Bestelling ging gemakkelijk en goede levertijd. Een aandachtspunt is wel dat de handleiding(en) niet volledig zijn. Wel afbeeldingen, maar geen beschrijving.
Beste Ron, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het plaatsen van een bestelling makkelijk ging en u tevreden bent over de levertijd. Uw feedback over de handleiding nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Hordeur op maat besteld bij horrengigant Wat erg gemakkelijk ging en duidelijk. Kwam aan in doos Deze uitgepakt en meteen gemonteerd ( wat erg gemakkelijk was door de goede handleiding) alles precies op maat.
Beste Robert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om lezen dat u zowel het plaatsen van een bestelling als het monteren als makkelijk heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Fijne afwikkeling
Beste Gerda, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u de afwikkeling van uw bestelling als fijn heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De bestelling op zich wel goed. Alleen de levering laat op zich wachten. Maar dat ligt volgens mij aan de courier.
Beste Harrie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u het plaatsen van een bestelling als goed heeft ervaren. Uw feedback over de levering nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De site vormt een prima stappenplan om tot de juiste bestelling te komen. Prijs erg gunstig vergeleken bij andere sites. Levering volgt nog zodat ik over het product nog niets kan vertellen.
Beste Caroline, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u de configurator als prima heeft ervaren en tevreden bent over onze scherpe prijs. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Na een eerdere positieve ervaring hebben we opnieuw horren besteld bij Horrengigant.nl. Hun producten zijn dik in orde. Het bestelproces verloopt gemakkelijk, met precies de informatie en aanwijzingen waaraan je behoefte hebt.
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u opnieuw een bestelling heeft geplaatst en tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
26 juni hordeur besteld, tot nu toe nog niks ontvangen. Bericht van [email protected]: Horrengigant met referentie 82224434 op vrijdag 30 juni 2023 helaas niet kan doorgaan. Mogelijk hebben wij nog niet alle producten van de leverancier ontvangen.
Beste Jeff, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wanneer uw bestelling volledig is verwerkt door de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Mijn vriend is de hele dag bezig geweest om deze hordeur in elkaar te zetten. Een hele wandmeubel van Ikea (bv) is sneller en makkelijker in elkaar te zetten. Bij 'aanbevelen' heb ik ja gezet, mits je vrij handig bent. o ja.....en je hebt een hamer nodig, om de verbindings stukken er goed in te krijgen. Gewoon met de hand erin drukken, gaat niet lukken.
Beste Laura, Bedankt voor het plaatsen van een review. In het systeem zien wij dat u per e-mail contact heeft gehad met een van onze collega's over het monteren van de hor en dat uw vragen zijn beantwoord. Uw feedback over de montage nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Mijn ervaring is goed goede service en een goede en snelle bezorging. En een goed product ook.
Beste Stefan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over zowel de service als de bezorging én het product. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Zie boven
Beste Lex, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te zien dat u het plaatsen van een bestelling als goed heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Mijn artikel heb ik nog niet ontvangen, maar ik heb contact gehad met de klantenservice en die is geweldig vooral Sean. Heel bereidwillig om te helpen. dus compliment voor haar.
Beste Lilianne, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service. Wij zullen uw review doorzetten naar onze collega Seán. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goed en snel geholpen.
Beste Bram, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Beste J.a, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u het plaatsen van een bestelling als goed heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Mijn hordeur zou heden 30/06 afgeleverd worden,dus zitten wachten tot deze kwam. Maar helaas kregen wij om 13.45 u. een mail dat de chauffeur ziek geworden was en dat de zending nu pas 5 dagen later op woensdag 3 juli a.s afgeleverd wordt.Slechte service.
Beste Frans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de service. Wij begrijpen dat het vervelend is dat uw bestelling later wordt geleverd wegens ziekte van de chauffeur. Helaas is dit onmacht. Uw feedback nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Bezorgen niet in afgesproken tijd en laten niks van zich horen. Zou hier geen zaken mee doen.
Beste Davy, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de levering van uw bestelling. We willen u vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer en uw klacht zo uitgebreid mogelijk te beschrijven. Een van onze collega's van de afdeling klantenservice zal dit verder oppakken. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
zie boven
Beste Leon, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u het plaatsen van een bestelling als goed heeft ervaren en dat u de bestelling snel heeft ontvangen. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Op 14/06/23 een hor besteld. 5 Minuten later een verzoek ontvangen om een review te plaatsen (??!!) Op 16/06/23 een track & traceerde ontvangen (bezorging via DHL). Order bleek nog niet te zijn ontvangen/verwerkt. Vervolgens geen bezorg updates meer ontvangen (normaal ontvang ik die wel via DHL). Op 22/06/23 vind ik een kaartje van DHL in de brievenbus. Op 23/06/2023 contact opgenomen met DHL met de vraag waar mijn pakket is. Blijkt te zijn afgegeven bij een servicepoint/sorteercentrum 18 km (enkel reis) bij mijn woning vandaan! Vervolgens contact opgenomen met Horrengigant. Kreeg verzoek om eea via de mail aan Horrengigant kenbaar te maken. Verzoek ingediend om hor alsnog te bezorgen bij afhaalpunt op 700 meter van mijn woning. Geen reactie. Na meerdere telefoontjes hor niet ontvangen. Oplossing: restitutie aankoopbedrag. Nu, 29/06/23 is hor retour naar afzender vanaf sorteercentrum ipv naar mij. Al met al uiterst ontevreden over de bezorging en geen oplossing door klantenservice Horrengigant. Waardeloos bedrijf. GIGANTISCH SLECHT!
Eenvoudig online bestellen een A-merk product voor de goedkoopste prijs.
Beste Ton, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het product en onze scherpe prijs. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De lamel hor die ik besteld heb is nog steeds niet geleverd door DHL. Wanneer ik de track en tracé code en mijn postcode invul krijg ik de melding ‘we hebben geen verzending gevonden’. Het beoordelingsverzoek heb ik eerder binnen dan het product dat ik besteld heb. Beetje rare gang van zaken.
Beste Wil, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We willen u vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer en aan te geven dat uw track and trace niet naar behoren werkt. Het verzoek om een beoordeling te plaatsen, ontvangt een klant altijd na het plaatsen van een bestelling. Uw feedback hierover nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik vind het wel jammer dat je geen standaard zwarte kleur kan bestellen terwijl het wel een standaard maat is , alleen omdat het zwart moet zijn kwam er het dubbele prijs bij . Dat alleen voor een kleur vind ik wel jammer eerlijk gezegd.
Beste Martin, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u het plaatsen van een bestelling als netjes en makkelijk heeft ervaren. Uw feedback over de mogelijkheid tot een zwarte kleur en de prijs hiervan, nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Na een maand bellen en mailen is het u nog niet gelukt om me een complete deur te leveren. Kennelijk is uw leverancier volslagen ongeschikt. Ik ontvang nu al voor de zoveelste keer een onvolledig aanvullend setje met schroeven en tussenstukken.
Beste Jaap, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u opnieuw onderdelen mist. Alle door u aangegeven missende onderdelen zijn per post naar u verstuurd. We willen u vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. We vernemen graag van u wat u mist, zodat dit kan worden toegestuurd. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Het duurt wel lang voor er verzending plaats vindt.
Beste T, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie en de informatie. Uw feedback over de tijdsduur tot verzending nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Na de bestelling geen bericht over levering. Nu na 17 dagen krijg ik een bericht dat 'door een partner gelevers is' Geen enkel bericht over verzending en geen hoor. Ondertussen wel muggen in huis.
Beste Vincent, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij zien in het systeem dat u per e-mail contact heeft gehad met een van onze collega's van de afdeling Klantenservice en bent geïnformeerd over uw bestelling. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Het bestellen en de maat opgeven was enorm simpel, nu maar afwachten of we alles goed aangevinkt hebben
Beste Marinus, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u het plaatsen van een bestelling als simpel heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Vwb bestelprocedure duidelijk, levertijd sneller dan in eerste instantie aangegeven
Beste Alex, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u het bestelproces als duidelijk heeft ervaren en uw bestelling sneller is geleverd dan verwacht. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA