Alles naar wens.
Beste Kees, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Na jaren geworsteld te hebben met vliegengordijnen, kralengordijnen en van die hangende lamellen eindelijk een goede oplssing gevonden in de vorm van de plissérolhordeur. We hebben er ondertussen drie geplaatst en de werking is perfect.
Beste Lex, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat de plissé hordeuren de juiste oplossing waren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe horren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Hor precies op maat
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat de hor op maat precies past. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De klanten service lacht je uit als je met een probleem zit met je besteling van meer dan 200euro koop hier nooit . En ook nog duur kijk veder als je geld wil bespaaren
Beste Otro, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Zoals ook aangegeven door onze collega's van de klantenservice, heeft u het product verkeerd om gemonteerd. Ook is het product conform uw bestelling geleverd. Heeft u hierover nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze collega's van de klantenservice per e-mail via [email protected] of telefonisch via 085-2102352. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Prima keuze en eenvoudig te bestellen
Beste Arthur, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met uw keuze en dat het bestellen makkelijk ging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
2 inzethorren besteld, lijken prima van kwaliteit en passen precies, kortom heel tevreden.
Beste Fred, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u heel tevreden bent over de horren. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe horren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Superfijn
Beste Ann, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Snelle levering en mooi en goed product
Beste Elise, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en het product. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Hor voldoet aan verwachting. Past precies in het kiep/kantel raam
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat de hor voldoet aan uw verwachtingen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Prettige ervaring met de bezorger. De maat hor was goed op maat. Prima kwaliteit.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering en het product. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Bestelproces is simpel. Horren passen perfect. Materiaal is degelijk en rolt soepel. Plaatsen is heel makkelijk.
Beste Bob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat de horren perfect passen en dat zowel het bestellen als het monteren gemakkelijk ging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
prima bevallen.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het prima is bevallen. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Bedrijf is telefonisch slecht bereikbaar. Bij eerste contact ca. 20 minuten in de wacht gestaan. Het defecte deel zou worden opgestuurd. Na 2 weken nog niets ontvangen. Wederom telefonisch contact proberen te zoeken. Na 30 minuten in de wacht werd de verbinding automatisch verbroken. Opnieuw gebeld, om 15.45 uur. Volgens het bandje was het bedrijf gesloten om 17.00 uur??? Daarna mail gestuurd waarop een automaisch antwoord kwam, dat met 2 werkdagen meer bekend moest zijn. We wachten nog even af, zal vast goed komen. Aanbevelen, positief, prima prijs voor het product, duidelijk vanaf het moment van bestellen tot aan levering Negatief, telefonisch slecht bereikbaar
Beste Rianne, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te lezen dat u langer in de wacht heeft gestaan dan gewenst. Wij zien dat uw klacht door een van onze collega's van de klantenservice in behandeling is genomen. Uiteraard leuk om te lezen dat u tevreden bent over de prijs en het product. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
2x e-mail gestuurd. 2x geen antwoordt ontvangen van de horrengigant. Daarna gebeld …. Toen zou er binnen 48 uur een reactie komen van de horrengigant … daar wacht ik nu nog op. En zo ineens stond de vrachtwagen na ruim 2 weken voor de deur om de hordeur voor retour op te halen.
Beste Jet, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet verder bent geïnformeerd én dat de transporteur plots voor de deur stond. Normaliter neemt de transporteur contact met u op om een datum af te spreken voor het ophalen van de bestelling. Wij nemen uw feedback over de communicatie mee om onze processen te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goede levering Mooie rolhorren En niet duur
Beste Jolanda, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de producten en de levering. Uw feedback over de e-mail van de transporteur nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe rolhorren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Precies de hordeur zoals wij voor ogen hadden. Heel makkelijk te installeren.heel goed product
Beste Willem, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het product en de service. Onze horren zijn inderdaad makkelijk te monteren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hordeur. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
9 mei horren besteld met Ca. 15 dagen levertijd. 8 juni per email status opgevraagd van bestelling. 8 juni geautomatiseerd bericht: U krijgt binnen 48 uur reactie. Geen reactie gehad. 13 juni nog geen reactie op email. 13 juni zelf gebeld naar Horrengigant.nl. Ja, ik heb uw mail gezien. U bestelling is niet geplaatst bij de leverancier. Ergens iets fout gegaan. Ik laat u vandaag per mail weten hoe of wat. De werkdag is inmiddels voorbij nog steeds geen reactie op mijn email of telefoontje! In afwachting van een goede oplossing.
Beste Maarten, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat het niet loopt zoals verwacht en u uw order nog niet heeft ontvangen. Wij zetten uw review door naar onze collega's van klantenservice. Zij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Uw feedback over het verbeteren van de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Hoogte van de plisse hordeur was stukken korter dan besteld. Maar dit viel binnen de marges volgens de leverancier. En daar moest ik het maar mee doen.
Beste Sean Paul, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat het niet is gegaan zoals verwacht. Wij zien in het systeem dat u de onjuiste dagmaat heeft opgemeten. De dagmaat is waar de bovenbak mee wordt geteld. De cassette wordt daarom korter geproduceerd, om de schakels de bocht om te kunnen laten gaan. Zoals mijn collega van de klantenservice heeft aangegeven, is conform uw bestelling het juiste geleverd. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
goed verpakt op tijd bezorgd en een vriendelijke chauffeur.
Beste Jan Kools, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het product en de bezorgservice. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De kwaliteit van het product is prima, ik miste alleen een aantal dingen in de doos om te monteren. Dus heb hierover gebeld en zou ik toegestuurd krijgen. Ook een order gekregen daarvan. Alleen tot op heden ongeveer 3 weken verder nog niks gekregen of gehoord.
Beste Wesley, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te lezen dat u de missende producten nog niet heeft ontvangen. Wij zien dat onze collega's van de klantenservice een bevestiging hebben ontvangen van de leverancier en dat dit direct per post is verzonden. Wij zetten uw review door naar onze collega's van de klantenservice zodat er kan worden uitgezocht waarom u de producten nog niet heeft ontvangen. Zij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Op de vraag wat wij kunnen verbeteren op het gebied van communicatie geeft u aan een fysieke winkel te vormen. Wij hebben drie showrooms welke gevestigd in Breda, Hoofddorp en Purmerend. U bent altijd welkom om langs te komen. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Meer dan een maand aan het wachten op onze (simpele) raamhorren...
Beste Guy, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u al enige tijd wacht op uw bestelling. Wij zien in ons systeem dat u contact heeft gehad met een collega van de klantenservice. Helaas is de levertijd naar België wat langer dan normaal. Zoals mijn collega heeft aangegeven ontvangt u binnen twee weken uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via [email protected] of telefonisch via 085-2102352. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De maatvoering is gemakkelijk en daardoor gemakkelijk te bestellen.
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product en dat het bestellen gemakkelijk ging. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ben er heel blij mee
Beste Denise, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u blij bent met de mooie horren. Wij wensen u heel veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Prima service, top.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u veel plezier van uw hor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goede kwaliteit hor raam past precies en snel klaar en niet duur
Beste Carla, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product en dat het monteren gemakkelijk ging. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe raamhor. Met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA