Hor voldoet ruimschoots aan de verwachtingen, plaatsen was zeer makkelijk en de levering op tijd

10 werkdagen levertijd klopt niet

De 10 werkdagen klopt zeker niet , wij hebben er een maand op moeten wachten. Het artikel is prima .

Mooie afwerking

Makkelijk in elkaar te zetten, paste precies.

Gemaakte beloftes worden maar gedeeltelijk nagekomen

Na de bestelling te hebben geplaatst online kreeg ik al heel snel een bevestiging met een bezorg datum een week later. Maar na een aantal dagen na de bezorgdatum ben ik maar eens gaan bellen waar mijn bestelling bleef (die ik al betaald had) na heel lang in de wachtrij kreeg ik een verhaal dat er iets mis is met deze bevestiging mail en dat men niet kon vertellen wanneer mijn product wel geleverd gaat worden. Uiteindelijk met wat geduld is mijn product wel bezorgd alleen 2 weken later met een kleine beschadiging omdat deze minimaal ingepakt was.

Slechtste ooit

Krijg een mail voor beoordeling terwijl er nog altijd niks geleverd is.

Levering ok, kwaliteit slecht

Hor voor kiepkantelraam besteld. Leveringstermijn was ok maar kon zeker sneller (circa 2 weken geduurd). Hor was slechts in kartonnendoos verpakt verder geen bescherming: een hoekje was dus al verbogen. Hor is goedkoop en vrij slordig “in elkaar gejast”: scherpe aluminiumranden op de hoeken, de klemmetje om hor in kozijn te klemmen beschadigen het kozijn. Al met al: voor het betaalde geld had ik meer verwacht,

krijg al een enquete terwijl er nog niks geleverd is...

beetje bijzonder dat er een enquete is terwijl ik nog wacht op mijn spullen...

Makkelijk bestellen en past precies

Eenvoudig te bestellen, tijdige levering en past precies

Volgens verwachting en op tijd

Goed product!

Fijne shop

Mooi product Mooie prijs De 3 horren voor in de achtergevel hier bestelt mooi product sluit keurig mooi op kleur Bestel m'n horren voor voor hier ook

goed product

De hor is van prima kwaliteit, levertijd is soms een probleem

De hor is prima

De hor is prima maar de levering is wat warrig. Heb 2x een hor besteld en beide keren liep de levering niet soepel. Kan ook door de vervoerder komen maar is wel een puntje van aandacht. Als je een afleverdag aankondigt via de mail doe het dan en kom niet twee dage later. De hor pas niet door de brievenbus dus thuis zijn is wel handig! Montage van de hor is lastig. De schroeven waar de bak mee vast zit zijn te kort om een puntje te zetten in het kozijn door de bak heen. Dan heb je het juiste punt te pakken. Is wel zo handig als je in hardhout moet voorboren. Een langere spijker door het gat gaat niet omdat het een gat niet geheel open is. Er zit een kleine draad in waar de bevestigingsschroef maar net doorheen past. Al met al heel wat meet en rekenwerk om de juiste gaten te kunnen voorboren

Goede kwaliteit horren aan een redelijke prijs.

Tracking software werkte niet, zodat ik er niet voor kon zorgen thuis te zijn bij levering. Bedrijf was hiervan op de hoogte, maar kon er op dat moment niet veel aan doen.

Dikke prima!

Niets op aan te merken. De horredeur moest natuurlijk op maat gemaakt worden, want had hem liever sneller in huis. Mooie kwaliteit en reageren snel als je vragen hebt! Top! Dit is al mijn 3e x dat ik hier bestel.

Alles netjes verpakt geleverd op afgesproken termijn

Goede levering, goed werkend product

Wij hebben een hordeur besteld voor openslaande deuren. De meet instructies waren duidelijk: in het kozijn meten. Deze maten hebben we doorgegeven. Levering was netjes, binnen redelijke tijd. Montage verliep moeizamer omdat wij aan beide kanten een vensterbank hebben en boven de deuren nog twee scharnieren voor een openslaand raam hebben. Voor ons lastig in te schatten hoeveel plek het stelkozijn in zou nemen. Uiteindelijk met wat pas en meetwerk en een stukje van de vensterbank afgezaagd te hebben is het gelukt. Kortom blijft spannend om iets zonder adviserend oog van een monteur via internet te bestellen. Het is niet altijd zo eenvoudig als in een instructie film wordt weergegeven. Het hangt namelijk van de persoonlijke situatie af.

Goed product, slechte aftersales/service.

Bij één hor is een onbruikbare schroef geleverd (nee, geen ‘normale’ schroef, want die zou ik zelf wel vervangen). Na 2 meldingen per email aan de service-afdeling nog steeds geen antwoord ontvangen (naast 2x de belofte dat ze binnen 5 werkdagen zullen reageren). Dat is inmiddels zo’n 2 weken geleden… dus :(

Goed produkt en snelle levering

Voldoet aan verwachting. Fijn dat er keuze is uit verschillende kleuren en materialen.

Goede prijs kwdliteitverhouding, makkelijk installeren

Goef alleen de afdekdopje voir de stelschroven zitten er niet bij

Bij de omschrijhing stAt dat ze tescjikt zijn voor draai kip ramen. Die gaan altijd naar ninnen open en dus dienen de horren aan de buitenzijde van de ramen re worden gemonteerd. Jullie horren kunnen alleen aan debinnenzijde worden gemonteerd datis zeer onlogisch. We hebven het opgelost met een noodgreep. Maar daarom is het ontbreken van de afdekdoppen voor destelschroeven een probleem. Kunt u dezenog nasturen ?

De horren passen prima en snelle levering

Voor het eerst besteld bij horrengigant is goed bevallen mooie horren voor een redelijke prijs en snelle levering

Snelle levering, goed product

Ik was op zoek naar een hor dat je in het raamkozijn kan plaatsen. Na enig zoeken vond ik het bij de horrengigant. Het hor past prefect en de levering was erg snel.

duidelijk en goed

website is duidelijk , service is goed , levering is snel.

Prima hor. Simpele en goede pasvorm

Blij mee. Prima hor. Simpele en goede pasvorm. Exact op maat.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA