendelijke groet, Demi -Horrengigant.nl
Producten zijn goed. Enige minpunt is dat bij het plaatsen van de order geconstateerd werd dat de maat niet klopte. Gelijk mail gestuurd maar was niet meer te veranderen, beetje jammer.
Beste Bart, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het product. Wij zien in het systeem dat onze collega's van de klantenservice hebben geprobeerd de order nog voor u te wijzigen. Echter was de order al door het systeem bij de fabrikant waardoor deze niet meer te wijzigingen was. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goed produkt geleverd, prima geholpen door de klantenservice
Beste Dirk, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en het product. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Alles goed. Wel iets lange levertijd. 1 bestelling was door fabriek fout gegaan, verkeerde maat is geleverd. Kosteloos een nieuwe is beloofd. Helaas weer lange levertijd en kan het niet met spoed nageleefd worden.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Jammer om te lezen dat een bestelling verkeerd is geleverd. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Fijne service en fijn dat alle gegevens mbt maten er nog waren en erg gemakkelijk was om opnieuw te bestellen
Beste Ad, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat het opnieuw bestellen makkelijk ging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Hor werd goed ingepakt geleverd, en was meteen gebruiksklaar. Afmetingen waren prima. Ziet er netjes uit
Beste Willie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de producten en de levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Alles volgens afspraak
Beste Kees, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat de bestelling precies past en dat er op tijd, volgens afspraak is geleverd. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik had al eerder bestellingen gedaan ,omdat het prima horren zijn. Ben tevreden.
Beste Cor, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u al meerdere bestelling heeft geplaatst én tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Afgelopen jaar een paar horren besteld, en dit jaar voor nog 1 kamer. Helaas bleek bij ontvangst de afmetingen niet naar verwachting. Reden: horrengigant.nl heeft afgelopen jaar de type nummers omgedraaid, en verwacht nu van mij dat ik daar beter op had moeten letten.
Beste Rene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te lezen dat de horren niet naar verwachting zijn. Helaas heeft u gekozen voor het verkeerde kozijntype. Het is altijd aan de klant om zelf de bestelling te controleren. Tijdens het samenstellen zijn beschrijvingen en afbeeldingen te zien van de verschillende kozijntypes. Wij zien in het systeem dat onze collega's van de klantenservice u de vermaak service hebben aangeboden. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik heb veel ramen en wilde horren. Via de website heb ik deze besteld. Dat ging makkelijk en snel. Er was meer dt genoeg keuze. Kortom, ik ben tevreden.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA