Mooie hor en past prima.

Slecht, word niet doelbewust naar een oplossing gezocht

Moet zo lang wachten op de bestelling

Op 16 juni een rolhor besteld het is nu 2 juli nog niet binnen. Jammer dat je zo lang moet wachten. Verder geen klachten

Snel en goed

Duidelijke site voor het bestellen en correcte levering op tijd!

Mooi product

Wij zijn zeer tevreden

De beschrijving was erg goed en daarom makkelijk te monteren. Er was ook een snelle levering.

Hor kapot en reactietijd heel lang

Er zijn 2 horren geleverd waarvan 1 gaas niet strak is gespannen. De horren kan je niet lekker vastpakken wanneer je ze in het kozijn klikt. Normaal hebben horren in het midden een stuk wat je vast kan pakken. Dit heeft het niet. Reactietijd van de klantenservice duurt gemiddeld meer dan een week. De horren zijn niet superduur, maar dat zie je een beetje terug in de kwaliteit.

Heel goede ervaring

Zeer snel en netjes verpakt bezorgd

Niks bijzonders

Prijs en kwaliteit juist en goed in verhouding

Ben helemaaal tevreden, ze komen na wat ze beloven en nog redelijk snel en correct geleverd, chappo. Groetjes

Goed maar niet perfect

Twee raam rolhorren besteld. Keurig op tijd geleverd. Mooi materiaal dat goed past. Helaas een schroef niet bruikbaar. Dit gemeld en nog een vraag gesteld. Een eerste reactie ontvangen nu afwachten of het opgelost wordt.

Mooi hoe voor goede prijs

Goed hor, precies op maat en eenvoudig te plaatsen.

Super levering van een super product

Bestelling kan na 1 dag niet meer gewijzigd worden

Twee horren besteld op tweede hor verkeerde kleur ingevuld. Op factuur de dag erop kwamen we dit tegen. Gelijk gereageerd per e-mail omdat het zaterdag was en ze niet telefonisch bereikbaar zijn. Maandag e-mail terug dat ze het in behandeling hadden genomen. Dinsdag mail dat het niet meer gewijzigd kan worden. Gebeld met Horrengigant: Reden kan niet meer gewijzigd worden omdat systeem geautomatiseerd is. Horrengigant heeft geeneens geprobeerd om bestelling te wijzigen. Nu klacht bij Thuiswinkel ingediend. In voorwaarden Thuiswinkel staat 14 dagen bedenktijd en niet na 1 dag al moeilijk doen. Horrengigant ga zo door om zo met je klanten om te gaan!

Goede snelle service, perfect prijs kwaliteit

Goede snelle service, mooi op maat, past perfect, goede prijs

Meten bestelen betalen ontvangen plaatsen klaar ,wat een gemak.

Order na 3 weken nog niet ontvangen. Status onduidelijk.

Na ruim 3 weken de klantenservice gebeld. De status van de order is onduidelijk vanwege een ict-probleem. Totaal onbekend wanneer ik mijn hor kan verwachten. Twee weken geleden heb ik wel een leverdatum gekergen maar niets ontvangen op die datum. Bij navraag per email werd ook toen al naar een ict probleem verwezen. Na meer dan twee weken is dat dus nog niet opgelost. Ik wacht nog een paar dagen dan ga ik mijn order annuleren en wil ik mijn geld terug. Teleurstellend want twee jaar geleden werden wel twee horren naar tevredenheid geleverd.

Op maat gemaakte hor werd binnen twee weken geleverd. Past perfect.

Goed.

Het pakket was kompleet en precies op maat.

Prima kwaliteit en de juiste maten geleverd

Makkelijk te bestellen via de site als je de juiste maten hebt. Levertijd van ongeveer 3 weken is zeer acceptabel. De kwaliteit van de hor is uitstekend. Aanrader

Duidelijke site. Snelle levering. Goed en mooi product!

Zeer teleurstellend

De hor was niet goedkoop en je zal verwachten voor dat prijs dat als iets stuk gaat een onderdeel is makkelijk te krijgen. Die onderdeel die stuk is is in een belangrijk positie en zeer opvallend. Horrengigant willen ook geen contact gegevens van de leverancier geven om te helpen verder zoeken voor de onderdeel. Zeer teleurstellend.

niet klantvriendelijk

Ik heb een hordeur besteld maar de maten klopte Ik kon hem wel retour doen maar was het eigen kosten en we konden hem ook niet ruilen. Met andere woorden geld voor niks uitgegeven. Tip kijk altijd na of de afmetingen kloppen of maak een screenshot van wat je invuld. Zodat je bewijs heb van wat je ingevoerd heb. Ik had dit du nu niet.

Kwaliteit is ok, levertijd lang

Instructie op site is goed, welke je moet kiezen. Duurt erg lang, maar de kwaliteit is ok. Wordt ook aangeraden om voor te boren, anders trek je die slappe schroeven zo stuk.

Antwoord op vraag duidelijk

6 Dagen wachten op antwoord vind ik wel erg lang