Keurig verpakt afgeleverd en pasta perfect!

Goed geregeld

Ik heb besteld en ontvangen!

Heel matige communicatie met de klantenservice

De horren passen goed, alleen de kwaliteit is minder dan verwacht! De hoekjes waren iets verbogen en moesten zelf met een tang worden rechtgezet ! Er lijkt zwaar bezuinigd te zijn op de klantenservice, waardoor die zeker nog voor verbetering vatbaar zijn !

Slecht geleverd

Horren passen goed maar erg slordig geleverd , bij 2 van de 3 horren de rubberen pees los en het gaas niet meer strak erin , hoekjes van de flens gebogen met transport .

We zitten er weer mooi bij

Daar we een wel heel moeilijke schuifpui hebben, maar toch Maja de Bij en vriendinnetjes buiten wilden houden, gekeken voor een hordeur. En gevonden, dus gemeten en nog een keer gemeten en voor alle zekerheid nog maar een mail. Nette, duidelijke mail terug en besteld. Keurig verzorgd thuis en inderdaad met een goede beschrijving netjes in een korte tijd gemonteerd. En keurig hoor, een blikvanger. Dus....... tevreden en blij en zeker aan te bevelen.

Duidelijke instructies goede service nakomen van de afspraken

Duidelijke uitleg om het in te meten, levering zoals me. Aangeeft binnen de tijd Eindelijk weer eens een leverancier die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt Echt een top ervaring Bedankt niels landa

Goede, vlotte levering van de door mij bestelde dubbele hordeur. Mooi product. Klein minpuntje: de cassette waarin het hor zit, klikt te losjes in de punten waardoor deze er te makkelijk uitspringt.

Geweldig product

De hordeuren waren exact op maat gemaakt en netjes bezorgd. Makkelijk te monteren. Groot gebruikersgemak! Ik beveel het iedereen aan

Verkeerde maat ontvangen

Verkeerde maat ontvangen, en verder geen medewerking

Fijne hor

De site is wat onduidelijkheid en beetje onprofessioneel. De bestelde hor is mooi en goed afgewerkt.

Montage instructies summier, na warbgepuzzel prima passende hor

Precies volgens afspraak bezorgd. Van sommige onderdelen was het niet duidelijk hoe ze gemonteerd moesten worden. Ook niet door schroefjes nog eens goed na te tellen. Uiteindelijk is het gelukt alles de goede plaats te geven en de hit is degelijk en schuift goed open en dicht.

Prima, mooi en op tijd geleverd.

Vertel de ervaring verder.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik had zelf niet goed de meetinstructies gevolgd waardoor de hor te groot was voor het raam. Via de vriendelijke klantenservice een instructie ontvangen voor het zelf aanpassen van de maat, daarmee is het gelukt om de hor te monteren.

geweldig product

Eerst je goed voorbereiden via filmpjes en bouw beschrijving. Meten is weten, dat maal 2. Dan pas boren en schroeven. Een goed resultaat als je klaar bent.

Beter een bedrijf de maten laten nemen.

De website is niet duidelijk genoeg hoe de maten voor een plissé hoor te nemen. Zelf meten is ook verantwoordelijk dus geen service bij verkeerd gemeten. Ook de uitleg voor montage op het kozijn niet goed. De plissé hor was geleverd en ipv makkelijk monteren moest ikzelf iets fabriceren voor de montage. Qualiteit van het materiaal is 100% wat ook verwacht mag worden voor €275,-. Resultaat na montage is het zeker niet waard. M.aw. Ik heb spijt online een plissé hor te hebben besteld. Zal dat nooit meer doen. Een inzet hor op dezelfde datum besteld maar die werd pas 2 weken later bezorgd nadat ik gebeld had waar het bleef????

bestelprocedure goed horren snel binnen plaatsinstructie ontbrak en achteraf kwam ik erachter dat bij het plaatsen het van belang is de kant met twee clipjes boven te hebben

top sevice

heel blij met de geleverde horren

Snelle levering en een mooie hor!

Onze op maat gemaakte hor is zo goed bevallen voor de schuifpui, dat wij er ook 1 voor onze achterdeur hebben besteld!

Gedoe met restitutie onvolledige levering

Mijn bestelling is onvolledig geleverd. Voor restitutie voor het niet geleverde onderdeel waren maar maar liefst 12 mailtjes nodig waarvan ook nog een afwijzing . Nu na ruim twee weken nog steeds niet het geld terug gekregen.

Prima geregeld allemaal

Makkelijk

Monteren was eenvoudig en het product is naar wens.

Zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding

Zeer mooie stevige horren. Goede kwaliteit Wij hebben ze in alle kamers boven geplaatst.

Mooi en duurzaam

Mooie hor op maat, mooie kleur (antraciet) eenvoudige bevestiging.

Alles correct verzorgd

16 Kwadijkerkoogweg A