compleet met goede omschrijving

Compleet geleverd binnen 3 weken. montage was eenvoudig omdat alles op maat was.

Perfect!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede en snelle service. Zeker een aanrader.

Goede prijs en snelle levering

Verschillende keren contact gehad met de klantenservice. Ze hebben me prima geholpen en de plissehor was perfect.

valt wat tegen

Raam heeft een hoogte van 130 cm en door de bevestigings punten aan de zijkant wordt het frame wat naar binnengedrukt. Gevolg is dat het gaas niet optimaal gespannen staat. Had hier een tussenstijl op 65 cm gezeten was het een goed product geweest. Ik heb een hor voor een ander raam (andere leverancier) die wel een tussenstijl heeft en dat ziet er veel beter uit. Maar goed de prijs bij horrengigant sprak mij wel aan.

Kwaliteit en klantenservice

De kwaliteit van de Hor is het geld niet waard en zou goedkoper kunnen. De klantenservice is niet snel met reageren en reacties zijn niet op service niveau wat het maakt dat we in het vervolg niet meer bij deze club zullen bestellen. Als je een Hor zonder eindkapjes besteld moet je opletten dat Horrengigant niet volgens de opgegeven maten levert maar extra marges inslikt en je vervolgens naar een mooi gat kijkt. We hadden nauwkeurig opgemeten maar kwamen toch nog centimeters te kort. De eindkapjes hangen nu, door de extra marges dat ingeslikt zijn, losjes.

Verkeerde maat hor is opgestuurd en geen contact

- verkeerde maat hor geleverd - geen reactie ontvangen op mijn mail en telefoon (als verklaring hiervoor wordt de grote drukte gegeven)

Na levering eenvoudige montage

Na der bestelling mocht er wel een berichtje kunnen volgen wanneer er geleverd kan worden. Na veel e-mails en belletjes uiteinde contact. daarna spoedige levering !

Goed product, slechte levering

Tot nu toe drie van de vier horren ontvangen. Op de vierde zit ik nog altijd te wachten, al drie keer over gemaild. Bellen kan niet ivm drukte. Op site staat nog altijd levertijd binnen een week, maar de eerste drie had ik pas na 2 weken en de vierde zit ik nu al vier weken op te wachten. Maar de horren die we hebben zijn erg mooi en passen ook erg goed. Dat mag dan ook wel gezegd worden...

toch nog een vrij snelle levering ondanks de corona perikelen

Op de website zijn vrij eenvoudig de gewenste maten en type in te vullen. De levertijd was even afwachten, maar ze (2st) waren er toch nog binnen enkele weken. Vlug kijken of ze wel passen... Nou, dat was wel even schrikken, want het raam ging niet dicht!! ( en ik heb toch zeer precies op de millimeter nauwkeurig de binnenmaten opgegeven ! ) Het bleek dat ik de horren zo ver mogelijk naar rechts moest schuiven in de sponning. ( waar de raamsluiting zit in dit geval ). Ze passen dus wel, maar zijn best wel wat "kleiner" dan de raamopening. maar sluiten gelukkig nog wel goed af.

Pima

Keurig. Wel wat langere levertijd (2 weken) maar het product is uitstekend.

Levertijd

De afgesproken levertijd was ver overtreden 5 tot 10 werkdagen werd 3 weken

Ontevreden.

Afgelopen mei mijn bestelde horren binnen gekregen. Meerdere malen telefonisch en per mail contact gehad over mijn plissé hordeur die niet goed is. Nadat ik (onderandere) een mailtje had gehad of ik hem goed afgesteld had en de beschrijving erbij, die er bij de ontvangen hordeur ook bijzat. Meerdere malen een mailtje heb gestuurd met een meetlat erbij. Harde afspraken gemaakt heb en deze niet nagekomen zijn vanuit horrengigant.nl heb ik afgelopen zaterdag een hele nette maar toch wel boze mail verstuurd waarin ik aangaf absoluut niet tevreden te zijn met de manier waarop zij alles aanpakken en ik nu toch wel graag een antwoord wil. Hierop kreeg ik dezelfde zaterdag een mail met antwoord dat de fabrikant aangegeven heeft dat het een productie fout is. (Nu ging dat wel ineens...) Ik ben nu in afwachting totdat mijn nieuwe hordeur komt... zeer benieuwd hoelang dit gaat duren en of deze wel naar verwachting is. Zo zijn er nog meer dingen die nog niet afgehandeld zijn. En hoop dan ook dat alles snel en correct afgehandeld wordt dat ik deze ervaring snel mag verwijderen of mag vervangen dat alles goed opgelost is.

Geen problemen

alles us gegaan zoals ik verwacht had.

De hor perfect, de bereikbaarheid en levering slecht

De hor zelf is perfect. De levering was echter een groot raadsel. Bij poging in contact te komen met klantenservice om te informeren waar bestelling bleef krijg je een antwoordapparaat. Op email wordt niet gereageerd. Uiteindelijk 6 weken moeten wachten.

Prettig en goed werk geleverd.

Product perfect! Bereikbaarheid slecht!

De door ons bestelde inzethor was perfect. We zijn er zo tevreden over dat we nog twee inzethorren wilden bestellen. Op internet zagen wij echter dat de prijs flink was gestegen tov de eerste hor. Diverse keren proberen te bellen en ook te mailen. Helaas geen enkele reactie mogen ontvangen. Uiteindelijk de twee horten toch maar besteld tegen de hogere prijs omdat het product goed was en we weten wat we mogen verwachten.

Makkelijk en mooi

De maten van mijn dubbele Hordeur waren perfect en de materialen zijn van goede kwaliteit.

niet doen, slecht product plissé hordeur SUAVE

Dubbele plisséhordeuren SUAVE 3 jaar geleden besteld, maar niet tevreden over de kwaliteit. Het lint aan de bovenkant is niet duurzaam en zal uiteindelijk breken. Met een beetje geluk zijn ze stuk binnen de garantietermijn, anders heb je sowieso pech. De originele plissé hordeuren zijn veel steviger met een rupsketting aan de boven- en onderkant. De SUAVE plissé hordeur heeft bovenin een lint (niet te zien), maar is hierdoor zeer kwetsbaar. Overigens valt te betwisten of ze minder geluid maken t.o.v. een originele plissé hor, lijkt meer een verkooptruc voor een slechte imitatie. Kwaliteit van het gaas is ook van mindere kwaliteit dan originele plissé hordeur. Ook zijn de horren destijds te klein geleverd, ondanks dat we de juiste maat hebben doorgegeven. Horrengigant is niet telefonisch bereikbaar, op mail reageren ze na 1 week en bieden mogelijkheid aan om te chatten, maar reageren vervolgens niet.

Slecht

Bestellen geen probleem leveren een heel ander verhaal en dan krijgt de leverancier de schuld maar daar heb ik hem niet gekocht.

Prima op tijd en alles past ik blijf bij jullie kopen.

er was wat vertraging door de corona maar verder is alles goed gegaan het product past prima en de beschrijving in het Nederlands was duidelijk .

Geen communicatie

3 horren besteld. onverwacht snel geleverd (verzendberichtje zou wel fijn zijn) 2 goed. 1 net niet goed op maat. onmogelijk om klantenservice te bereiken.

Wordt met goed geweten aanbevolen.

Totaal goed verpakt geleverd, ingezet (goed gemeten is plicht) en klaar, muggenloze nachten is het resultaat.

Levering uitstekend. Wat besteld werd, werd ook geleverd.

Ik heb een probleem met een hor, die voor gebruik niet open of dicht gaat. Ik heb hiervoor al een formulier op de site ingevuld een 2 maal een e-mail gestuurd, maar ik krijg geen reactie. Service na levering ontbreekt geheel.

Horren Goed maar slechte communicatie

De geleverde horren zijn prima maar je weet niet wanneer deze komen, staan ineens op je stoep. Je kan niet bellen en ook op je mail krijg je geen antwoordt

Goede winkel

Ik ben in de winkel geweest om de horren te bekijken maar er zijn niet veel voorbeelden. Wel goed advies gekregen. De hor is precies zoals gedacht. En de prijs is ook goed.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA