Uitstekende kwaliteit!

Goede levering.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Prima inmeet instructie op de website.

prima en snelle levering van de horren , sneller als vermeld op de site.

Enige verbeterpunt , je krijgt een mail dat er een zending aankomt en je moet ergens op klikken maar je hebt geen idee waar die mail vandaan komt , het is niet duidelijk dat die dan van horrengigant komt dit zou beter vermeld moeten worden in de mail , tegenwoordig ergens zomaar op klikken is not done , gelukkig waren we thuis toen de horren kwamen.

Geweldig. Uitpakken en in het kozijn klikken. Hoe simpel kan het zijn.

Voor mijn vrouw ben ik nu een held :-) Met dank aan de Horrengigant.

Goede horren

Goede service, snelle levering en een top kwaliteit

Tot nu toe zeer onvoldoende

Bij het installeren van de hor bleek het inrolmechanisme niet meer te werken. De instructies om de veer op te spannen opgevolgde, maar niets werkte. Een vraag gesteld via de mail (telefonisch was het te druk). Ondanks de belofte binnen 72 uur antwoord te hebben, tot op heden niks gehoord.

Past perfect en super kwaliteit

De kwaliteit van het geleverde is optimaal en de door ons opgegeven maten klopten exact met het geleverde.

Perfect!

Horren snel geleverd. Perfect op maat. Goede kwaliteit. Prijs is ook prima.

Mooie horren voor een mooie prijs

De horren waren snel en zeer netjes verpakt bezorgd. Vriendelijke bezorger en de horren hebben een goede prijs kwaliteit verhouding.

Een snelle levering en de horren passen perfect!

Top producten aan een aanvaardbare prijs!

Tweede maal een bestelling geplaatst voor 2 inzethorren en zeer tevreden over de kwaliteit en de levering. Super ervaring! Bedankt!

Makkelijke site goed product

Makkelijke site duidelijke instructies en degelijk product

Prima hoor

Hallo Hor ziet er goed uit . Maar helaas past het niet . Zit aan de verkeerde kant .door het kantelraam Zou wel graag een andere bestellen maar weet niet wat ik dan moet meten Vr gr Jeanet van Vliet

Teleurstellend

Geen informatie over levertijd ontvangen. Maatvoering niet goed toegepast.

Heel goede service en precies volgens afspraak.In een woord super.

Alles wat er afgesproken word doen ze, heel goede service. Er is maar een punt wat jammer is . Het systeem van de hor is jammer genoeg niet erg sterk rollint ( rolmaat ) breekt snel, dit is erg jammer. Voor zo wel wij alsook voor Horrengigant is dit zonde. Fijn is wel dat dit goed wordt opgelost. Dank hiervoor.

Prima kwaliteit. Snelle levering.

Het geleverde hor ziet er prima uit en kon snel gemonteerd worden. Zeker aan te bevelen.

Perfecte service met aandacht voor detail.

Bijzonder positieve ervaring. Toen bij plaatsing duidelijk werd dat wij er beter aan hadden gedaan om een beter passende kleur te kiezen (onze eigen schuld), werd de montage afgebroken, overlegd met kantoor, en besloten om de horren in een andere kleur te spuiten tegen een zeer gereduceerde meerprijs. Het resultaat is nu prachtig, bedankt Horrengigant!

Geweldig geholpen!

Makkelijke website, duidelijke aanwijzingen voor opmeten en bestellen. Bezorging was vlot en de horren waren goed beschermd ingepakt. Hulde voor het opmeten door mijzelf en hulde voor het maken op de perfecte maat van alle drie de horren. Ze passen precies!!!

Twee voorzethorren

Mooie horren, goeie kwaliteit en relatief snel geleverd

Deze ervaring is waardeloos

Hor werd met beschadigde verpakking geleverd. Het hor wat ontvangen is, is een andere kwaliteit en materiaal als een eerder besteld hor. Dit is ijzer op ijzer met een kier aan de zijkant. Eerst 50 min aan telefoon gehangen om contact te krijgen. En na het probleem te hebben besproken moet horrengigant wederom (volgens hen) contact opnemen met leverancier. Krijg het gevoel dat je tegen een muur praat. Zij verschuilen zich achter de leverancier, maar we kopen bij horgigant en niet bij de leverancier.

Overzichtelijke website, snelle levering, eenvoudige montage!

Via de website een schuifhordeur besteld voor openslaande tuindeuren. Bestellen was eenvoudig en duidelijk. Snelle levering en met de bijgeleverde instructie was monteren eenvoudig. De bijgeleverde montage blokjes voor de montage aan het kozijn bleven met de dubbelzijdige tape bij mij niet zitten (je schroeft ze na het op de goede plek plakken toch vast) maar toch gelukt. Al met al zou ik opnieuw bestellen als ik een schuifhor nodig mocht hebben.

Levering geheel volgens afspraak

Prima deur, een mooie aanwinst en voldoet volledig aan de verwachtingen.

Slecht

Zijn beschadigd klemmetjes zitten aan zijkant dan passen ze niet in kozijn omgezet naar boven en beneden raam gaat niet in het slot

Prima service en communicatie

Prima service en communicatie

Snel geleverd en helemaal naar wens

Een net en degelijk product en snelle levering.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA