Snel levering

Passen goed, snel levering, makkelijk om te monteren

Prima Hor

Op de site was alles goed in te voeren door een probleem bij het transport bedrijf duurde de levering wel langer dan verwacht, maar dit ligt buiten jullie macht .

Uitstekende service

Onze rolhordeur is na 5 jaar stuk gegaan. De garantie was verlopen maar de Horrengigant bood aan om de hor te repareren i.p.v. je te 'dwingen' om een nieuwe hor te kopen. De reparatie kost geld en ook een paar weken doorlooptijd maar was in het kader van het milieu en vanuit kostenoogpunt de beste optie. Na akkoord te zijn gegaan met de offerte werd alles uitermate voorkomend opgepakt. Je kon betalen op een manier die bij je past, je wordt netjes op de hoogte gehouden en keurig expeditiebedrijf haalde de hor op. De gerepareerde hor is nog niet terug maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt.

Supersnel geleverd

Horren veel sneller geleverd dan verwacht, past perfect

Prima afgeleverd

Duidelijke website. Maten opgegeven en perfect op maat geleverd. Montage ging redelijk snel.

Het zegt denk ik al genoeg als je om een beoordeling vraagt terwijl we nog steeeds geen hor hebben

Begin juni een hor besteld om te kijken of het iets is voor de rest van het huis. Eerst lang op de hor zitten wachten vanwege transport problemen. Vervolgens veel te kleine hor ongeveer de helft van wat we besteld hadden. Dan moet je foto's sturen die niet meer dan 1mb mogen zijn. Dan wordt er wel om een beoordeling gevraagt, maar hoe de status ondertussen is is voor ons een raadsel. Totaal niks meer van gehoord.

Zeer tevreden!

Vlotte bestelling, levering volgens aangegeven termijn, zeer tevreden met het product.

Onze hoge verwachting waargemaakt.

Nergens waren horren te vinden in de afmeting die wij nodig hadden. Alles is keurig op maat gemaakt en ziet er zeer degelijk uit.

Fijne horren

Bij t bestellen van meerdere horren is de optie om aan te geven welke hor in welke ruimte zit erg fijn. Vooral als de maten redelijk hetzelfde zijn. Echter komt dit nergens terug, niet op de doos of als kleine sticker op de hor zelf. Het was dus behoorlijk puzzelen met 10 horren. Dit is echt een verbeterpunt. Verder is de afhandeling goed. Helaas moest ik ditmaal wel bijna een maand wachten op de levering terwijl er 10 werkdagen staat.

Bestellen via de site gaat gemakkelijk. Levering conform de aangegeven levertijd. Goede kwaliteit. Wanneer er een probleem is, dan wordt dat opgelost! Horren gigant is wat mij betreft een aanrader!

Goed product, wel wat levertijd

Goed, kwaliteit product. Wel ca. 2weken levertijd.

Duidelijke meetinstructies op de website, gevolgd door snelle levering van een perfect passende hor.

Goede kwaliteit perfecte maat. Erg jammer op de dag van bezorgen een mail ontvangen telefonisch niet bereikbaar om afspraak te maken vreemd. Ik was die dag niet thuis werd pakket voor mijn deur bezorgd. Gelukkig oplettende buurman mijn pakket binnen genomen.

2 dezelfde horren besteld, 2 verschillende geleverd gekregen

We hebben twee horren besteld met dezelfde afmetingen, maar toch twee verschillende horren (in grootte) geleverd gekregen. We zijn nog bezig met de klantenservice om dit te laten herstellen, maar het contact gaat helaas erg langzaam. 1 hor sluit wel goed in het raam, waardoor de draai-kiep-functie nog te gebruiken is.

Kan beter

Als test eerst 1 hor besteld. Na een positieve ervaring bij die bestelling een 2e hor besteld. Helaas nu een minder goede ervaring. Door een ‘storing’ was het onduidelijk wanneer hor geleverd ging worden. Als je als klant zelf moet gaan vragen naar de status van je bestelling en dat je meerdere keren halve antwoorden krijgt ben je niet goed bezig denk ik. Verder zeer tevreden over hor. Aan communicatie mag men nog werken.

Geheel volgens mijn bestelling

Hordeur die er mooi uitziet en soepel opent en sluit. De algehele afwerking is erg mooi.

Zeer slechte kwaliteit horren

Na twee jaar was de stalen strip aan de bovenzijde van het mechanisme gescheurd. Het kon gerepareerd worden voor € 117,-, dus elke twee jaar krijg ik dan zo’n reparatie?

Kleine aanpassing, top ervaring/product

De hor bevalt uiteindelijk erg goed. De installatie was even spannend ivm goed hebben gemeten enz. Gelukkig was de service alvorens aanschaf goed, ook over de telefoon en per mail. Zelf moesten we alleen wat ondergrond vervlakken en het was raar dat de installatie suggereerde dat er in het kozijn geboord moest worden. Dat moet je nooit doen ivm risico op vocht. Wij hebben het opgelost met sterk dubbelzijdig tape

Topkwaliteit

De door u geleverde raam hor is geplaatst. De kwaliteit en de uitstraling is perfect.

gewoon top

gewoon top

Makkelijk te bestellen, snelle levering conform afspraak

Voor ons nieuwe huis had ik 7 horren incl. pollengaas nodig in speciale afmetingen. Na wat rondgekeken te hebben, besloot ik deze bij Horrengigant te bestellen. De lagere prijs was hierin doorslaggevend. Na een direct orderbevestiging was het wachten op de daadwerkelijke levering. Binnen 10-15 werkdagen stond aangegeven. Ik kreeg een track & trace code waarmee ik mijn levering kon volgen. Helaas was deze niet correct. Desalniettemin werden de horren keurig na 2 weken geleverd. Ze zien er goed en robuust uit en (het meest spannende) ze pasten precies in de raamopeningen. We zijn er erg blij mee.

Heel erg slecht

Wij hebben een hor besteld wat 15-06-2021 Geleverd zou worden maar helaas is dit niet Gebeurt heb hier over gebeld uw antwoord We zoeken het uit en bellen u terug Zit nog te wachten op een telefoontje Heb inmiddels 5 maal een mail naar U gestuurd als ik al antwoord krijg is dit Zeer vaag met antwoorden waar ik niets Mee kan.

Topproduct!

Mooie afwerking-Heel goede customer service tot aan de Voordeur!

Nog steeds niets ontvangen

Enkele weken geleden twee horren besteld, vrij snel bericht dat ze onderweg zijn inclusief track&trace code. De koerier waar ze zijn aangemeld neemt de telefoon niet op en reageert niet op mails. Horrengigant ook gemaild maar alleen een geautomatiseerde mail ontvangen dat er problemen zijn met hun systeem. Tot op heden nog steeds niets ontvangen en geen idee of en wanneer dit nog zal gaan gebeuren..

Tot nu toe slecht.

Wacht al drie en een halve week op mijn hor. Kreeg een mail dat de hor op de 15e juni geleverd zou worden maar er kwam niets. Op 17, 22 en 28 juni gebeld met horrengigant. Nog steeds geen hor. Wel vorige week van afterpay de rekening ontvangen. Geen hor maar wel de rekening. Ik ben niet blij.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA