Goed product,perfecte handleiding,ezact op tijd geleverd. Aanrader.
Ondanks de bevestiging van de Horrengigant dat een gebroken koord onder de garantie valt ben ik nu al maanden aan het wachten op een nieuwe hor. Nu blijkt vandaag 16 augustus 2023 dat hun leverancier de benodigde afmeting niet in voorraad heeft. Het betreft een Bruynzeel plisse gordijn hor. De verwachting is dat in december 2023 er weer voorraad is. Vandaag zonder voorinformatie stond er een vervoerder aan de deur om de kapotte hor, in opdracht van Bruynzeel op te halen. Daarna zou de horrengigant het aankoop bedrag gaan terug storten. Resumerende: dit is geen klanten service en zeker van Bruynzeel verwacht je zoiets niet.
Beste Herman, Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Door drukte en samenloop van omstandigheden is de afhandeling anders gelopen dan verwacht. Onze welgemeende excuses hiervoor. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Duidelijke site, makkelijk te bestellen, goede communicatie via mail. Goede prijzen. Duidelijke mogelijkheid voor aflevering via vervoersbedrijf en Horrengigant. Een volgende hor zou ik hier zeker bestellen.
Beste Mirjam, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze website en de aflevering. Hopelijk tot ziens! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
De Bruynzeel rolhordeur was bijna nergens meer te koop. Gelukkig nog op de kop kunnen tikken bij Horrengigant. Levering twee dagen vertraagd, maar goed op de hoogte gehouden door de vervoerder. Pakket is netjes en onbeschadigd afgeleverd Ik ben er blij mee
Beste Koedi, Bedankt voor je bestelling en heel veel plezier met de nieuwe hor. Vriendelijke groeten, Team Deurengigant.nl
Product is binnen de afgesproken tijd geleverd maar levering ging niet vanzelf. Wel opsturen maar niet leveren doordat het manco was of niet geleverd aan pakketdienst. Daarna is het vrij lang stil. Maar goed het is toch gelukt!!
Ik heb vragen over de bestelde afmetingen en de volledigheid van de bestelling. Ik heb al een tiental pogingen ondernomen om telefonisch contact op te nemen maar dat is tot op heden niet gelukt ben zeer teleurgesteld over de service
Beste Louis, Het is momenteel erg druk op onze klantenservice, gecombineerd met de vakantie van een aantal collega’s hebben we op het moment een uitdaging met de bezetting. Hierdoor hebben we helaas een langere reactietijd dan gewenst. Wij zijn deze week weer beter telefonisch bereikbaar. Of u kunt mailen naar [email protected]. Onze klantenservice zal u zo snel mogelijk beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Julia - Team Horrengigant.nl
Vlot besteld en snel geleverd ! Top service !
Beste Dirk, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw hor. Vriendelijke groeten, Julia - Team Horrengigant.nl
X
Ik heb een hor besteld, netjes opgemeten thuis volgens de voorschriften. De breedtemaat klopt niet, drie keer over gemaild met ene Imre maar krijg maar 1x een reactie terug en verder radiostilte. Ik wil een nieuwe correct gemaatvoerde hor maar geen enkele mogelijkheid te bellen, want zijn dicht bla bla. Erg jammer dit.
Beste Sietse, Bedankt voor uw review. Het is momenteel erg druk op onze Klantenservice, hierdoor hebben wij helaas een langere reactietijd dan gewenst. Onze excuses hiervoor. Als de geleverde afmeting niet overeenkomt met de bestelde afmeting, dan kunt u nogmaals een mail sturen naar onze klantenservice ([email protected]). Ook zijn wij deze week weer beter telefonisch bereikbaar. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Ik wacht nu op mijn levering
Snelle en correcte verzending.
Beste Bert, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier met de hor. Vriendelijke groeten, Team Horrengigant.nl.
bestellen ging makkelijk ,alleen leveren duurt wat langer
Keurig op tijd afgeleverd ben er heel tevreden mee
Beste Fred, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Vriendelijke groeten, Team Horrengigant.nl.
De bestelling van plissé schuifhor is vlot verlopen, op 1 klein technisch detail na: Na bestellen en betalen komt er een melding op het scherm dat de confirmatie e-mail is verzonden. Maar deze mail kwam niet aan, wat natuurlijk de wenkbrauwen deed fronsen. Met de klantenservice gebeld, waar ik wel een tijdje in de wachtrij stond, maar dan uiteindelijk heel vriendelijk te woord gestaan, en de mail bevestiging onmiddellijk toe gekregen. Niettegenstaande besteld midden in de vakantieperiode op 24/7 is het snel geleverd op 3/8, met duidelijke track en trace communicatie. Degelijk verpakt, alle onderdelen aanwezig, en goede installatie handleiding. Kwaliteitsvol materiaal, en makkelijk te installeren.
Na uit stel van versturen van niet compleet artikel toch thuis gekregen Als werd op gelost
Redelijk eenvoudig te bestellen
Bestellen was eenvoudig,levering prima. Montage goed te doen, handleiding is erg duidelijk. Hor is aan de buitenzijde van het raam (draai, kiepraam naar binnen) gemonteerd. Afwachten of dit de weersinvloeden door de jaren heen zal doorstaan.
Maatvoering klopt nét niet helemaal dus heeft deze hoe geen nut
Beste Ernst, Als de geleverde afmeting niet overeenkomt met de bestelde afmeting, dan kunt u een mail sturen naar onze klantenservice. Dan gaan wij contact opnemen met de leverancier voor een herstelopdracht. Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
Heb een hordeur voor een schuifpui besteld. Horrengigant geeft duidelike instructies over types en maatvoering. Levertijd is zoals beloofd en levering zelf is ook prima. De hordeur zelf is van bruynzeel en daar ben ik veel minder enthousiast over. Dit is nu de 2e hordeur in 3 jaar die ik bestel. Bij de eerste zijn 3 draden geknapt en vlgs bruynzeel zijn die bij dit type niet te repareren en dat lijkt ook zo te zijn. Dat moet eigenlijk niet kunnen vind ik. Hopen dat ik deze keer met geluk heb met de levensduur.
Makkelijk bestelproces
Niets mis mee. Gewoon een goed raamhor gemaakt voor mij.
Goed product. Erg tevreden.
Na bestelling snel geleverd..
Beste Hans, Hartelijk bedankt voor je bestelling en heel veel plezier met de nieuwe horren. Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
Plaatsen van de order via de website is gebruiksvriendelijk, vervolgens informeren over de bestelling tot en met de bezorging verliep soepel.
Afgelopen week heb ik al drie mailtjes ontvangen met verschillende datums met een track and trace dat mijn hor word afgeleverd. Iedere keer veranderd het en de hor is nog steeds niet binnen. Website zelf werkte wel goed.
Beste Sven, We kunnen inderdaad in ons systeem zien dat u verschillende berichten heeft gehad over de levering van uw bestelling. We gaan samen met onze transporteur op zoek naar een oplossing. Volgens het laatste bericht kunnen we zien dat uw bestelling vandaag geleverd gaat worden. Onze welgemeende excuses voor de verwarring. Vriendelijke groet Team Horrengigant.nl
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA