Goed geholpen en alle horren passen in 1x!

Goed geholpen en alle horren passen in 1x!

Voor alles een dikke onvoldoende

Opsomming klachten: Geen enkele hoek sluit netjes aan; Geen enkele hoek is afgebraamd; Daardoor passen de plastic hoekverbindingen vaak niet en zijn die opgekruld; Spuitwerk van de profielen is op een paar plekken onvoldoende; hechtlaag komt naar voren; Het zaagwerk alsmede de zelftappers zijn niet in kleur aangetipt; De horren zijn nog niet geplaatst om verdere schade te voorkomen Zowel pezen als hor materiaal liggen er niet strak in; Op voorhand: Gevraagde maat is 76x125. Geleverd is 76x124,6. De dikte van samen 2 veerbeugels mag dus de 4 millimeter niet te boven gaan. Gelieve dit te controleren. Ter voorkoming van een van uw standaard opmerkingen: opgegeven maten zijn 2x gecontroleerd;

geweldig

jaren houten horren gemaakt maar deze is fantastisch zeer goed produkt

Fijn dat we even in de showroom konden kijken hoe het in werkelijkheid er uit zag. Enkele weken later werd het mooi thuisbezorgd

Alle vliegen blijven zo buitenshuis.

Past precies. Alleen bezorgdag was niet doorgegeven.

Goed!

Een opmerking: de aflevering was niet aangekondigd, hoe wel dit wel was afgesproken. Maar uiteindelijk geen probleem.

Op tijd geleverd met goede handleiding

Prima, Hor werkt nog steeds, ook nadat de hond er doorheen vloog toen hij een kat op het terras zag zitten.

Goed op maat gemaakte horren

Snel en makkelijk opgemeten dankzij filmpje op de site. Mooie passende horren. Levering kwam alleen onverwacht zonder bericht. Gelukkig dat er iemand thuis was. Dat was het enige verbeter puntje. Wat ook vreemd was want bij mijn eerdere bestelling wel een mail ontvangen.

Goed produkt

Goed geholpen en prima produkt

Zeer slechte Aftersales

Ik heb helaas een kapje die kapot is, hier een prijs opgave voor gevraagd en deze besteld. Eerst kreeg ik geen reactie op de meerdere mails die ik had verstuurd en na telefonisch contact gehad te hebben zijn deze besteld. Helaas de verkeerde gekregen na diverse malen een mail gestuurd te hebben zijn er nieuwe gestuurd ook deze zijn niet passend Nu geven ze aan dat er geen andere bestaan en ze vroegen om een foto waarop de verschillen te zien zijn Nadat ik de foto verstuurd heb is er weer een radio stilte en telefonisch niet bereikbaar Ik zeg goede verkoop trucjes maar wanneer er problemen zijn niet thuis

bedroevend

ik heb 3 horren betsteld en volgens de site zouden ze op 19 juni klaar zijn en daags daarna bezorgd worden, het is nu 13 juli en er is nog geen zicht op levering. Ik heb zelf gevraagd om info en toen werd mij verteld dat ze bij de coater lagen, maar daar heb ik natuurlijk niets aan.

Fout in produkt, geen tel contact en op mail nog geen reactie terug

4 weken geleden rolhor besteld. Geen melding vooraf dat het geleverd werd. Na levering, rolhor op kozijn plaatsen, bleken de gaten niet gespiegeld geboord te zijn. Helaas kwam ik daar achter tijdens montage. 1 Schroefje brak af, waardoor ik in het kozijn moest ‘kappen’ om het eruit te halen. Vervolgens willen bellen, maar geen telefonische service. Vervolgens op 6 juli een mail gestuurd (met foto’s), maar nog geen reactie teruggekregen (intussen dus 8 dagen geleden).

Prima , zou het bij iedereen aanbevelen

Alles conform verwachtingen. Prima, dus.

Alles conform verwachtingen. Prima, dus.

Juiste levering van goede kwaliteit

Op maat gemaakte hor die goed past. Achteraf nog via de app om extra handvatten besteld (voor een kennis die enthousiast was over onze horren) die gratis werden verzonden!

Verwachte er wat meer van

Alles ging goed tot we gingen monteren en er achter kwamen dat een kant van de hor niet goed vergrendelde in de dicht stand (zit met een klein verenstalen draadje wat de hor in de onderste stand moet houden )dit is niet erg degelijk.als ik het geweten had ik weer de hor van bruinzeel genomen .maar goed een leer voor de volgende keer .

100% omruil garantie met veel uitzonderingen

Helaas door mijn eigen fout het verkeerde type hor besteld , De coulance om 10% te geven op de volgende bestelling vind ik wel een beetje karig Maar goed niet een heel goede ervaring wat dat betreft De hordeur was ieg goed en mooi

Zeer slechte aanpak van probleem en duurt al 3 maanden

Op 10 april hordeur voor onze schuifpui besteld, wekt niet goed, wel 10 x heen en weer mails geweest ook met foto's. Alle info aan Fabriek via horrengigant opgestuurd, nog steeds geen oplossing van slecht 65 cm naar rechts te verschuiven hordeur en geen stelschroeven te vinden aan de voorzijde van de hor. Overweeg volgende week in gebreke stelling aan horengigant te verzenden en geld terug te vragen of de levering vvan een nieuw hor.

Mooie hordeur

Levering na 10 dagen goed verpakt en duidelijke montage handleiding

super goed

mooi gordijn past uitstekend super tevreden

Goede kwaliteit volgens afspraak.

Dubbele plissé hordeur besteld, niet goedkoop maar wel perfect afgewerkt, netjes optijd geleverd en goede handleiding mbt montage.

Super kwaliteit, super prijs...!

Ik ben bij Horrengigant terecht gekomen door een collega, die zeer te spreken was over deze firma.. Ik heb zelf toen ook voor twee ramen horren besteld.. En ik moet zeggen, ik ben uiterst tevreden.. Goede kwaliteit, goede prijs, de horren werden ook snel geleverd.. Zo goed zelfs , dat ik op de dag van levering meteen voor al mijn ramen horren heb besteld...

Een goed product met duidelijke handleiding

Bestellen bij de horren gigant is ons uitstekend bevallen. Snelle levering van een mooie dubbele horrendeur op maat. Er zit een zeer duidelijke montage handleiding bij en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat

Goede kwaliteit en snelle levering

Overzichtelijke website, ruim assortiment en goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering was snel en mijn vragen over bepaalde levering werden snel beantwoord.

Goed product.

Maatvoering klopt.