Bij de bestelling had ik de verkeerde kleurkeuze van de hor per ongeluk aangeklikt. Direct na order email gestuurd om dit recht te zetten, welke niet beantwoord werd. Na 2 dagen opnieuw een email verstuurd, welke wederom niet beantwoord werd. Na 3 dagen gebeld: order was al doorgestuurd naar leverancier en kleur kon niet meer gewijzigd worden. Excuus was: 'we hebben het erg druk.' Kortom: qua service en communicatie een slechte ervaring gehad. Horren zijn overigens nog niet binnen; het is nog af te wachten wat de kwaliteit zal zijn..
Slecht
Zie boven
Beste J, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wanneer uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u een e-mail met hierin een track and trace code voor de levering. Het kan even duren voordat deze is verwerkt bij de transporteur. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn bestelling maar zie nog steeds geen leveringsdatum dus slecht
Beste Herman, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wanneer uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code voor de levering. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Duidelijke omschrijving, handig en eenvoudig zelf te bestellen.
Beste Aster, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling makkelijk ging en de omschrijving duidelijk was. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik heb een kant en klare hor besteld maar nog niks ontvangen
Beste Hk, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u nog niks heeft ontvangen. Wanneer uw bestelling wordt overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Het is mijn eerste keer dat ik iets bestel. Het ging heel eenvoudig en duidelijke beschrijving van wat je koopt .
Beste Wim, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u een bestelling heeft geplaatst en dat dit eenvoudig ging. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De bestelling is nog niet geleverd. Ik wacht met smart erop
Beste Ria, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wanneer uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Bestelproces ging vlot. Pakket nog niet geleverd, dat duurt helaas wat langer
Beste Harry, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het bestelproces vlot verliep. Wanneer uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code voor de levering. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Bestelling plaatsen ging makkelijk. Ben benieuwd wanneer het aan komt gezien dat 4 dagen later nog steeds niet verwerkt is. Bij aanbevelingen 'ja' gezegd door de keuzes die E hebben en makkelijk te bestellen maar nu de aflevering afwachten
Beste Christine, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het plaatsen van een bestelling makkelijk ging. Wanneer uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code voor de levering. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Wacht al 4 dagen.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wanneer uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Deze keer ging het helemaal simpel, omdat ik de afmetingen van de vorige bestelling had bewaard.
Beste Ruud, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling simpel ging. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Simpel te bestellen.
Beste J.G., Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling simpel ging. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
werd bij het afronden even gedesoriënteerd vanwege de drukt en en moet vullen van gegevens
Beste Jos, Bedankt voor het plaatsen van een review. Uw feedback over het moment voor het invullen van de gegevens nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Gezocht op Bruynzeel en de goedkoopste toen kwam ik op Horrengigant.nl uit alleen de standaard maat die wij nodig hadden was er niet ( 58 x 150 ) dus gekozen voor 100 x 150 vandaar half puntje eraf.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u uiteindelijk een product heeft gevonden voor uw situatie. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
ben ook in de schouwroom in Purmerend geweest alles bij deze firma is prima in orde
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u onze showroom in Purmerend heeft bezocht. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Als er iets fout gaat met bestellen totaal geen medewerking/service. Of denken in een oplossing. Jammer
Mooie duidelijke site met betaalbare horren.
Beste Anneke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u onze website als duidelijk heeft ervaren en tevreden bent over onze scherpe prijzen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Gemakkelijk om producten te bestellen
Beste Tc, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling snel en eenvoudig is. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik heb mij pakken niet ontvangen terwijl hij aangeeft bij de buren. Hij is ook niet bij de buren aan beide zeide bezorgd. Hoop nog iets van u te horen.G Faber 9354TH 21 Zevenhuizen.
Beste G, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij willen u vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. We willen u vragen om hierin uw klacht te beschrijven en een schermafbeelding mee te sturen van de track and trace code. Een van onze collega's van de afdeling klantenservice zal dit verder oppakken. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De bezorging van de hoe verliep voorspoedig. Het product is echter waardeloos. De meegeleverde schroeven zijn van een soort tin. Ze moeten in dikke harde kozijnen geschroefd worden, maar de kopjes draaien binnen no time dol en breken af. Ik heb geen enkele schroef kunnen plaatsen.
Beste R, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het product. Wij willen u vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. In deze e-mail kunt u uw klacht uitleggen en foto's bijvoegen. Een van onze collega's van de afdeling klantenservice zal dit vervolgens verder oppakken. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Precies de juiste hor gevonden en netjes afgeleverd.
Beste Marcel, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u precies heeft gevonden wat u zocht en tevreden bent over de levering van uw bestelling. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Makkelijk en snel bestellen op de website. Binnen enkele dagen wordt de op maat bestelde horren al geleverd.
Beste Dieuwke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het plaatsen van een bestelling makkelijk en snel ging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Bestelervaring onvoldoende, geen updates ontvangen over levertijd van mijn bestelling. Het is geen op maat gemaakt product. Dus zou dat wel binnen enkele dagen verwachten.
Beste Julia, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling. Wij zien dat er na het plaatsen van een bestelling een e-mail met bevestiging naar u is verzonden. Wanneer uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u een e-mail met een track and trace code. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Dezelfde middag dat ik mijn bestelling plaats wordt me gevraagd naar m’n ervaring. Hoe kan ik dat nou weten? Vraag het nadat er geleverd is. De levertijd is nog niet eens bekend en ook het product heb ik nog niet gezien. Even afwachten dus. Het bestellen liep overigens voorspoedig. Goede toelichting. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt.
Beste Adriaan, Bedankt voor het plaatsen van een review. De vraag naar uw ervaring is bedoeld voor uw ervaring op onze website. Uiteraard staat het u vrij om hier ook uw product ervaring in te vermelden. Uw feedback over het review moment nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Als uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code voor de levering van uw bestelling. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire