Krijg mail dat mij hor wordt geleverd smorgens krijg ik die zelfde ochtend nog een mail dat mij pakket nie wordt geleverd
Beste Djovani, We hebben gemerkt dat het erg druk is bij onze transporteur. Hierdoor hebben we ook moeten constateren dat niet alle bestellingen op tijd geleverd worden. Waarvoor onze excuses. We zijn in contact met onze transporteur en zijn druk bezig om het proces te verbeteren. U kunt contact opnemen met onze klantenservice om te achterhalen wat de nieuwe leverdatum is van uw bestelling. Team Horrengigant.nl
Afschuwelijk poppenhuis ding dat niet werkt voor veel geld. Prullaria, weggegooid geld
Beste Sigrid, We vinden het erg jammer om te zien dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw product. De meeste van onze klanten zijn juist enorm tevreden over de kwaliteit en degelijkheid van de Bruynzeel horren. Als u niet tevreden bent met het geleverde product kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice om na te gaan wat de retour mogelijkheden zijn. Onze welgemeende excuses voor het onmgemak! Team Horrengigant.nl
Als je je de Horren gigant noemt, mag ik toch verwachten dat jullie de courante deur horren in voorraad hebben en de levering zeker binnen 2 dagen kunnen waar maken, maar helaas, nog even afwachten, na een week leveren? Dat is jammer.
Beste Albert, Het is erg druk en we doen dan ook enorm ons best om alle bestellingen tijdig bij onze klanten te leveren. Helaas lukt dat niet in alle gevallen. Voor meer informatie over de levering van uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze welgemeende excuses voor de vertraging in de levering. Team Horrengigant.nl
Perfecte verwerking van bestelling, met prima communicatie omtrent de bezorging.
Makkelijk bestellen en duidelijke meetinstructies
Beste Pieter, We hebben de afgelopen tijd diverse nieuwe instructievideo’s toegevoegd om onze klanten nog beter te assisteren tijdens het bestelproces. We vinden het dan ook enorm fijn om te zien dat u hiermee geholpen bent. Team Horrengigant.nl
Een goede ervaring met uw bedrijf!
Nog geen op of aanmerkingen hor moet nog binnen komen
Beste Pieter, Onze excuses voor de vertraging in de levering. We doen ons uiterste best om al onze bestellingen op tijd te leveren, maar vanwege de drukte lukt dat helaas niet altijd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Team Horrengigant.nl
Niet te beoordelen door te late levering
Beste Erik, Samen met onze transporteur doen we ons uiterste best om al onze zendingen op tijd te leveren. Maar we hebben ook moeten constateren dat het niet altijd goed waardoor een enkel klant hun bestelling een paar dagen later krijgt dan gepland. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. In ons systeem kan ik zien dat de transporteur morgen bij je langs wil komen voor het leveren van uw bestelling. Er zit een mail in uw inbox met meer informatie over de levering. Vriendelijke groet, Team Horrengigant
Van bestellen tot levering alles goed duidelijk wat de berichten waren.
Goede prijs, gratis levering en snel in huis.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor uw review. Vriendelijke groet, Team Horrengigant
Heel te vrede met de horren die ik gekocht heb ... Een min puntje . bij een bestelling online had ik toch graag een bevestiging gekregen van de aankoop . Want dat heb ik niet gekregen.. Een week later heb ik dan een mailtje gekregen van de verzending met de aankomst datum ( top ). ( het was een plissé op maat dus geen standaard plissè ) . Vandaar toch maar een week tussen de bestelling en levering naar Belgiè . dus voor mij super .
Beste Danny, Hartelijk bedankt voor de review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de nieuwe horren. Wij gaan alleen nog wel proberen uit te zoeken waarom u de bevestigingsmail niet gehad heeft. Graag tot ziens! Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
De rolhorren waren mooie op tijd. Duidelijke mail qua tijd. Even gemaild dat ik er niet kon zijn op die tijd maar de buurvrouw wel. Direct doorgegeven aan de chauffeur. TOP.
Beste Lilian, Fijn dat uw buurvrouw kon helpen! Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe horren. Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
Positief. Bestellen via de site gaat eenvoudig en binnen de beloofde levertijd geleverd.
Beste David, Samen met onze transporteur doen we ons uiterste best om ook in deze drukke periode alle bestelling op tijd te leveren. We vinden het dan erg fijn om te lezen dat onze extra inspanning ervoor zorgt dat de bestellingen op tijd aankomen bij onze klanten. Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
Dit is mijn derde hordeur al en steeds worst het goed en keurig afgeleverd. Tot op heden geen problemen.
Beste Hans, Welkom terug en hartelijk bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf en onze producten. Als we u nog ergens anders mee kunnen helpen dan vernemen we graag van u. Heel veel plezier met uw nieuwe hordeur! Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
Mooi hor lekker strakke vormgeving en goede kwaliteit, zijn er zeer tevreden mee.
Beste Ada, Hartelijk bedankt voor uw review en heel veel plezier met uw nieuwe hor. Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
Voor de derde keer een plissé hordeur op maat besteld. Opnieuw top. Niet goedkoop maar goed op kleur en precies pas.
Beste Nico, Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met uw bestellingen. Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
Groot assortiment en correcte service
Beste Cees, We hebben afgelopen jaar ons assortiment flink uitgebreid waardoor we nu voor elke situatie een hor aan kunnen bieden. We vinden het dan ook erg fijn om terug te lezen dat we u ook hebben kunnen helpen. Heel veel plezier van uw bestelling en graag tot ziens. Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
Op 6 -7 2023 2 Hordeuren besteld . Inmiddels al 4 lever datum door gekregen . Iedere dag veranderd hij Nu levering weer na 18-7 . Ben benieuw of dit nu goed komt.
Beste J.M.J. Damoiseaux Samen met onze transporteur doen we ons uiterste best om alle bestelling op tijd te leveren. Door de enorme drukte deze zomer hebben we helaas moeten constateren dat er soms een enkele zending tussen zit die later dan gepland geleverd wordt. Waarvoor onze welgemeende excuses. We kunnen zien dat de transporteur vandaag bij u langs wil komen. Vriendelijke groet, Team Horrengigant
vanaf het bestel moment tot aan dat ik het thuis had is het prima gegaan ben zeer tevreden dankje wel
Beste Antonia, Altijd goed om te weten dat we er weer een tevreden klant bij hebben. Hartelijk bedankt voor uw bestelling en een hele fijne zomer toegewenst zonder vervelende insecten. Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
Kwaliteit is goed duidelijke handleiding en de service is goed
Beste Ed, Bedankt voor uw bestelling en de positieve feedback. Heel veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Team Horrengigant.nl
In eerste instantie bericht dat ons pakket dinsdag 11/7 zou worden bezorgd. Daarna bericht dat niet doorging. Wachten nu op nadere info over bezorging. Ko by
Beste Franco, Helaas is er iets mis gegaan bij de transporteur waardoor de levering op een ander moment moest plaatsvinden. In ons systeem kunnen we zien dat u een nieuwe mail heeft gekregen met daarin een nieuw aflevermoment. We hopen dat u in de gelegenheid bent om de zending aan te nemen en dat u snel kunt genieten van uw nieuwe hor. We zijn in contact met onze transporteur om uit te zoeken hoe we dit proces kunnen verbeteren. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Team Horrengigant.nl
Snelle levering en goede producten
Beste Jan, We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe hor. Hartelijk bedankt voor de review en graag tot ziens. Team Horrengigant.nl
Communicatie is slecht, de dames en heren van de klantenservice reageren laat / niet. Eerdere hor was reeds na drie jaar compleet defect, maar horrengigant koos ervoor dit als normaal te beschouwen. Had intussen zelf wel de relatie met die fabrikant beëindigd. Het aanbod voor 15 % korting op een nieuwe bleek beperkt geldig, want maanden later stortte de hor volledig in en was het aanbod niet langer geldig (verlopen) alhoewel daar datum aan vast zat. Ik heb nu een Bruynzeel besteld, maar beveel het bedrijf niet persé aan, zij hebben niet mijn sympathie.
De plissé dubbele hordeur van Bruynzeel (op de dag met frame) is degelijk en past perfect. Het plaatsen van de bestelling was makkelijk. Wel moet ik zeggen dat de montagehandleiding iets te kort door de bocht was. Desalnietiemin, het eindresultaat is perfect.
Beste Raoul, Enorm bedankt voor uw feedback, ter ondersteuning van de montagehandleiding hebben we ook een aantal montage video's online staan die u kunt raadplegen. Evengoed goed om te lezen dat de installatie gelukt is en wellicht in de toekomst kunt u ook nog gebruik maken van de instructievideo's https://www.horrengigant.nl/content/instructievideos.htm Graag tot ziens Team Horrengigant.nl
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA