Zeer teleurstellend - Nooit meer!!

Ondanks de snelle levertijd die afgegeven werd op de website, wacht ik inmiddels al ruim twee maanden op mijn horren.. Na een maand ben ik er zelf maar eens achteraan gegaan. Het excuus was dat de fabrikant vertraging in het productieproces heeft opgelopen... Naast dat ik betwijfel of dit waar is, zou je je klanten op z'n minst op de hoogte kunnen brengen van de opgelopen vertraging. Maar Horrengigant.nl heeft hier niet eens de moeite voor genomen. Heb inmiddels te horen gekregen dat de horren eind september geleverd zouden moeten worden. Als alternatief kreeg ik de mogelijkheid om de order te cancelen, wat een service......!

Topper

We zijn helemaal blij met onze nieuwe plissehordeur. Even was het onduidelijk hoe we het opbouwframe moesten monteren maar na een duidelijke uitleg is het helemaal gelukt en komt er geen insect meer binnen.

Tot nu toe ver onder de maat.

Op 20 augustus en op 27 augustus zouden bestellingen afgeleverd worden. Nog niets ontvangen. Op 27 augustus gebeld hoe de status is. Ik zou daarover een mailtje krijgen maar niets meer gehoord. Ik ben vol verwachting van een positief bericht en kan verder nog geen goed oordeel geven omdat de bestelling nog niet is afgewikkeld.

Kwaliteit lijkt minder

Kwaliteit van de horren met voorgaande lijken minder! De tijd zal het leren.

Nog niks ontvangen. 2 maanden geleden besteld

Geen communicatie

Besteld......maar niks ontvangen

Twee maanden geleden een hor besteld voor €200,=, daarna niks meer gehoord of gekregen.........schandalig!! De Corona crisis zal wel weer de schuld krijgen!

Kwaliteit van de hor is prima. Duidelijke en overzichtelijke site, wat meer uitleg over de profieldiepte zou wenselijk zijn. Ook zou het fijn zijn om een update te krijgen over de voortgang van de bestelling. Nu stond de bezorger zonder aankondiging op de stoep.

Horen goed,levering slecht

De horen waren slecht verpakt en bij twee stuks was gedeeltelijk het gaas los.

Kwaliteit en snelle levering.

uitstekend.

Super snel geleverd perfect op maat

Super snel geleverd perfect op maat

Onze Deurhor ontvangen vlak voor onze vakantie en vandaag pas kunnen monteren. Helaas hebben we de door onze eigen schuld de framekleur van de omlijsting te wit genomen terwijl al onze kozijnen iets crème zijn en dat vinden we heel storend maar hebben ons vergist in de kleur zien we nu Verder vinden we de zwarte eindstukken van de bovengeleider wel storend en vragen ons af of dat zo hoort of kan ik deze gewoon verwijderen. Verder geen problemen gehad met de bevestiging. Is er voor de framekleur tegen een kleine vergoeding een oplossing of moeten we ermee leven, want al ons kozijnen en deuren verven is namelijk geen optie. Alvast vriendelijk bedankt voor uw antwoord. Met vriendelijke groet Marga Vaal [email protected]

Tevreden klant

De rolhordeur is vrij snel geleverd. Daar het weer slechter is geworden, is hij nog niet geplaatst in onze schuifpui, maar zo te zien is het een prima product.

ronduit zeer teleurstellend

Had na paar dagen na de bestelling gebeld en aangegeven dat ik verkeerde had besteld, in kozijn maar moest zijn op het kozijn zijn. Dat kon niet meer veranderd worden omdat het al was door gestuurd naar de fabriek. Heel vreemd dat er in de planning van de fabriek niets ge-annuleert kan worden of aangepast. Daar heb je toch een planning voor. Bij ieder bedrijf, zo ook waar ik werk kan er altijd geannuleerd of veranderd worden. Dit is te gek voor woorden. Reden voor verandering is dat mijn kozijn niet diep genoeg is, wat ik van een buurman vernam die een zelfde had gekocht, hij had dit pas in de instructie gelezen toen hij hem reeds ontvangen had. Dit had echter ergens tijdens het bestellen vernoemt moeten worden dat de diepte van kozijn minimaal 40 mm moet zijn. Heb website nog gecheckt maar kan dit nergens vinden. Ben zeer maar dan ook zeer teleurgesteld

Nog geen ervaring tot nu toe

28 juli jl. ontvingen we bericht dat zij i.v.m. vakantie in deze afgelopen week zouden laten horen wanneer de horren worden geleverd. Tot op heden nog geen bericht ontvangen.

Prima,mooi product

Duidelijke beschrijving, alleen lange wachttijd

Alles was goed

ik ben zeer tevreden over het product en de levering

Top levering

Eenvoudig zelf opmeten, bestellen en af laten leveren. Topproduct

Goede service.

Hor was defect werden netjes geholpen, De hor werd netjes opghaald en na 1 week weer in huis. In 1 woord super service van horrengigant Als we weer wat nodig,hebben gaan we zeker weer naar horrengigant.

Zeer tevreden over het verloop van de bestelling en het geleverde product.

Handige website, eenvoudig te bestellen. Rolhordeur past precies en is van degelijke kwaliteit. Kan tegen een stootje. Onze kat rende er dwars doorheen, waardoor de hele deur uit de sponning vloog, maar de hor bleef verder ongedeerd. Deze konden we gewoon weer terugplaatsten.

Liep de eerste dan al door de hordeur en heb gelukking schakels kunnen bijkopen die kapot waren.

Besteld en na 3 weken niet kunnen leveren.

Jammer, had een mooie plissé deur besteld. Alles volgens de maten en mogelijkheden van invoeren van maten. Betaald en na 3 weken bericht dat de levering niet door gaat. Wel dat het geld terug gestort. Nogmaals jammer. Weer een paar weken verder.

Was goed

goed contact

Prima zelf te doen

Duidelijke website, ook voor het invoeren van de maten. Ik kreeg de bestelling na 2 weken thuisbezorgd. De zelfmontage was eenvoudig. Ik had eerst een zelfmaakhor van de bouwmarkt, maar ben blij dat ik die heb teruggebracht en deze heb besteld. Deze was een test voor de schuifpui. Ik ga voor de achterdeur ook via deze site bestellen.

Goede service.

Een nabestelling gedaan en alles verliep zeer vlekkeloos! Heel fijn!

Valt tegen

Ik heb voor mijn openslaande deur voor 1 hor gekozen. Er zit vervolgens een grote witte tussen lat in de hor verwerkt en aangezien dit voor het aanzicht al minder mooi is trek je deze witte lijst ook telkens al mee als je alleen maar de hoor openzet voor een stukje waardoor je gelijk tegen de witte lat aankijkt. Deze moet ik telkens terug schuiven. Het ziet er niet uit en deze constructie staat niet vermeld op de website dat dit er zo uit kwam te zien. Onze bak waarin de hor viel was tevens iets te smal uitgesneden waardoor wij een kier over hadden. Op eerste mail kwam reactie hierop daarna stil gebleven. En doordat wij de hor in een frame hebben laten vallen op ons kozijn ipv erin hebben wij een kier over waardoor de muggen alsnog naar binnen kunnen komen omdat er een afstand zit tussen de hordeur en ons kozijn.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA