Niet best

Horen zijn geleverd, maar ruim 1 centimeter te klein in de breedte waardoor het raam niet dicht kan. Besteld volgens meetinstrustie op hun website. Al meer dan een week aan het mailen, iedere keer worden er nieuwe foto's gevraagd. Heb weinig vertrouwen in een goede afloop en dus 3 horen weggegooid qua geld!

Product goed, service ondermaats

Volgens de site wordt de buitengaat berekend als de binnenlaten goed doorgegeven worden. Klopt niet‼️Zal wellicht gelden bij standaard maten en dus niet bij mij. Hele zaakje zelf moeten aanpassen. Ook goed om te melden dat voor het plaatsen van het frame n minimale ruimte nodig is. Ook goed om te melden hoe je het frame moet openen zonder te mollen. Kortom goed product maar meer info zou zeer welkom zijn. Tevens zou iets meer aandacht voor de verpakking wenselijk zijn; niet iedere transporteur is even voorzichtig

Heel mooi, snel geleverd

Het hor is heel mooi, past perfect en is van goede kwaliteit. Werd snel geleverd. TOP

perfecte horren

perfecte horren, als je goed opmeet passen ze precies. Heb ze wel 3 x opnieuw opgemeten en ook een keer door een buurman. extra setje ogen kan nooit kwaad

Ondanks schreeuwerige belofte van inruilen, toch niet op maatwerk...

Maatwerk hor besteld voor in een kunststof kozijn, dat wordt wel netjes op maat geleverd, maar de kleurweergave op de site is niet in de buurt van het echte product (zonder demarcatie) en in de veronderstelling dat ik iets antraciet achtigs zou krijgen werd dat dus aluminium. Daarna bleek dat het geschroefd moest worden. Dat doen we dus niet in kunsstof kozijnen. Dus dan maar moeten plakken met tape en kit ofzo. Waardeloos.

Goed product

Goed product geleverd. De montage kit voor op het kozijn was niet geleverd maar na contact met de klantenservice (deze is wat minder), 2 dagen later de rest gekregen. Blij met het eindresultaat.

Tevreden met mijn perfect passende horren.

De horren zijn mooi en keurig afgewerkt en passen precies in de kozijnen echt top. Ook was alles keurig en strak verpakt, zodat het niet kan beschadigen. Alleen de verzending was heel slecht geregeld ik had vrij op de eerste geplande bezorg dag, maar geen pakketje, toen kreeg ik een 2e geplande bezorg dag 5 dagen later, weer geen pakketje, na een boos telefoontje naar de vervoerder WE, werden ze 2 dagen later toch geleverd. Horren en verpakking dikke 10 Vervoerder een 3

Nvt

Nvt cijfer zegt genoeg

Goede Hor , maar weinig compassie voor mijn meet fout !

Hor besteld ; helaas had ik een meetfout gemaakt . Hor was 10 cm. te hoog . De enige aangeboden compensatie was dat ik een nieuwe Hor kon bestellen met 10% korting . Ondanks dat het mijn fout was, vond ik het aanbod niet getuigen van compassie . Dit vond ik erg teleurstellend , dus de hor zit helaas nog in de dozen .

Niet zo goed

De levering duurde erg lang en werd ook nog eens op het factuuradres bezorgt in plaats van op het opgegeven leveringsadres!

kwaliteit en levertijd oke'

kwaliteit en levertijd oke'

Voelt heel vertrouwd

Goed bedrijf

Alles klopte

levering precies volgens opgave snel en goed verpakt

Mooie hordeur, montage kan beter

Een handleiding meesturen is misschien handig voor de volgende keer. De profielen voorboren in de fabriek zou het monteren vergemakkelijken. Handgreep laat te wensen over. Zit vrij losjes in de houder.

goed eindresultaat

de zending werd niet volledig verzonden, na een goed tel.overleg kwam de zaak compleet, ook de uitvoering volgens tekening kwam in onze situatie niet overeen. toch zijn we tevreden over het resultaat.

Installatie ging naar behoren. Werkt als een trein. Prijs vond ik iets wat aan de hoge kant. Maar het is het wel waard.

Communicatie is gigantisch slecht!

Ik wilde het hele verhaal typen, maar dat wordt te lang. Kort gezegd; communicatie tussen HorrenGigant en Transporteur is naadje, ze wijzen naar elkaar qua probleem. Tip: vermeld gewoon dat je 5 weken op je horren moet wachten dan heb je dat gezeur ook niet. Over het product; ze passen, afwerking ok. Wel wat scherpe randjes (dus uitkijken met je raam rubbers)

Super kwaliteit

Heb een hoe besteld voor een kantelraam, Past super, en echt kwaliteit

Netjes geleverd met goeie beschrijving

Top geregeld

Helder van begin tot eind

Prima product

De montage was een beetje gepriegel. Ik had een montage in het kozijn. De schroefjes zijn aan de korte kant, waardoor het lastig was om door de dikte van het profiel horizontaal in de gaatjes te mikken. Ze vielen steeds van de schroevendraaier af en dan moest ik ze weer opvissen. Tip: zorg dat je een magnetische schroevendraaier hebt (die had ik helaas niet) of neem langere schroeven. Als dit opgelost was, zou ik een 10 geven, dus het lijkt me haalbaar.

Eerste levering perfect verlopen Tweede levering nog in behandeling

Ze komen na wat beloofd wordt, tevreden dus.

Eenvoudig bestellen, duidelijke produktomschrijving, goed produkt, prijs oke, levertijd klopt.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA