Zeer klant onvriendelijk

Wij hebben bij horrengigant 2 horren besteld..waarvan 1 in een foutieve kleur. Direct contact opgenomen met de klantenservice.. Reactie van horrengigant de bestellingen gaan automatisch wij kunnen er niks meer aan wijzigen Volgens ons is er altijd een persoon die de maten van een machine moet instellen omdat de horren op maat worden gemaakt! Advies aan het bedrijf die de horren produceerd ga in zee met een betrouwbare klant die wel meedenkt want de horren zelf zijn van prima kwaliteit.

Correct behandeld( soms even wachten)

Antwoorden gekregen maar het vertrouwen in de kwaliteit van het materiaal is weg.

Makkelijk te bevestigen met duidelijk handleiding.

Toppers

Alles goed en volgens afspraak.

prima verlopen.

Hor voldeed prima. Paste ook exact. Wordt nu elke dag gebruikt.

Duurt lang voordat je reactie krijgt.

Na levering blijkt een hor niet goed te zijn . Hier heb ik u een mail over gestuurd, maar tot op heden geen reactie van u kant gekregen.

Prima product en snel op de juiste maat geleverd

Voor het eerst bij de horrengigant een dubbele horschuifdeur besteld. We zijn zeer tevreden. De deuren paste precies zodat ze er binnen mum van tijd in geplaatst konden worden.

Prima hor

Mooie hor voor een redelijke prijs!

Is goed,levertijd klopt niet helemaal.

Perfect!

Snel geleverd en mooi/sterk van kwaliteit. Het is precies wat ik wilde hebben en goed op maat.

Prima horren....en precies de maat die opgegeven is

Jammer dat het bevestiging materiaal niet gecontroleerd was.....de inbusschroeven daar zaten geen inbusgaten in om de inbussleutel in te steken.....dat koste nog wel wat tijd om het te bevestigen

Heel blij mee !

Horren kwamen binnen, duurde wel even, montage ging heel makkelijk en nu heel blij mee!

Mooi en gedegen product

Bestelling geplaatst en circa één werkweek geduurd voordat mijn bestelling heb ontvangen. De verpakking an sich kan kwalitatief beter. Het product, de twee horinzet is goed te noemen. Ook mooi en van goede kwaliteit. Heb voor de twee keer een bestelling geplaatst omdat ik tevreden ben en dit keer was het binnen vier werkdagen, bezorgd. Vanwege de drukte thuis nog niet kunnen openen.

geweldige deur

goed te monteren, prachtig op maat, kortom onze complimenten

Nette horren voor een nette prijs.

Fijn bedrijf, en snelle levering

Iedere keer weer prettig om te bestellen

Overzichtelijke site, eenvoudig om keuze te maken met uitstekende hulp

1e x super , 2e x wat minder

1e x alles netjes binnen week bezorgd met alles erbij . 2e x alllen hor gekregen geen schroeven en draainokken erbij. Heb meteen gebeld aardige mevr. Ze zou het gaan regelen dus hopelijk komt dit snel binnen .

Alles prima gegaan. Niets te klagen

Alle is gegaan zoals beschreven. Geen bijzonderheden.

Prima keuze.

Prima verpakt. Fijn product en was zo te plaatsen. Helemaal naar het zin. De levertijd mag van mij wel wat sneller zijn. Verder 100% tevreden. De volgende bestel ik daar weer.

Helemaal top

Ik had een inzethor besteld. Deze kwam precies na 2 weken binnen en hij past perfect!

Uitstekende service en snelle levering

makkelijk aan te vragen korte levertijd en duidelijke beschrijving

Prima product en pasvorm

Product is prima kwaliteit. Past ook goed en is simpel te monteren. Wel jammer dat het "haaksysteem" soms wat hapert waardoor de hor moeilijk los te maken is om weer omhoog te schuiven.... Dit probleem hadden wij echter ook bij horren die een veelvoud gekost hebben en na vijf jaar totaal afgeschreven waren...

Klasse!

Exacte maten opgegeven voor mijn hor voor Velux dakraam. Perfect op maat gemaakt en in een zeer degelijke verpakking geleverd.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA