Horren van goede kwaliteit

Goede horren met een mooie prijs. Beetje jammer dat ze het niet melden als ze de hor verzenden, nu al 2 keer gebeurd dat ik niet wist dat het onderweg was.

Goede en snelle levering

Bestelling vlug geleverd en maten zijn perfect

Netjes geholpen goed uit leg gehad Verder weet ik het nog niet Heeft hem nog niet geplaatst

Prima geregeld

Na mijn bestelling te hebben geplaatst, werd hij op tijd geleverd. Ziet er erg mooi uit en goede kwaliteit. Super.

Een duidelijke website en een correcte behandeling.

Een duidelijke instructie hoe de maten genomen moeten worden. De oplevering was precies volgens de afgesproken levertijd. De producten waren goed verpakt en werden bezorgd via een gespecialiseerde koeriersdienst.

Mooi op maat gemaakt

Jammer dat de gaatjes in de profielen te klein zijn voor stift v schroefmachine

past prima , net product

past prima

Goede communicatie

Ik zal de volgende keer weer een product van deze firma overwegen

Goede horren, levering kan beter

De horren op 15 december besteld, gelijk netjes een bevestiging met de factuur ontvangen. Daarna geen berichten meer ontvangen. Op 5 januari stond ineens de bezorger voor de deur terwijl we niet thuis waren. Geen bericht van verzending of track en trace ontvangen. Gelukkig waren de buren thuis en hebben die de horren aangenomen. De horren zijn op zich goed en gemakkelijk te plaatsen. Dus wel tevreden maar niet over de communicatie betreffende de verzending

Slechte kwaliteit, belabberde service

Rolhorren voor dakramen besteld. Volgens Horrengigant “hoge kwaliteit”. Een lachertje en nog duur ook. Rolhor is naar fabrikant teruggestuurd en “gerepareerd”. Was exact hetzelfde resultaat: het gaas zit veel te slap in de geleiders en komt er makkelijk bij windvlaagje uit: resultaat: geen enkel begrip van de Horrengigant en het totale bedrag is schade voor onze rekening! Betaal liever iets meer en ga naar Luxaflex of Uniflex.

Ik heb nog steeds geen hor ontvangen. Wel een 2e verzoek tot beoordelen

Al een tweede verzoek tot beoordeling maar tot op heden nog geen hor ontvangen

Product prima, levering matig

Product is prima Levering liet dit keer maanden op zich wachten En zoals bij eerdere bestelling aangegeven : een bericht vooraf over wanneer geleverd wordt zou fijn zijn bij alle leveringen

perfect passend en snel geleverd.

al eerder een bestelling geplaatst dus ervaring en bedrijf bekend voor mij. Perfect passend door goede informatie. Enige minpuntje is : zonder melding voor mijn deur staan met het pakket, ik had dit graag van te voren geweten ! Maar ach echt klein minpuntjes hoor !

Snelle levering product

Na enige missers vanuit mijn kant bestelling toch nog naar tevredenheid opgelost.

Levertijd niet nagekomen

Begin september een bestelling gedaan van een standaard hor met levertijd van 10 werkdagen. In oktober contact gezocht of de levertijd bekend was. Na enige tijd eindelijk reactie dat de bestelling niet juist was doorgezet naar de leverancier. Dat kan gebeuren uiteraard. Nu in vol vertrouwen gewacht op de raamhor maar wederom na 3 weken nog niets ontvangen. Na een uur in de wacht gestaan te hebben eindelijk weer contact gehad met de klantenservice, en de bestelling was wederom niet doorgezet. Ook de korting die teruggestort zou worden was niet voldaan en werd weer in gang gezet. 11 november kwam eindelijk de raamhor aan,met veel moeite toch gekregen.

Snelle levering en past perfect

Mijn vriend heeft alles opgemeten en besteld, was snel in huis, netjes verpakt. Zo in het raam te klikken en klaar. Erg blij mee. En prijs vond ik mee vallen (in vergelijking met anderen)

Zeer slecht, geen communicatie en product heeft niet de juiste kleur.

Hor wordt weken te laat geleverd zonder dat er communicatie is. Meerdere malen moeten vragen naar de status. Dan wordt hi eindelijk geleverd blijkt het de verkeerde kleur te zijn. Maandenlang vol gehouden door de hoerengigant dat het wel de goede kleur is. Na meerdere maken het bewijs te hebben aangeleverd toch maar gecrediteerd. Nooit meer.

Eerdere ervaringen prima, meest recente niet

Bestelling al meer dan maand geleden Blijkbaar (?) is geprobeerd iets af te leveren maar - zonder bericht vooraf (dus niet thuis) - zonder bericht dat er iets geleverd is - zonder (info uit mailcontact over status order) dat nieuwe aflevering gepland wordt Tot op heden tevreden over de geleverd producten maar de logistiek rondom levering is slecht geregeld

Waardeloos

Een hor besteld voor in het kozijn, maar door de onduidelijke site verkeerde maat doorgegeven. Volgende dag gemaild met de goede maat, maar was al te laat. Gevraagd of ik er dan een frame bij kon bestellen voor op het kozijn maar dat kon ook niet. Nu ligt hier dus een hor van €265 waar ik niks aan heb.

nette levering volgens opgegeven maten

levering was later dan opgegeven bij de bestelling goede prijs.

Star bedrijf

Na veel heen en weer gemaild en zelf om een oplossing gevraagd te hebben toen pas. Ik had als de meetinstructie niet gevolgd dus zat met hor waar ik niks mee kon. Uiteindelijk voor 35 euro extra vermaakt. Heel slecht

De informatie in de winkel was prima.

Bij de levering werd een verkeerd onderdeel meegestuurd. Na telefonisch contact werd het juiste onderdeel alsnog bezorgd.

Prima website, prima product, prima levertijd.

Zie boven; geen verdere toelichting.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA