keurig op maat gemaakte horren in een zeer korte tijd en netjes bezorgd

zie hierboven

De horren zagen er prima uit en paste goed op 1 na. op

Helaas was 1 horraam niet goed, wat bleek ik had een type fout gemaakt met het doorgeven van de maat. Jammer helaas. Andere horren prima en pasten perfect.erg tevreden dus. .

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ik ben heel tevreden met het bestelproces, de levertijd en -service en de mooie plissé hordeuren. Ook op mijn gemailde vraag waarvoor overgebleven onderdelen dienden, kreeg ik antwoord.

Geweldig mooie rolhor

Boven verwachting mooie rolhor met remsysteem ingebouwd zodra je hem loslaat. Eerder een luxaflex gehad maar deze moet je vasthouden zodra je de hor weer om hoog doet. Dit is nu de 3e keer dat ik horren bestel bij de horrengigant en voor de 3e keer uitermate tevreden.

Prima kwaliteit en past perfect.

Helemaal tevreden. Zelf ingemeten, past perfect en kwaliteit is echt goed.

Perfect afgehandeld

Alles is zeer goed afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden

Goede service, als ze kunnen leveren

De producten die ze meteen konden leveren hebben ze ook naar wens geleverd, dat was hartstikke netjes. Echter kon een deel van de bestelling niet geleverd worden zonder dat ik daar bericht van kreeg. Het kan gebeuren dat iets niet leverbaar is, maar laat het dan a.u.b. weten.

Prachtige hotren

Ingemeten door de collega Kastengigant en zelf besteld. Ze passen perfect en houden alles buiten wat niet binnen hoort

Hor is top hoop wel dat ze een ander koerier hebben.

Hor past keurig, levering was een drama.

Mooi op maat gemaakt hor

De geleverde op maat gemaakte hor past precies. Zeer mooi afgewerkt.

Snelle levering kwalitatief zeer goed product

Verders bellen dag na bestelling om wat te wijzigen laat te wensen over kon niet werd niet doorverbonden naar een monteur dus je heb besteld verder zoek je het maar uit de dame achter de telefoon was haar reactie kan niet. DAAR ZOU IK VERBETERING AAN BRENGEN.

Bestelling ging prima maar levering ging in 't geheel niet volgens plan

Geleverde horren exat op maat en zien er keurig uit! Levering ging echter niet goed

Goed tot uitstekend

Materialen bestelde plissedeur zijn goed. Bevestiging is makkelijk en snel. Een tussentijdse update tav status fabricage en verwachte levertijd zou welkom zijn.

Mooi product

Het inmeten ging makkelijk door wat er op de site stond. Was netjes ingepakt en alles paste perfect

Slechte communicatie bij een goed product

Na de bestelling kreeg ik direct van een vervoerder de track en trace code. Daarin zag ik dat de levering veel sneller ging dan verwacht. Maar er stond geen tijdstip vermeld. daarop heb ik gebeld naar de vervoerder via een antwoordapparaat kreeg ik te horen dat ze niet bereikbaar waren maar dat ik een mail moest sturen. Hierop heb ik nooit geen antwoord gekregen. Op de dag waarop de bestelling zou komen, heb ik weer zonder resultaat de vervoerder gebeld en ook de firma Horrengigant. Deze heeft de bestelling gecontroleerd en vastgesteld dat er geen tijdstip in stond. Zij zou ook proberen contact te leggen met de vervoerder. Na een dag wachten zag ik dat de afleverdag een dag opgeschoven was. de dagen erna gebeurde dat ook. Hierop heb ik een mail naar de Horrengigant gestuurd dat ik een vermoeden van oplichting had en uiterlijk de volgende dag de juiste dag en tijdstip van de levering wilde weten. zou ik de order annuleren en mijn geld terg eisen. Ik kreeg een automatisch antwoord dat er binnen 5 werkdagen een reactie zou komen. Maar weer gebeld. Toen vertelden ze mij dat er problemen waren bij de vervoerder maar dat er binnen enkele dagen geleverd zou worden. En inderdaad na enkele dagen wachten kreeg ik een telefoontje als reactie op mijn mail en heeft die mevrouw mij verteld wat er aan de had was en wanneer er geleverd zou worden. Dit klopte allemaal wel en het product was prima in orde. Met een wat betere communicatie van Horrengigant en direct de verantwoordelijkheid nemen voor de problemen bij de vervoerder was al die stress niet nodig geweest. De bestelling was bij de Horrengigant geplaatst. Dus hadden zij het ook direct moeten oppakken en niet afschuiven op een onbereikbare vervoerder.

Technisch mooi product. Logistiek een verbeter punt

Ik heb inmiddels twee hordeuren geplaatst in twee bestellingen. Dus ben ik tevreden. Na elke bestellingen heb ik na pakweg 8 werkdagen even telefonisch contact op genomen en de vraag gesteld, wanneer ik het pakketje mag verwachten. Een verbeterpunt; communiceer met je klant. De handleiding voor het opbouwframe graag verbeteren hoe je dit aluminiumframe moet openen. Zo ook de extra bijgeleverde plastic handgreep. Wel een extra service en gebaar maar helaas geen tekst en uitleg. Als deze verbeterpunten worden opgevolgd, wordt mijn score zeker vijf sterren.

Uitstekende service en klantenservice

Ik had nog wat aanvullende vragen over mijn dakramen. Een email gestuurd en binnen no-time antwoord. Erg prettig! Bestelling goed verlopen en binnen de levertijd geleverd.

Gewoon goed!

Gewoon goed! En hoe Nederlands voor een mooie prijs.

Nog altijd niets ontvangen.

Beloven binnen 2 weken in huis. Gebeld en gaven aan een storing in het systeem te hebben waardoor de tracking niet werkt. Ze hopen dat het spoedig is opgelost krijg je als antwoord en daar moet je het mee doen. Blij dat we de optie afterpay hebben gekozen. Verwacht dat de horren niet meer komen.

Verschrikkelijk slecht

Maanden geleden Hor besteld, zou ruim 2 weken terug worden geleverd. ( dit werd ook aangegeven op hun site) Nog steeds niets geleverd. Meerdere maken contact opgenomen met een zekere Demi. Ze verstoppen zich achter smoesjes zoals leveranciers, fout in hun systeem, fout bij susteem van transporteurs welke de levertijd moeten doorgeven etc… Of te wel Onbetrouwbaar.

Goed, met klein minpunt over product

Ik vond het prettig om duidelijke meetinstructies te krijgen in de vorm van een video. Ook de foto’s waren duidelijk voor mij om de juiste keuze te maken. Er zijn nog al wat keuzes te maken namelijk bij het kiezen van een hor :-) Het bestellen ging verder prima en binnen de afgesproken termijn werd het pakket bezorgd. De hor past heel goed in het draai kiep raam maar nu komt het min punt. Het raam gaat nog wel dicht maar we kunnen de hendel dan niet meer in de gesloten stand zetten (en het raam op slot doen). We hebben de hor op zolder geplaatst dus is het op slot doen niet meteen een issue. Misschien is het draai kiep raam nog wel beter af te stellen zodat het wel weer helemaal dicht en op slot kan. Maar het zou volgens mij gewoon moeten kunnen zonder problemen? Zou ik hier nog een hor bestellen? Als ik het issue van het op slot doen van het raam opgelost krijg, ja… anders niet.

Goede en redelijk snelle afwerking

Ook telefonisch contact gehad en prettig geholpen. Keurig afgeleverd

Mooi passend

Horren sluiten erg goed en levering was sneller dan op de site stond. Dat is altijd goed

Prima materiaal, redelijk snelle levering

Prima materiaal, redelijk snelle levering