Prima hor en snelle levering.

Snel en duidelijk te bestellen. Na bevestiging niets meer gehoord tot hor opeens geleverd werd. Prima hor. Erg tevreden.

Great price and product.

We bought screens for the entire house and they are great. Perfectly made to measure. Only negative is that the screens were not marked with the rooms as put I to the website so we had to do a little guesswork.

Perfecte levering en simpele montage ,top

Enige minpuntje , klant op de hoogte houden van wanneer er geleverd wordt , moest er toch een keer , over bellen , maar alles perfect

slechte communicatie, alleen via E-mail . wegens corona geen tel. verbinding

Door de slechte communicatie, dachten wij dat we met een malafide firma te doen hadden. We dachten daar gaat onze € 290.- Of ze onze gedachten konden lezen kregen wij de zelfde dag een mail van de vervoerder dat de Hordeur de week er op werd geleverd. Daardoor waren we gerustgesteld. Bedankt voor de levering, zodoende kon ik de oude schuifpui in no time vervangen.

Prima. Levertijd zoals aangekondigd.

Heb er niet meer aan toe te voegen

Vreselijke service

Ik zit al ruim 2 maanden te wachten op mijn vermaakte horr en contact krijgen met jullie is ook echt niet te doen!!!

Geen reactie

Ik heb een openstaande vraag na een bestelling en levering maar krijg al weken geen reactie op herhaaldelijk verstuurde mails. Verder duidelijke site etc maar bovenstaande after sales kan beter.

Product prima maar bereikbaarheid en klantenservice een drama

Vreselijk! Telefonisch niet bereikbaar en bijna een week doen over een reactie op de mail die dan ook nog eens onvolledig is en het vraagstuk niet oplost. Weer een mail, weer een paar dagen wachten. Komt er een onbeschofte reactie zonder oplossing. Nou eenmalig hier wat besteld en nooit meer!!!!

Slecht. Ik heb nog steeds geen product mogen ontvangen!

Ik heb een maand geleden een plise hordeur besteld. Tot vorige week heb ik nog niets vernomen van mijn bestelling, terwijl het bedrijf op hun website zegt binnen 7-10 werkdagen te kunnen leveren. Niet dus... Vorige week heb ik zelf maar eens contact gezocht, na 2 dagen kreeg ik een reactie dat ik mijn bestelling al ontvangen zou hebben.... Niet dus.. teruggekoppeld aan het bedrijf. Nu blijkt dat het product nog gecoat moet worden en dat ik het binnen 7 dagen kan verwachten.

Konden redelijk snel leveren

Leveranciers in de omgeving hadden een lange levertijd. Via internet kwam ik bij Horrengigant. Konden leveren binnen een week. 2 keer besteld en duurde beide keren ca 1,5 week. Alsnog snel. De horren zijn flink kleiner dan je opgeeft had ze liever een paar mm groter gehad. De horren hebben 3 klemmen aan de ene kant 2 en aan de andere kant 1. Dit oogt een beetje goedkoop ik had er liever 4 gehad. De klemmen zouden niet zichtbaar zijn volgens de klantenservice maar dat zijn ze helaas wel.

top

Mooi en Simpel systeem

Mooi afgewerkt product;

Ik ben zeer tevreden over het gemak betreft het bestellen van de horren. Via de website wordt alles duidelijk weergeven. Eindresultaat is ook zeer mooi; prijs kwaliteit verhouding noem ik uitstekend. Pintje van verbetering; communicatie. Had graag een bericht gekregen betreft de status van aflevering. Na betaling heb ik twee weken moeten wachten eer ik ze kreeg. Na de eerste week had ik al een e-mail over de levering gestuurd en het enige antwoord daarop was dat jullie het druk hebben.. PS; mijn kunststof ramen kunnen niet meer 100% op slot als ik ze dicht doe. De horren zijn toch iets te dik daarvoor. Dat moeten jullie wel ergens vermelden vind ik. Sommige mensen zullen dat hinderlijk of zelfs bezwaarlijk kunnen vinden. Bedankt voor de horren

Erg mooi

Erg mooi product past prima al heb ik het zelf opgemeten, alleen de de bezorger deze reageerde niet terug op de mailtjes over de levering wanneer het product binnen komt

nog steeds niks gehoord.....

Telefonisch niet bereikbaar en na 1 week nog steeds geen antwoord op mijn vraag per mail wanneer ik nu eindelijk mijn bestelling kan verwachten die ik 4 weken geleden heb geplaatst en betaald.

Reparatie goed en vankundig uitgevooerd. Probleem: handgreepjes.

Reparatie goed en snel uitgevoerd. Handgreepjes nagestuurd

product zoals beschreven

De hor goed en op de juiste maat. De communicatie is echt dramatisch,een week na mijn mail nog geen antwoord,deze voor de tweede maal verzonden,duurde nog 3 dagen voor een reactie,dit haalt echt de score onderuit,verdient echt verbetering,ondanks de enorme drukte en coronatijd.

Niet naar wens geleverd

Geleverd product is beschadigd . Op de verpakking is duidelijk aangegeven breekbaar.

Goede zware kwaliteit hordeur. Zeer tevreden

Goed product lange levertijd

- Goed product - Lange levertijd - Prijzig

Prima. Horren binnen 14 dagen thuis, prima kwaliteit en passend

Horren prima op maat gemaakt. Niet goedkoop (75 euro per stuk), maar dat kun je bij maatwerk ook niet verwachten. Kwaliteit is in order, net zoals de pasvorm. De levertijd van 2 weken vind ik acceptabel.

Precies wat ik bedoelde en had besteld

Eenvoudig te bestellen, Duidelijk in de levering, Keurige bestelling waarbij het tijdstip exact was

Snel en goed product

Goed en degelijk product voor een betaalbare prijs.

Snel geleverd en past

Makelijk, snel goedkoop kortom volgende keer weer doen. Kreeg alleen geen mail dat het pakket onderweg was, maar volgende keer mogelijk wel

Mooie dubbele hordeur, blijft alleen niet goed staan in open stand

Hele mooie dubbele hordeur voor onze openslaande deuren. Antraciet uitvoering past heel mooi in het geheel. Systeem schuift soepel, maar blijft helaas in de opengeschoven situatie niet netjes zitten. De steun wordt dan weer iets naar het midden terug gestuwd, waardoor je een zwarte naad blijft zien. Omdat wij een brede deurpost hebben, is dat geen probleem, maar bij een smallere deurpost zou deze er voorbij komen.

Slechte service

Hor met verkeerde maat. na een week nog geen reactie op mail en telefonisch onbereikbaar vanwege drukte? met alles wat fout gaat?

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA