De bestelde raamrolhor diende ter vervanging vd oorspronkelijke raamrolhor ve bekend merk. Prima alternatief en gemakkelijk zelf te plaatsen. Leveringstijd ook goed. De vorige bestelde raamhor was ook al goed bevallen, dus dan kijk je niet verder.
Horren zijn goed, levering niet super snel, maar verder goed.
Na mijn bestelling alleen de melding gekregen over de levertijd van ca. 10 werkdagen. Vervolgens niets meer gehoord en plots stond de pakketdienst voor de deur. Binnen de aangeven levertijd. Tegenwoordig krijg je op het uur nauwkeurig de levering door. Soms is dat overdreven maar om niets te horen vond ik niet handig.
We zijn erg tevreden met de nieuwe inzethorren. Zeker het pollengaas was de moeite waard. De prijs is prima in verhouding met de geleverde kwaliteit.
Perfect passend op maat gemaakt . Snelle levering, informatie over de geplande levering was correct.
Wij zijn heel tevreden met de hot.Topkwaliteit.
Had vroeger al eens horrenraam gekocht, maar dit is echt iets anders. Prima kwaliteit past perfect. Zeer tevreden.
Ze hebben mij top geholpen! Ik ben zeer tr vreden
Snelle en correcte levering
Hor die niet goed past in spiegelbeeld is gemaakt met zeer scherpe onderdelen en een klantenservice waar je niets mee kan. En een bedrijf moeten laten komen om raam opnieuw af te stellen! Geen oplossing maar wel 15 procent korting op een volgende hor. Er volgende hor wil je zeker niet als de eerste al niet goed is.
Op zich een nette hor die kwalitatief goed aanvoelt en precies aan de afmetingen voldoet. Ik zie twee verbeterpunten; 1) De hor stopt nu direct aan de onderkant van het raam. Tussen de onderkant van de hor en de vensterbank zit daardoor een kleine gleuf. Het had mooier geweest als de hor zou doorlopen tot aan de vensterbank, maar daarvoor ontbraken de meetinstructies. 2) De plastic dopjes van de schroefgaten op de geleiderails zien er goedkoop uit en zitten niet goed vast.
Degelijk product, maar het zou goed zijn indien duidelijk op voorhand aangeven wordt op welke dag het product geleverd zal worden
Aangezien mijn vorige hordeur net na de garantie het begaf heb ik via een coulanceregeling een nieuwe aangeschaft. Wat een verschil. Degelijk en erg stil. Hordeur beweegt erg soepel. Erg eenvoudige montage. Hopelijk gaat deze langer mee.
Je kunt de horren gemakkelijk online bestellen even opmeten wat de dagkant is van het gat waar de hor in moet en dan wordt de maat netjes verwerkt in de fabriek En wat betreft de bezorging is ook goed geregeld Want ik dacht, je moet de hor nog zelf in elkaar zetten maar dat is niet het geval deze wordt door een koerier bij je bezorgt en is al helemaal kant en klaar en je kunt deze gelijk plaatsen Ik ben zeer tevreden en prijstechnisch ook goed
De beloofde reparatie was alleen maar het geretourneerde product opnieuw inpakken en 6 weken wachten. Daarnaast was de afwerking erg matig, alles had al krassen en was zichtbaar met haast geproduceerd. Gelukkig was de oplossing om het nogmaals te proberen met woord voor woord dezelfde emails. Het waren maar rolhorren, dus de teleurstelling was niet heel groot. Uiteindelijk hebben gewoon ergens anders voor minder geld een beter product gekocht.
Beste heer, Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u horren met een beschadiging heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Wij hebben uw klacht doorgezet naar onze klantenservice. Zij zullen u binnen 72-uur een terugkoppeling sturen, zodat alles netjes wordt opgelost! Groet, Jody - Horrengigant.nl
Goed product
Bestellen ging eenvoudig en product heeft goede prijs - kwaliteit verhouding. Montage was eenvoudig. Levering heeft wat langer geduurd dan verwacht, maar uiteindelijk binnen 3 weken in huis.
Volgens mij is de ene hordeur te kort. Ik krijg als service alleen een handleiding die ik bij de levering ook al had gekregen. Ik zal binnenkort nog één keer met mijn zoon, die net terug is van vakantie, proberen om hem af te stellen, anders moet hij geruild worden.
Beste mevrouw, Wat vervelend om te lezen dat uw hor waarschijnlijk te kort is en hierdoor niet goed sluit. Het klopt dat onze klantenservice u een handleiding heeft gestuurd. Wij hopen dat het probleem middels de handleiding opgelost kan worden. Mocht het probleem zich uiteindelijk toch nog voordoen, dan willen wij u vragen om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen dan samen kijken naar een gepaste oplossing! Groet, Jody - Horrengigant.nl
Product op zich is geweldig... levering was iets moeilijker.
Goede service, goed product, makkelijk installeerbaar, helaas sluit de gebruiksaanwijzing niet aan bij de inhoud.
Duidelijke site. Gebruiksvriendelijk.
De rolhorren zijn netjes verpakt geleverd, precies wat we besteld hadden.
Mbv de keuzehulp de juiste keuze gemaakt. Levering was snel, inzethorren plaatsen is makkelijk en erg blij met het resultaat.
De raam horren paste perfect en makkelijk zelf te plaatsen
Prima service en kwaliteit
16 Kwadijkerkoogweg A