Goede verhouding prijs/kwaliteit, past perfect.

Duidelijke meetinstructie op de website, snelle levering, precies op maat, degelijk materiaal, in één woord ’perfect’!

goede service

Duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie product ,met duidelijke handleiding snel gemonteerd.

levevertermijn ,prijs en afwerking zijn top.

levevertermijn ,prijs en afwerking zijn top.

Ideale rolhor op de juiste maat

We zijn heel blij met onze horren! Ze hebben precies de juiste maat en zijn goed te monteren op het kozijn! De beschrijving was duidelijk. Ook het bestellen was goed in te vullen.

Prima past perfect

Mooie hor die prima past en in een handomdraai gemonteerd zit

Zeer tevreden.

Product is precies zoals omschreven. Zeer tevreden en goede kwaliteit.

Goed geregeld!

Bestelling zelf opgemeten aan de hand van de online instructies. Daarna zeer eenvoudig te monteren. Resultaat ziet er goed uit.

Op maat snel en netjes

Goede kwaliteit en precies wat ik besteld had voor de afgesproken prijs.

Perfecte kwaliteit en prijs.

Mooie hor. Snel geleverd en heel makkelijk te plaatsen

perfect product

slimme site om te bestellen; product fraai afgewerkt en degelijk. vlotte levering. had een bouwpakket verwacht........ maar hor was kant en klaar

Supertof

Wilde graag een hor voor de slaapkamer. Eens wezen kijken bij de bouwmarkt maar is voor een leek onoverzichtelijk of je moet ze zelf bouwen. Dus deze webshop geprobeerd. Supermakkelijk! Kwaliteit is prima en montage zo gebeurd. Een hele verademing met die warme dagen. Ben heel blij met mijn aankoop.

Prima spul en makkelijke montage

Even goed als eerdere bestelling, nu al jaren plezier van.

Goed en snel

Eenvoudige website, handig om te bestellen, snel geleverd en eenvoudig te monteren. allemaal plussen dus

Slecht

Ik heb het pakket niet ontvangen

Kwaliteit goed. Leverdatum wordt veelal niet gehaald

Kwaliteit goed. Leverdatum wordt veelal niet gehaald

Volgens afspraak geleverd. Op tijd en de juiste maat.

Zeer betrouwbaar

Mijn volgende hor besteld, makkelijk via de site. Levering weer eerder dan gepland en netjes afgewerkt. Het monteren is met de handleiding pinuts. Ziet er weer piek fijn uit. Allemaal zeer betrouwbaar van bestelling tot aan aflevering.

Gewoon goed

Goed te plaatsen door duidelijke handleiding. Functioneert als het hoort.

Scherpe prijzen en prima kwaliteit

Prijzen zijn goed, inzethor besteld en past perfect. Opgemeten tot op de millimeter. Levering duurde wat langer, maar op de dag van de levering kon je via de track&trace de chauffeur volgen en zien hoe laat hij/zij ongeveer bij de komt, handig!

Mooi degelijk product. Duidelijke info voor het juist opmeten en zelf monteren. Zeer blij met gemaakte keuze voor dubbelle buitendraaiende terrasdeuren met middensluiting.

Zeer tevreden met het product

Mooie en overzichtelijke website Mooi en stevig product Snelle levering Makkelijk te installeren

Product niet conform verwachting

Hebben een foutje gemaakt blijkbaar bij het inmeten van de horren. Onze dakramen lopen in het midden wat naar mekaar toe en daardoor loopt de hor stroef. Scheelt een mm of 2. Gevraagd of de geleiders aangepast kunnen worden met een paar mm. Dat zijn simpele aluminimum profielen. Antwoord is simpel gezegd :" dat doen we niet, uw probleem, had u maar beter moeten meten ". Nog een extra vraag gesteld of ze de producent van de profielen willen vragen of hij mogelijk dat kan maken en kan leveren ( tegen betaling uiteraard ). Ook daarop het antwoord " dat doen we niet meneer ". Hor kan ik dus niet gebruiken en klantenservice zegt dat je gewoon 2 nieuwe moet kopen terwijl er een relatief simpele oplossing is. vooral het feit dat er niet geluisterd wordt en dat er simpelweg gezegd wordt, niet ons probleem, koop maar 2 nieuwe....

top

mooi werk strak en op maat . bedank alle maal. gr herman elbertse

Levering binnen gestelde termijn ontvangen.

Een mooi en degelijk product. Was makkelijk aan te brengen op het kozijn.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA