Goed en snelle service

Prima duidelijke website en snelle levering.

Bijzonder service gericht

Fijn dat er naar een oplossing werd gezocht voor een verkeerde levering waarbij de schuld oorzaak niet de boventoon voerde

Nog steeds niet geleverd.

Levering is nog niet gebeurt. Is nu al paar weken geleden. Was verkeerde verzonden, zou nieuwe krijgen, nog niets gezien. We blijven hopen..

prima verzorging

Zowel bestellen als opvolging prima in orde

Mooi maar geen stelmogelijkheid

Het zijn mooie luxaflex horren. Levertijd is heel netjes. Alleen jammer dat er geen stelmogelijkheden zijn om kleine maatafwijkingen te corrigeren. Dus heel precies opmeten!

Met de juiste opgegeven maat, een perfect passende schuifhordeur van hoge kwaliteit ontvangen liteit

Via een buurman het adres van Horrengigant.nl gekregen. Topproduct

Betrokken en goed.

Tijdens telefoongesprekken en mailcommunicatie netje en correct. Ik werd van alle ontwikkelingen zoals mogelijke levertijd, oplossing.

Slecht

Ik krijg niet de hor die ik een paar maanden terug ook heb besteld. De damens die ik heb gemaild hebben niet de kennis die ik had verwacht. Ben dus niet te spreken over de hoe.

Super snelle levering en de maten zijn tot op de mm correct. Zou m’n volgende hor zeker weer hier kopen.

Goed product, prijs kwaliteit top

Zeker aan te bevelen. Enkel iets beter communiceren als het verzonden wordt .

Geheel volgens verwachting en op de juiste maten.

Slechte communicatie

Telefonisch niet te bereiken of je staat een halve dag in de wacht. Gebruiksaanwijzing was niet afdoende.

Super kwaliteit,snelle levering kortom helemaal goed!

Horren zijn van een mooie kwaliteit, zien er mooi uit. Passen perfect en de levering was lekker snel.

Goede kwaliteit

Hor is mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. Sevice is top

geleverd volgens planning en prima kwaliteit

uitstekend

Goede kwaliteit

Een prachtige deur

goede kwaliteit, op tijd geleverd

strakke maatvoering, het past altijd exact, redelijke prijs en op tijd geleverd. Zwart gaas gebruiken is een aanrader.

Aanrader

Uitstekende service. Snelle reactie op mail meestal binnen 1 dag.Bij verkeerde inmeting een goede oplossing.

Deurhor besteld, maten doorgegeven. Binnen een uur eenvoudig in elkaar gezet. Ik ben er erg blij mee.

Er is een hor geleverd waar we om gevraagd hebben. Past precies! We vertrouwen erop dat we daardoor géén muggenbulten meer oplopen! Alleen was er na het bestellen geen communicatie meer. Het (goed ingepakte) hor stond na twee weken plotseling vopr onze deur.

Goede Voorzethor

Mooie Voorzethor en keurige levering

Prima passende horren. Aanrader!

Best spannend of we het kozijn goed opgemeten hadden en of de horren zouden passen. Prachtig. Als een bus. We gaan de oude horren nu snel vervangen.

Een goede webwinkel die doet wat ze belooft.

De geleverde plissé voldoet aan de verwachtingen en de maatvoering was goed. De kwaliteit is goed en het artikel was binnen de termijn van 10 dagen ontvangen. De plissé loopt ontzettend licht en de gebruikte materialen zijn uitstekend.

Geweldig product, snelle levering. Bij levering bleek 1 onderdeel niet aanwezig, zonder problemen is dit zsm nagestuurd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

De dubbele hordeur is volgens afspraak geleverd zonder problemen of schade en conform opgave.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA