We wilden in de zomervakantie bestellen, maar toen was het aanbod iets kleiner. Daar werden we desgevraagd keurig over geïnformeerd. De levering was stipt en klopte precies. We hebben er alleen maar lovende woorden over

Vakwerk!

Snelle levering. Past perfect. Goede website met inmeet instructie.

Ok

Perfecte service ook na de garantie

top

exacte maatvoering eenvoudige montage echt een aanrader

snelle levevering van een goed produkt!

z. bovenstaande!

Prima kwaliteit

Zeer tevreden. Alleen had ik na de bestelling geen mail meer gekregen over wanneer hij geleverd zou worden. Dus geen bevestiging. Dat maakte me een beetje onzeker of het goed was gegaan. Maar na een paar weken werd hij toch plotseling onaangekondigd bezorgd.

Goede service, fout hersteld

Gaas in hor was niet zwart, moest dus opnieuw. Is verder prima hersteld.

snel, direct en correct.

Via de site maten en middelen opgegeven. Vrij snel de hor/ren geleverd en geen correcties nodig gehad.

Top leverancier

Zeer blij met 3de horren deur voor buurtjes

Super en passend

Mooie, goede, kwalitatieve, passende horen erg tevreden!

eenvoudige montage, kwalitatief voor een goede prijs

veel voor weinig

Top horren

Alles perfect op maat

Prima gemaakt en geleverd

Keurige en duidelijke webwinkel

snel en correct

snel en correct

Precies geleverd wat ik ook daadwerkelijk heb besteld, en netjes op tijd zoals beloofd.

Slecht

Mijn klacht word niet serieus genomen

Niet voor herhaling.

Ze weten niet wat ze verkopen met het gevolg dat je verkeerd geadviseerd wordt en de boel niet past. 3 stuks zelf pas gezaagd en een kon er nog kleiner geleverd worden. Maar dat duurt dan wel 6 weken langer. Opzich is t produkt prima maar eigenlijk ook te duur tov wat je bij de bouwmarkt koopt en zelf in elkaar zet

BROLSERVICE

BROL

slechte levering

Meerdere horren besteld bij horrengigant. De levering ging in meerdere keren maar duurde erg lang. Omdat je niet rechtstreeks contact kunt op nemen duurde het erg lang voor we erachter waren waar de levering bleef. Op een gegeven moment was de levering kwijt. Er werd steeds beloofd het uit te zoeken maar ook dit duurde erg lang. Uiteindelijk bestelling ontvangen maar door dit hele gedoe behoorlijk klaar met horrengigant.

Product is redelijk, levering heeft lang geduurd, klantgerichtheid slecht, Vraag? niet bereikbaar.

Het heeft lang geduurd voordat het product in behandeling werd genomen. De schuld werd gelegd bij de producent, daarover kon geen informatie gegeven worden, we bleven lang in het ongewis of het product er nu wel of niet aan zat te komen. Slechte communicatie, beetje van kastje naar de muur beleid.

Producten goed, communicatie ondermaats

Bestelling was snel geplaatst, vervolgens weken/maanden op de producten moeten wachten. We werden ondertussen niet pro actief op de hoogte gehouden van de bestelling. Helpdesk was slecht bereikbaar en als er die te pakken kregen gaven ze ook niet de juiste informatie. Uiteindelijk kwam de horren 1 voor 1 binnen druppelen. Er zijn wel tevreden over de producten, makkelijk in elkaar te zetten en ook allemaal op exact op maat.

Na maanden wachttijd juiste hor geleverd.

Communicatie moeizaam en komen afspraken niet na. Uiteindelijk juiste hor geleverd.

goede website duidelijk en goed geleverd en makkelijk monteren

Erg goed geholpen. Duidelijke uitleg. We wilde het op een andere manier gemonteerd hebben, en zij hebben uitgezocht of dat mogelijk was. Al met al goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service

Mooie materialen, handig te monteren

Ik kreeg mooie horren, stevig en zoals afgesproken, moest wat lang op de 2e hoe wachten, maar heb alles naar wens gekregen.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA