goede service, snelle afhandeling.

Het was even onduidelijk dat er twee verschillende afspraken voor levering waren, namelijk eerst de levering van de producten en later voor installering .

Perfecte uitvoering

Vanaf het eerste bezoek (offerte ) tot en met de oplevering werd alles goed gecommuniceerd. Ook werden de afgesproken data allemaal gehaald

kon beter

meneer vond het niet nodig ons te vertellen dat de koelkast vast moest staan om de deuren eraan te bevestigen , hij zei dat die niet waterpas stond ( na checken stond die dat dus wel ) dus hebben we zelf de deuren moeten bevestigen. dit had ook even gemeld kunnen worden toen die wat ging zagen of iets dan hadden wij die koelkast gewoon vastgezet

Nieuwe keukendeurtjes op maat besteld. Perfect geleverd. Niet moeilijk doen over een deurtje wat tijdens de bezorging beschadigd was. Dat hebben ze gelijk opnieuw besteld en kwamen ze opnieuw plaatsen. Perfecte service, vriendelijke mensen. Echt een aanrader!

Top !

Onze keuken voorzien van allemaal nieuwe kastdeurtjes en scharnieren. Helemaal top, keurig gedaan. Eerst een intake daarna de bestelling. En een zzp-er die het er allemaal in kwam hangen. HEt enige is dat men niet verteld had dat men bij de vervoerder van de deurtjes betalen moest en niet aan de persoon die het allemaal ging doen. Dat had men even moet vermelden, maar na een belletje was ook dit duidelijk en kon de vervoerder lossen en kon men aan het werk.

Zeer tevreden!!

We zijn zeer tevreden met de renovatie van de keuken. Adviseur gaf goed advies en vakkundig geplaatst. Monteur wilde ons zo min mogelijk willen belasten in de corona tijd en heeft de renovatie in 1 dag afgerond met een zeer goed resultaat.

Een aanrader.

Zowel levering als uitvoering geweldig!

Prima service en goed kwaliteit

Keukenfronten vernieuwd incl. plaatsen. Prima service en netjes opgeleverd.

zeer goed

ben netjes en goed behandelt

overall prima

Over het algemeen zeer goed, enkele kleinigheden daargelaten. Het had voor iedereen handiger geweest als de chauffeur een steekkarretje bij zich had gehad, dat had hem en klant wat uitpakken buiten en slepen gescheeld. Verder had ik graag gezien dat de vervangen ladefronten opnieuw voorzien waren van stoot-dopjes. Maar verder prima service. Kan het iedereen aanbevelen

Perfecte ervaring.

Vanaf de keuze tot de installatie is alles heel vlot en soepel verlopen. We zijn heel blij met onze nieuwe keukendeurtjes!

Professionele organisatie die onze keuken keurig heeft geïnstalleerd.

De monteur Raymond is een vakman die zijn werk goed verstaat.

Rommelige opeenvolging van dingen die maar voor de helft of helemaal niet kloppen

Bij showroom geweest daar een prijs bij benadering gevraagd antwoord gekregen nou voor 1800 euro moet alles er wel inzitten we hadden het daar over acryl Adviseur/inmeter hier in huis komt met een prijs 1000 euro meer en dan praten we over folie Dat is een Twee Adviseur heeft ingemeten Monteur komt dan blijkt dat 3 panelen vekeerd gemeten zijn en 4 panelen ingevreesd had moeten zijn Verder is er een beschadigd paneel gekomen en een paneel met een blaas er in Al mat al een keuken die in een dag zou moeten staan daar is een monteur nu al een ochtend extra voor geweest en zal nog eens moet en langs komen voor de rest

Prima service en goede kwaliteit

Afspraken zijn op tijd nagekomen en keurig uitgevoerd door vriendelijk en correct personeel. De plaatsing is professioneel uitgevoerd. De vernieuwde keuken ziet er kwalitatief prima uit. Afgezien van een klein foutje tijdens het installeren, hetgeen binnen 2 weken zal worden hersteld, geen aanmerkingen.

Vriendelijk en meedenkend

Vriendelijke mensen zowel de meneer van het intake gesprek als de meneer die de keuken kwam plaatsen. Strak en netjes erin gezet, erg blij mee! Super bedankt keuken gigant! Gr laura

Geweldige service en iedere afspraak staat

Een hele goede ervaring met de keukengigant, iedere afspraak is nagekomen en het personeel is uiterst bekwaam en dienstbaar

Netjes, snel en tegen een normale prijs.

Zijn erg tevreden met het resultaat, de monteur maar ook de adviseur.

Erg slechte ervaring

Erg slechte ervaring met Keukengigant. Het vervangen van onze keukenfrontjes heeft in totaal 6 weken geduurd van levering materialen tot oplevering keuken! Eerst was de monteur ziek (kan gebeuren), vervolgens hadden ze pas twee weken later weer de tijd voor een nieuwe afspraak. Alle materialen waren echter al geleverd en lagen in de woonkamer, erg onhandig met twee kleine kinderen. Twee weken later bij de montage bleek dat maar liefst 10 planken/panelen niet goed waren. Een aantal niet haaks/krom en een aantal niet goed afgewerkt door de machine. Deze planken konden 3 weken later pas weer geleverd en gemonteerd worden. We zaten dus 3 weken met een halve keuken! Drie weken later is de keuken afgewerkt door een andere monteur. Deze heeft de keuken met enige moeite en geklaag opgeleverd (wederom niet alle materialen helemaal juist) en alle fouten panelen/planken achtergelaten, deze moeten we blijkbaar zelf afvoeren naar de stort? Wij zijn zeker geen moeilijke klant en erg ruimdenkend, dit hebben we echter nog nooit meegemaakt. Ik heb mijn ongenoegen laten blijken via mail én telefoon bij dit bedrijf. Een sorry of andere tegemoetkoming kon er echter niet van af. Vandaar deze recensie. Blijkbaar is dit “normaal”?

Hoge montagekosten

Hallo, De kastdeurtjes waren met twee en half uur vervangen maar er zijn 8 uur voor berekend. Verder is dorpel beschadigd door het karretje. De kastjes zien er in ieder geval weer goed uit. Met vriendelijke groeten, Annelies

Is goed

Alles verliep vlotjes maar na een dag na vervanging deurtjes constateerden wij een foute ophanging bellen met de betrokken monteur leverde nul reacties op gaarne snelle follow up na 4 dsgen

Prima bedrijf, Komen thuis inmeten,krijg je een duidelijke offerte. Alles volgens afspraak thuis bezorgd. Montage zeer netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden😀

Heel tevreden

goede afspraken, uitstekend materiaal en compleet geleverd zeer vakkundige monteur.

Prijs is oke, maar!!

Hanteert op zich voordelige prijzen. Jammer is wel dat mijn keukendeurtjes afgewerkt zijn met kantenband wat je ook in de bouwmarkt koopt. Ik verwacht snel beschadigingen. Ik dacht altijd dat keukendeurtjes afgewerkt werden met stevig kunststof kantenband wat je normaal op keukendeurtjes vindt. Dat viel me wel tegen. Voor de rest geen problemen met dit bedrijf.

Pluspunten

Mooie nieuwe fronten geleverd gekregen. De keuken oogt weer zoals vroeger. We zijn er heel blij mee.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA