Goed!

Horren zien er perfect uit en passen prima! Ik heb meerdere horren (op diverse tijdstippen) gekocht. Bij de eerste hor was een soort lipje aangebracht, met behulp waarvan je de hor ook weer makkelijk kon verwijderen uit het kozijn. Helaas ontbrak dat hulpmiddeltje bij de volgende 4 horren!

Superfijn!!

Ik vond het heel spannend om zelf de juiste maten op te meten. Ik heb hele goede service en ondersteuning gehad. Mijn horren waren er heel snel en passen perfect.

Meedenken in oplossingen...

Ik had blijkbaar verkeerde maten opgegeven. Terugsturen en aanpassen was geen optie. Instructie gevraagd om het zélf aan te passen kreeg ik niet want dan vervalt de garantie... Dan zou "ergens wegzetten en misschien nóóit kunnen gebruiken" de enige oplossing zijn. Ik heb het tóch zelf aangepast en dat ging best prima. Conclusie PLUS: materiaal zag er mooi en kwalitatief goed uit. MIN: levertijd en meedenken in oplossingen.

netjes aangeleverd en makkelijk te monteren. prima kwaliteit

De site was duidelijk, goede uitleg. Bezorging was netjes. T past precies.

Duidelijk

Goed product

waardeloos

Ondanks diverse toezeggingen heb ik mijn bestelling nog steeds niet mogen ontvangen.

Goede producten, te weinig uitleg

Ik heb 2 horren besteld en deze zijn bj aankomst helaas toch niet geschikt. Dit komt omdat zowel een rolluik als een dorpel heb en deze combinatie is dus niet mogelijk. Ik zag geschikt voor gebruik met rolluik dus die heb ik gekozen. Ik heb ook nog telefonisch advies gevraagd maar ook hier geen vragen over dorpels icm rolluiken dus uiteindelijk nu 2 rolluiken waarbij het raam niet dicht kan. Ook de vermelding op de website mbt het omruilen/vermaken lijkt te bestaan uit heel wat voorwaarden waardoor je van geluk mag spreken als je hier gebruik van kan maken. Met beter advies had ik wellicht wel de juiste horren gehad en geen miskoop. Nogmaals: producten zijn goed, maat klopt ook precies, mijn expertise op het gebied van horren en mogelijkheden is niet zo groot, dus ik had gehoopt op wat uitgebreider advies. Voor nu weet ik precies wat ik nodig maar dan moet ik helaas nogmaals de bestelling doen. Voor de producten zou ik het aanbevelen.

Mooi product, alles compleet en werkt prima

Mooie hordeur ontvangen voor onze tuindeuren. Past perfect en geen last van vliegen en muggen meer. Heel gemakkelijk te plaatsen met bijgeleverde montage handleiding. Heel blij mee.

Nette en goede horren

Was gegaan zoals omschreven, nette horren die passen.

degelijke kwaliteit

voldoet aan mijn verwachting

Prima horren voor een goede prijs

Gemakkelijk te monteren op het kozijn.

goede kwaliteit

goede kwaliteits hordeur, ook de levering was netjes.

Mooi product. Goede kwaliteit. Snelle levering

Wij hadden dit jaren eerder moeten doen

Snelle levering, netjes verpakt aangeleverd Mooie uitstraling en goede passing

Goed product

Lange levertijd 10 dgn vanaf moment van bestelling. Tussentijds geen info over levertijd. Verder onterecht aanmaning ontvangen terwijl betaling vooraf was uitgevoerd.

Goed product en maatvoering. Prima levering.

Goed product en juiste maatvoering. Goede levering. Netjes verpakt. Prettige servicedesk. Levertijd zou iets korter mogen.

Waanzinnig slecht

Na verkregen info, horren besteld. Blijkt na levering dat horren niet in de ramen kunnen. Gratis vermaken zoals tijdens mijn bestelling op de site stond was er ineens af (website aangepast). ook de conversatie was ineens spoorloos (kan gebeuren, ook ik kan het niet terugvinden). De geboden service is ver beneden nul. Men trekt direct hun handen eraf. Zit nu met 2 onbruikbare horren en ben 150 euro armer. Bedankt horren gigant. Ook na telefonisch contact weigert men mee te werken en dat wordt op zeer onbeleefde wijze kenbaar gemaakt. Aanbeveling: KOOP NIET BIJ MEUBELGIGANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goede hoe voor eerlijke prijs

Nette, dunne (inzet)hor die perfect past en eenvoudig te plaatsen en te verwijderen is. Ideaal voor onze draai- kiepramen en doordat ze vrij dun zijn, zijn ze ook relatief makkelijk op te bergen. Geen klachten.

Goede kwaliteit en gemakkelijk te plaatsen

Vrij snelle levering. Kwaliteit. Gemakkelijk te plaatsen. Goede handleiding.

Stevig

Mooie stevige horren. We hebben ze echter nog niet in het raam gezet aangezien wij er nog niet achter zijn hoe het werkt. Geen idee wat we met de klemmen aan moeten Dus Jammer dat er geen instructie bij zit en ook niet op de website te vinden

hor ziet er goed uit

levering duurde wat langer dan gedacht. verpakking vond ik matig, was hier en daar ingescheurd. hor zelf ben ik nog niet achter hoe dat he beste gemonteerd kan worden, krijg het niet passend/stabiel in de sponning, ondanks goede opmeting. zit nu ws met een hor wat geen functie gaat krijgen.. maar wellicht gaat het nog lukken.

Goede kwaliteit

De hor is van goede kwaliteit en is makkelijk te monteren. Ben er erg blij mee.

Waardeloos zoals reeds eerder aangegeven

Toch maar even wat reviews doorgelezen, waarschijnlijk is het personeel van Gigantisch in de avonduren opgezadeld met reviews schrijven voor hun werkgever. Maar ik kom ook een reactie tegen van Jordy van de Horrengigant dat eventuele aanpassingen binnen 24 uur moeten worden doorgegeven, nou dat was in mijn geval binnen 24 minuten al en er wordt niets mee gedaan. Dus Horrengigant graag het bedrag van € 185,77 door u ontvangen op 11 maart 2021 even terugstorten op mijn rekening. Oh ja en ik zie dat reviews met een lagere beoordeling dan een 6 pas na 7 dagen worden geplaatst, dat vindt ik heel erg apart. Indien deze niet wordt geplaatst en/of wordt opgevolgd gaan de printscreens naar Kassa en Radar. Fijne dag nog.

Een gigantisch arrogant bedrijf

Bestelling geplaatst voor één hor, bij de bevestiging zie ik dat de kleur niet is conform hetgeen ik heb aangeklikt, dus binnen 5 minuten na ontvangst van de bevestiging een mail gestuurd dat de kleur niet goed is. Kreeg een reactie dat er binnen 72 uur contact opgenomen zou worden, na 3 dagen niets gehoord en zelf maar eens gebeld. Na 1 uur en 50 minuten in de wacht opnieuw geprobeerd en na 45 minuten iemand aan de telefoon. Het enige wat ze kon zeggen is: wij kunnen de kleur niet meer aanpassen nadat u de bestelling heeft gedaan, deze gaat direct naar onze leverancier. Het lijkt mij sterk dat die leverancier een kwartier na opdracht al profielen aan het zagen is, zeg ik dus wanneer u zegt "kan niet" bedoelt u "wil niet". Uiteindelijk toen ik door de starre houding boos werd, is de verbinding verbroken door haar. Daarna nog 5 mailtjes gestuurd en 0,0 reactie ontvangen. Waardeloos bedrijf, verdienen die halve ster niet eens, maar ik kan niet insturen met 0 ster.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA