Past perfect en makkelijk te plaatsen, snel geleverd
Over de geleverde horren zijn we heel tevreden. Degelijk prodruct en ze passen perfect. Heel jammer dat ze zeer slecht bereikbaar zijn voor vragen over o.a. de levertijd. Op de website staat een levertijd van 1 a 2 weken en wij hebben 4 weken moeten wachten. Voor vragen hierover zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Kleine moeite om op de website aan te geven dat de levertijd vanwege drukte/vakantie langer is dan normaal.
Er was een draad in de hor gesneuveld. Werd keurig een offerte gestuurd na goedkeuring te hebben gegeven kon ik zelf aangeven wanneer de hor gehaald kon worden. Een week later was de hor weer keurig gemaakt terug
De rolhor kon op zaterdag bezorgd worden, wat voor mij belangrijk was. De maatvoering is geheel volgens opgave aangehouden. Eén onduidelijkheid was er m.b.t. de schakelpalletjes onderin de hor. Deze blokkeerden de montage in de zijgeleider, maar ik mocht de hor nog niet uittrekken. Het leek er op dat de schakelpalletjes als een soort transporblokkering werkten. Dat dit niet zo was, merkte ik omdat ik ze in eerste instantie verwijderd had...
Het rolhor was netjes verpakt geleverd. Er was een duidelijke handleiding bij. Het is op een eenvoudige wijze te bevestigen en het totaal ziet er zeer netjes uit.
In de garantieperiode een probleempje met mijn plisséhordeur. Probleem gemeld, deur werd direct bij mij opgehaald, is keurig gerepareerd en weer thuis bezorgd. Dit alles kosteloos en in een week geregeld. Ik ben zeer tevreden.
Hordeur voor schuifpui was snel gerepareerd
Vind alleen jammer dat ik pas de avond voor de levering door kreeg dat er geleverd zou worden. Dat zou iets eerder moeten zijn.
Zelf opgemen, keurig geleverd. In geschoeft past perfect. Omdat dorpel schuin loopt, schuine onder dorpel besteld. Ook dit werkt perfect.
Snel en compleet geleverd, met de juiste maat en uitvoering
Op 8 juli 3 horren besteld. Worden nu waarschijnlijk geleverd de 1e of 2e week van september. Duurt wel erg lang. In eerste instantie was de verwachte leverdatum in de week van 5 augustus. Als ik dat had geweten had ik elders deze horren besteld. Nu maar afwachten. Wel al volledig betaald. 2 maanden levertijd. Bijzonder!!
Beste Roel, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Ik zie dat er vertraging is opgelopen in de productie. Wij zijn op het moment aan het wachten op onze leverancier of de andere twee horren sneller geleverd kunnen worden. Onze klantenservice zal u hierover informeren zodra zij een antwoord hebben ontvangen. Groeten, Eline - Horrengigant.nl
In een woord klasse!!
Dit was al de derde hordeur die wel bestelden het is gewoon van een zeer goede kwaliteit. Alles past en is zeer simpel in elkaar te zetten.
Levering zou op 27 Juli zijn. Werd uiteindelijk 15 augustus
Het product is prijs/kwaliteit in orde. De levering ging iets minder goed, maar heb uiteindelijk het product goed ontvangen, het kwam nu ook niet op een dag aan.
Bij mijn eerdere bestellingen zeer tevreden. Maar bij deze llatste 2 bestelllingen ben ik niet tevreden. Mijn spullen zijn te laat ik zou hierover gemaild worden , maar is niet gebeurd. Ik heb hierover gebeld en ik zou teruggebeld worden, maar is ook nog steeds na bijna een week niet gebeurd.
Bij bestelling werd de levertijd aangegeven als 5 werkdagen ( over vertraging i.v.m. corona werd niet gesproken ). Levertijd bleek na bestelling ca 25 werkdagen te zijn! Misleiding ten top, vertraging t.g.v. corona oke maar meldt dit ook op de site en niet achteraf!
Beste Theo, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. We hebben de leverdata op onze website aangepast. Onze excuses voor de vertraging. Ik hoop, ondanks het langere wachten dat u veel plezier heeft met de hor. Groeten, Eline - Horrengigant.nl
13 juli een plisserolhor besteld en betaald. Deze zou 7 augustus gereed zijn. Tot op heden 17 augustus nog niets over vernomen. Telefonisch contact kon niet vanwege de drukte. Na een mail bericht gehad van een medewerkster dat zij het zou gaan uitzoeken. Hier zou ik bericht over krijgen. Maar tot op heden niets vernomen. Peter Keizer.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Ik zie dat er inderdaad contact is geweest met onze klantenservice. Zij hebben navraag gedaan bij onze leverancier en deze heeft aangegeven de hor in week 36 te zullen leveren. Ik zie dat mijn collega u op 17 augustus hierover heeft geïnformeerd. Onze leverancier heeft ons helaas niet laten weten dat de levering vertraagd was. Nogmaals onze excuses hiervoor. Groeten, Eline - Horrengigant.nl
Ten eerste ik was niet thuis en het pakket is voor de deur gezet. Ben blij dat het niet gestolen is. Had even bij de buren aangebeld en daar afgegeven. Ten tweede Volgens mijn mis ik wat onderdelen. Er zitten 4 stuks zwarte klik plastics bij die de Pliché deur naar mijn mening moeten bevestigen aan het kozijn. In mijn geval aan de opbouw rand omdat ik geen inbouw maar opbouw heb. Hiervoor heb ik een opbouwrand waar het zelfde profiel in zit als in de pliché deur. Hiervoor had ik ook een aantal zwarte klik plastics verwacht. Kunnen die nageleverd worden? (minimaal 8 stuks). Anders kan ik mijn opbouw rand niet netjes bevestigen.
Beste Ed, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet helemaal is gelukt. Ik zie dat onze klantenservice geen mail heeft ontvangen dat u onderdelen mist. Zou u bovenstaande verzoek willen mailen naar: [email protected]? Dan zullen mijn collega's van de klantenservice dit voor u oppakken. Groeten, Eline - Horrengigant.nl
Ik wacht nu zo’n 13 weken op mijn hor, er is nog geen enkel uitzicht wanneer de levering plaats vindt. Telefonisch, via de mal, via chat etc. nauwelijks contact mogelijk, levertijden, afgesproken tijdens een bezoek aan de showroom, worden niet nagekomen, geen bericht van uitstel, laat staan de reden. Ik hoop maar dat ik een keer de hor zal ontvangen, die wel al op 6 juni is betaald. Kortom, slecht klanten contact, slechte levertijd, niet houden aan hernieuwde afspraken, dus: waardeloos!
Beste Cees, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice. De oorzaak van de vertraging is het ontbreken van een onderdeel van de hor. Helaas heeft de leverancier dit niet aan ons doorgegeven zodat we u hierover hadden kunnen informeren. Onze excuses daarvoor. De hordeur wordt naar verwachting eind volgende week naar u toegestuurd. Groeten, Eline - Horrengigant.nl
De hor voldoet aan alle eisen. Is een degelijk en mooi product. Alleen ruim 7 weken wachten op een hor is echt veel te lang. Dit staat niet op de site. Bellen is onmogelijk...want ze hebben het zo druk. Ja mag wel mailen, daar is wel tijd voor om te lezen en te antwoorden. De volgende hor bestel ik helaas niet meer hier in elk geval.
Tzippa Mini besteld. Levertijd volgens de site: 1 tot 2 weken. 2 dagen later vernomen dat de levertijd een maand zal zijn. 2 weken na afloop van die maand (!) vernomen dat de levertijd nog een maand later zal zijn. Daarop heb ik de overeenkomst ontbonden op grond van artikel 13 (Levering en uitvoering) lid 3 van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel. Hier werd echter niet op gereageerd. Wel kreeg ik alsnog de bestelde hor en wel 2 weken eerder dan volgens het laatste bericht, dus uiteindelijk 1,5 maand na bestelling i.p.v. na 1 tot 2 weken. Verder vond ik de communicatie moeizaam. Telefonisch was het onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen en op een e-mail werd automatisch gereageerd met de mededeling dat a.g.v. corona het "onze klantenservice helaas niet meer lukt om snel te antwoorden op mails en telefoon". Ik wilde nog een wijziging in maatvoering doorgeven, maar dat bleek niet mogelijk (gelukkig kreeg ik dat tenminste nog te horen een week nadat ik gemaild had). Onduidelijk was waarom men deze wijziging niet meer kon doorvoeren, aangezien de hor pas weken later geproduceerd werd. De hor zelf is volgens oorspronkelijke opgave geproduceerd. Informatie op de site is vrij goed, maar kan nog beter. Er staat namelijk niet dat de gehanteerde meetmethode gebaseerd is op positionering van de geleiders tegen de binnenste kant van het kozijn bij plaatsing op het kozijn.
Na twee jaar vertoonde onze hor in de pui kuren. Er was een hard knappend geluid te horen. Oorzaak de aluminium band aan de bovenzijde is geknapt. Zonder veel vertrouwen het bedrijf gebeld. Bandje dat de telefoon niet meer werd opgenomen en men moest mailen. Na de mail een reply dat beantwoording van de mail langer zou duren dan gewoonlijk. Volgende dag echter al een mail en de hor werd dezelfde week nog afgehaald. Geen woord over kosten. Maar alleen al het feit dat het bedrijf hier direct op inspringt geeft ons veel vertrouwen.
Duidelijke inmeet instructies, snel en duidelijk bestelproces. Korte levertermijn en een product dat kwalitatief goed is voor een zeer scherpe prijs. Absoluut een aanrader om bij Horrengigant te bestellen!
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA