Top. Mooi product. Past perfect. Duidelijke communicatie. Makkelijk te monteren.

Duidelijke communicatie. Netjes afgeleverd volgens afspraak. Goed verpakt. Alles in folie. Monteren is zeer eenvoudig. Loopt zeer soepel. Een aanrader.

Slecht

Niet alles geleverd, heb gemaild en krijg maar geen reactie! Misschien een reactie hierop.

Geen last van muggen meer

Door drukte liep de levering iets uit. Ik werd keurig geinformeerd. Vlak voor levering een email ontvangen met het tijdstip van het bezorgmoment. Uiteindelijk heb ik een fijne raamhor en geen last van muggen meer.

Mooie horren, maat is perfect. Je klikt het erin en klaar is kees.

Gekregen zoals besteld

Gekregen zoals besteld Levertijd vond ik wat te lang +/_ 14 dagen

Bestelde hor, nog steeds niet geleverd

De door mijn besteld hor zou 15-06-21 worden afgeleverd, ik had hiervoor een link voor Tracking&Tracing ontvangen. Helaas die dag voor niks gewacht. Na telefoontje beloofde men zsm een nieuwe link te mailen. helaas is die link er 13 dagen later nog niet. Via mail vernam ik dat men een ICT-storing had, echter heb ik nog steeds geen bericht wanneer in mijn bestelling kan verwachten….

Perfect opgelost

Ondanks een meningsverschil, veroorzaakt door foutieve foto op website is dit door Horrengigant op een zeer klantvriendelijke wijze opgelost. Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen,ze geven goede service en verkopen topprodukten

Snel en Goedkoop

Goed kunnen beslissen op de site en snel en voordelig bezorgd.

Geen idee

Ik zit nog op mijn produkt te wachten

Geen levering, geen informatie, wel betalen.

Wat een drama dit. De bestelde horren zouden binnen 10 werkdagen geleverd worden ( ook volgens track&trace). Er kwam echter niets, dus maar een net mailtje gestuurd waarop ik een cliché antwoord kreeg. Een paar dagen later weer een mail gestuurd met het verzoek om uitsluitsel, wederom een cliché antwoord. Paar dagen later gebeld en na 10 minuten wachttijd werd me verteld dat ze die week geleverd zouden worden. Intussen van Afterpay een bericht ontvangen dat ik moest betalen. Die week kwam er echter weer n ets binnen. Intussen bijna een maand verder, een hoop ergernis verder en de horren zijn nog steeds niet binnen. Goed advies, bestel NIETS bij deze club want het is ronduit schandalig wat ze (niet) leveren.

Top bedrijf, keurige behandeling

Snelle levering en keurig gemaakt. Alles paste keurig

Prima geregeld en goede kwaliteit

Heldere website, goed communicatie, snelle levering en goed kwaliteit. Mss handig om een paar duidelijke punten van aandacht op de website te vermelden. Zoals: let goed op raambeslag, met wat nadere info. Wij kwamen daar nu wat mee in de knoei bij het bevestigen. Verder helemaal goed.

Horren worden niet geleverd

Ik ben al vanaf 4 juni op een hor van Horrengigant aan het wachten. De afgesproken leverdatum komen ze niet na, ze geven dan aan dat deze datum gecommuniceerd is door een automatisch systeem van de transporteur. Dat is uiteraard mogelijk, maar op de vraag wat de leverdatum dan wel is komt geen respons. De hor is reeds betaald, maar of en wanneer deze ooit geleverd gaat worden is de vraag.

Weinig communicatie en nog geen product

Ik heb het product inmiddels 3,5 week geleden besteld, in eerste instantie verliep alles goed. Ik kreeg een track en trace. Toen ik 2 dagen na de datum dat het product zou komen nog geen product had, ben ik zelf maar gaan bellen. De medewerker gaf aan dat ze er even achteraan zou bellen en ik ontving later een mail dat ik het product snel zou ontvangen. Inmiddels zijn we weer een week verder, nog geen product en ook geen communicatie wanneer het product wel komt. Ik heb daarom voor het weekend weer gebeld, en ik wacht nog op een reactie. Als er vanuit horrengigant gecommuniceerd was dat er iets mis was gegaan en dat ik nog even geduld moest hebben, dan had ik keurig gewacht. Nu hoor ik niks en moet ik er zelf achteraan.

Zeer slecht, geen enkel afspraak is nagekomen

Al drie weken geleden kreeg ik een mail dat het geleverd zou worden, het zou fout van de transporteur zijn. Vervolgens weer twee weken later, weer een mail met vergelijkbare bericht. Nog steeds niks ontvangen, denk dat het ergens in september komt als ik ze niet meer nodig zou hebben.

Product 13 dagen na geplande levering nog steeds niet geleverd

Na een telefoontje 3 dagen na levering wisten ze niet wat er aan de hand was. Ze gingen me terug contacteren maar tot heden, nog niets gehoord. Dit was een testbestelling en de grote bestelling zal bij iemand anders zijn.

Goede en snelle levering

Snelle levering en past perfect! Goede montage handleiding en ziet er ook allemaal netjes uit!

Snelle levering, mooie hor, niet te duur

Mooie hor, snel geleverd. Ga hier zeker nog meer horren bestellen.

Duidelijke uitleg op de website, kwaliteitsproduct geleverd. Eenvoudig te monteren

Goede horren maar slechte bezorgservice

Na het bestellen van mijn horren kreeg ik een link met de datum waarop mijn horren geleverd zouden worden. Deze werden helaas niet geleverd op deze datum en de dag erna ook niet. Na contact te hebben gehad met horren gigant had ik een andere datum gekregen, waarop de horren alsnog niet werden geleverd. Uiteindelijk werden de horren pas 11 dagen na de gestuurde datum geleverd. Vanuit het contact met horrengigant hebben ze mij gelukkig wel kunnen uitleggen waarom deze datum niet klopte, maar verder hebben ze nooit een concrete datum kunnen benoemen wanneer ze dan wel zouden komen. De horren zijn verder wel van goede kwaliteit en passen perfect, maar de bezorgservice laat echt aan zijn wensen over.

Alles volgens afspraak

Geleverd volgens bestelling, montage op minder dan een kwartier. Alles werkt naar wens.

Prima horren en prima geregelt

We hebben goede en kwalitatief mooie horren gekregen. En ze zijn naar behoren geleverd we zijn er blij mee.

Prima product op tijd geleverd

Prima product op tijd geleverd

Ik heb een om maat gemaakte hor besteld. De website was duidelijk over welke gegevens opgegeven moest worden. Duidelijke terugkoppelingen over de bestelling en de levering. En het product was exact op maat en van goede kwaliteit. Dus een geheel positieve ervaring!

Zeer klant onvriendelijk

Had een vraag over de levering omdat ik een verkeerde track&trace code had ontvangen, 3 mails gestuurd geen antwoord, toen 2 keer gebeld min. 20 in de wacht gestaan. En nu ruim 1 week verder en nog geen reactie

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA