Vlotte levering, netjes verpakt, mijn zoon moet hem instaleren, dus daar kan ik nog niets over zeggen.
Beste Yvonne, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Hor besteld en mail ontvangen dat hij geleverd zou worden. Hele dag thuis gewacht en geen hor. Gebeld en zouden terugbellen. Geen bericht meer ontvangen we zijn nu twee weken verder en nog steeds geen hor. Waardeloos bedrijf.
Beste Leontine, Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u de hor nog steeds niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag en kunnen u op de hoogte brengen van de status van uw bestelling. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Op een duidelijke en simpele manier te bestellen.
Beste EL, Dank voor uw review. Goed om te horen dat u eenvoudig de producten kon bestellen. Wij hopen dat u net zo tevreden zal zijn over de bezorging. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Duidelijke omschrijving van de producten, makkelijk te vinden maten en super simpel bestellen. Levering volgens NE-distributie en ook dat was zeer goed geregeld. Tracking klopte precies en ook fijn dat de mogelijkheid geboden werd om een sms-je te ontvangen 15 minuten voor levering.
Beste Ilse, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over zowel de informatie van horren, het bestellen en de bezorging. Wij hopen dat u het gehele voorjaar en zomer veel plezier zal hebben van uw horren! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
bericht gekregen dat 13 maart bestelling zou worden bezorgd geen track and trace ontvangen en ook geen bestelling. 3 horren !! mvgr mirjam Wind
Beste Mirjam, Vervelend om te horen dat u de horren nog niet heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Ik zie in ons systeem staan dat u al contact heeft opgenomen met onze Klantenservice. Zij zullen u op de hoogte brengen van de verwachte leverdatum van de horren. Wij hopen dat de horren alsnog snel ontvangt en er veel plezier van zult hebben. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
3 tolhordeuren gekocht 1 was kapot gegaan met op hangen Fanny heeft nieuwe opgestuurd hoop ik is nog onderweg lol
Beste Richard, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Vervelend dat één van de horren is stuk gegaan. Goed om te lezen dat onze Klantenservice dit snel voor u heeft kunnen oplossen en de nieuwe hor onderweg is. Alvast veel plezier gewenst met de hor! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Bezorgstatus werd regelmatig toegestuurd. Prima hor voor een goede prijs.
Beste Marianne, Dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de hor snel geleverd werd en u tevreden bent over de prijs/kwaliteit. Veel plezier gewenst met de hor! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
klantendienst gebeld voor info wanneer bestelling zou geleverd worden de Mevrouw heeft naar de fabricant gebeld of het in voorraad was de Mevrouw was zelfs zwaar verkouden toch gebelt dat is goede service kijk er naar uit om het te ontvangen groetjes uit Belgie Louis
Beste Louis, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij zijn blij om te horen dat onze Klantenservice medewerker u goed heeft geholpen en u tevreden bent over onze service. Alvast veel plezier gewenst met uw hor. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Het bestellen is duidelijk ,kort en krachtig. Binnen enige dagen wordt het reeds bezorgd. De kwaliteit kan ik nog niet beoordelen maar daar heb ik alle vertrouwen in
Beste Ger, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u het bestellen duidelijk en makkelijk vond gaan. Wij waarderen uw vertrouwen in ons zeer! Hopelijk heeft uw veel plezier van uw hor, en kunt u hele lente en zomer die vervelende insecten buiten houden met onze hor. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Goede info en doen wat beloofd wordt aanrader
Beste Jacob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Redeljk snel geleverd
Beste V.A.W., Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de levering en onze scherpe prijs. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goede overzichtelijke website Het gezochte artikel snel gevonden Makkelijk te bestellen levering was snel en goed verpakt.
Beste Wim, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de manier van bestellen en de levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Zeer snel en gemakkelijk te bestellen, en duidelijk
Beste Quirin, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat het bestellen van de horren eenvoudig en snel ging. Wij wensen u alvast veel plezier met uw horren. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Maatvoering is ruk. 77x134,4 opgegeven. 75,5x134 cm geleverd gekregen. De hor valt gewoon door het raam heen en beschadigd mijn lakwerk. De klantenservice zegt dat het zo hoort en vragen steeds om fotos. Die stuur ik dan en dan moeten ze weer andere fotos hebben. Gewoon niets bestellen bij deze club is mijn advies.
Beste Xavier, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij zien dat u in contact staat met onze collega's van de afdeling Klantenservice. Het klopt dat wij om foto's hebben gevraagd van de hor. Dit om te controleren of de hor inderdaad verkeerd is zoals door u aangegeven. Zoals aangegeven is de hor conform bestelling geleverd. Om u verder te helpen hebben wij gevraagd om foto's van het kozijn. Dit om na te gaan of er is gekozen voor het juiste type inzethor en het juiste type kozijn. Helaas hebben wij deze foto's niet van u ontvangen. Uiteraard willen wij u nog steeds verder helpen en ontvangen wij de foto's van het kozijn graag. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Maar plissé deurhor bruinzeel 500 waardeloos is een miskoop Heb ik niets aan kan naar de vuilstort.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het product. Wij zien dat er per e-mail reeds contact is geweest. Helaas is het product niet volgens de handleiding in gebruik genomen. Tijdens het contact is er een oplossing aangeboden, helaas wenst u hier geen gebruik van te maken. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Eenvoudig te bestellen. Redelijk snelle verzending
Beste Kit, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Heb nog geen product ontvangen. Maar tot op heden positief
Beste Martin, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tot nu toe tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
duidelijke omschrijving, hor op maat. 1 steuntje over die ook nergens omschreven is. Top tuindeur hor, zijn al begonnen om de volgende al op te meten. Prijs verhouding is super.
Beste John, Dank voor uw positieve review. Super fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze service, producten, prijs/kwaliteit en inmeetservice. Wij hopen dat de nieuwe tuindeur hor weer helemaal naar wens zal zijn. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Goede en duidelijke beschrijving Helemaal tevreden
Beste Henny, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. We horen graag wat wij nog kunnen verbeteren aan ons betaalproces. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl.
Er werd meegedacht en ingeleefd.
Beste H., Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te horen dat onze collega u goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst met uw horren! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Jullie waren de goedkoopste. De hor past perfect.
Beste Joost, Bedankt voor het plaatsen van uw review en bestellen van een hor bij ons. Wat fijn om te lezen dat de hor perfect past in uw kozijn. Wij hopen dat de vervelende insecten nu lekker buiten blijven met de hor ervoor! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Prijs/Kwaliteitverhouding dik in orde. Goede levering van een vriendelijke bezorger.
Beste Leonard, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze prijs/kwaliteit verhouding en dat de levering van de deurhor ook goed is gegaan. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl.
als de garantie net is afgelopen doen ze niet moeilijk als het kapot gaat
Beste Leo, Bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze klantenservice. En de klacht helemaal naar wens is opgelost. Veel plezier met de nieuwe hor! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
Bestellen ging prima, product was zoals beschreven en goed verpakt bezorgd.
Beste Mart, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het heel fijn om te horen dat het bestellen en de bezorging goed ging en de deurhor helemaal naar wens was. Wij hopen dat u veel plezier zal hebben van uw hor! Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl
alleen moeilijk telefonisch bereikbaarheid
Beste Rick, Bedankt voor uw review. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons assortiment, configurator en betaalproces. Wij doen ons best om iedereen telefonisch snel en goed te woord te staan. Wij vinden het daarom erg jammer om te horen dat wij telefonisch moeilijker bereikbaar waren voor u. De tijden dat wij momenteel telefonisch te bereiken zijn kunt u vinden op deze pagina: https://horrengigant.nl/content/klantenservice.htm. Vriendelijke groeten, Julia - Horrengigant.nl.
Kwadijkerkoogweg 16 A
1442 LA Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.