geen feedback hoelang het duurt voor levering

na 5 dagen weet ik nog niks alleen dat ik betaald heb ......

Niks ontvangen

23 mei besteld, 25 mei gemaild over wanneer ik iets zou ontvangen/ het verzonden zou worden en op nu op 4 juni nog steeds niks gehoord of gezien.

Slechte ervaring

Het retourneren was een drama eindeloos lopen bellen mailen of de retour bij klarna afgemeld kon worden naar drie weken eindelijk gelukt onder druk van klantenservice van klarna

• Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Slecht

Order niet verwerkt. Vandaag opnieuw besteld. Teleurstellend

• Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Ik heb hier zojuist een inzethor besteld. De shop is overzichtelijk en er is een ruim assortiment. Wat ik alleen heel onduidelijk vind is hoe je vanuit de winkelwagen door gaat naar de checkout. Er staat een betalen knop en een afronden knop maar die werken niet. Uiteindelijk bleek dat je op een knop moet klikken waarvan het lijkt dat je er een offerte mee gaat aanvragen. Ik stond net op het punt het op te geven. Hier zouden ze even goed naar moeten kijken. Verder prima webshop.

• Beoordeel het betaalproces

Tot op heden heb ik mijn pakje nog niet ontvangen

Bestelling geplaatst maar nu een dikke week verder nog steeds mijn pakje niet ontvangen dus het klopt niet dat er staat vandaag besteld morgen in huis. Ik ben benieuwd hoelang ik nog zal moeten wachten

Veel gemak

Erg eenvoudig te bestellen

Super hor

Samen met een vriendelijke dame van de klantenservice gekeken welke hor voor mij het meeste geschikt zou zijn. Echt geen woord te veel, dit is gelukt. Wat ook geen verrassing voor mij was dat er een andere verpakking om mijn hor zou zitten. Ook dit had zij gemeld aan mij. De hor was heel erg simpel aan te passen aan de juiste maat, dus ook dat was geen probleem. Al met al een super product geleverd en goed geholpen door de vriendelijke dame van de klantenservice.

Bestellen is zeer eenvoudig

Hele duidelijke site om te bestellen. Zeer overzichtelijk.

• Beoordeel het betaalproces

Mijn evaring is goed alleen een puntje zou graag voortaan berichtje willen hebben als het geleverd word nu stond het ineens voor de deur.

Nog steeds niets geleverd

Horrengigant vraagt om een review terwijl ik na mijn bestelling en betaling gedaan te hebben verder door Horrengigant alleen een bestelbevestiging is gestuurd. Geen bericht wanneer iets geleverd wordt laat staan dat er überhaupt iets geleverd is. Het is dan ook lastig om een review te schrijven over iets wat je niet ontvangen hebt. Behalve dan dat het bedrijf matig communiceert en blijkbaar een lange levertijd heeeft.

Na 1.5 week nog niet gehoord of/wanneer ik de horren ontvang

Het is nu bijna 1.5 weken geleden dat ik de horren heb besteld en betaald. Ik heb qwel al 2 uitnodigingen voor een beoordeling ontvangen maar heb nog niets gehoord omtrent een levering.

Helemaal top

Bestelling ging goed vlot gebracht.en makkelijk te plaatsen top.

Niet intrappen!!!!

Erg slechte ervaring. 21 mei iets besteld en tot nu toe nog steeds niets ontvangen. Na herhaaldelijk informatie te vragen waar mijn pakket blijft, krijg je steeda van veel verschillende mail adressen en telefoonnummers antwoord terug waar je niets mee opschiet. Oplichterij!

Vriendelijk en behulpzaam

De medewerker toonde compassie en dacht mee. Eigenlijk zoals het hoort, maar zeker niet zoals het altijd is.

• Beoordeel het betaalproces

Snelle bestelling, levering moet nog gebeuren

Tot nu toe goed

• Beoordeel het betaalproces

Alles ging als een goed gesmeerde motor!

Top top top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Waardeloos!! Nepproduct

Bruynzeelhor S700 besteld en nepproduct in Cando verpakking wordt door Horrengigant geleverd! Met als excuus dat Bruynzeel door de verpakkingsmaterialen heen is en ze alleen Cando dozen nog hadden. Product is daadwerkelijk anders als van Bruynzeel, geen logo op het product. Retourneren van een door Horrengigant foutief geleverd product is op eigen kosten. Ben slim en zoek even verder, helemaal niets bestellen bij deze GIGANTISCHE oplichters!!!

mooie overzichtelijke site

voor het eerst besteld goede overzichtelijk progamma om de bestelling te plaatsen

• Beoordeel het betaalproces

Kan er nog weinig over zeggen

Kan er nog weinig over zeggen… besteld… betaald… niks meer gehoord… mail gestuurd.. geen reactie! Wacht nog maar even af

Prima site.

Nog even afwachten op afhandeling.

Gebruiks vriendelijke website

De configurator is zeer gebruiks vriendelijk

Vaker besteld Altijd tevreden

snel en duidelijk

• Beoordeel het betaalproces

Op site gaat snel maar op moment dat je advies wilt belt er niemand

Heb aangegeven offerte te willen. Heb na paar dagen gebeld en daar gaven ze aan dat ik door andere afdeling terug grbrld zou worden. Tot vandaag niet gedaan. Jammer

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA