Pluspunten
Snel en netjes afgeleverd. 1 paneel niet de juiste maat, werd binnen een week opgelost. Resultaat keuken prachtig!
Pluspunten
goede advisering, snel en degelijke producten
Pluspunten
Maatwerk Duidelijke uitleg Lossen probleem op als dat er is
Pluspunten
tevreden over de levering. past perfect, gaten zitten er al in. softclose scharnieren maken keuken helemaal nieuw. in de showroom geweest in hoofddorp, later was de afspraak thuis ook duidelijk. hebben laten opmeten, maar denk dat ik het zelf ook had gekund. maar we zijn er heel blij mee.
Pluspunten
vriendelijk en erg behulpzaam niet opdringerig terzakekundig
Pluspunten
Oplossend vermogen, er uit koomen met de kland.
VerbeterpuntenGegombineerde rekening beter en eerder controleeren
Pluspunten
Afspraak is afspraak. Behulpzaam als later blijkt dat niet alle informatie is verteld / begrepen.
VerbeterpuntenBij het opmeten alle informatie verstrekken tot in de details van mallen , boren en zelf montage of laten monteren.
Pluspunten
Goede afspraken Goed materiaal
VerbeterpuntenEen passtuk van 5 cm ingemeten door hun word er een passtuk van 7 cm geleverd Zeggen ze kunnen we niet maken zaag zelf maar af SLECHTE ZAAK vind ik dat
Dit is juist, maar het ging wel in overleg. De aangedragen oplossing is besproken, u gaf aan het zelf te gaan zagen om het verloop in het paneel in het werk te zagen. Anders had strook overal dezelfde maat gehad. Onze les voor de volgende keer is dat we zo'n strook dan veel breder moeten leveren zodat deze makkelijker te zagen valt. De 70 mm was te krap zoals u aangaf en daar heeft u een goed punt.
Pluspunten
Geweldig geholpen doe monteur Peter Boomsma,keuken is weer als nieuw. Cor Griekspoor
Pluspunten
Snel opgemeten en gefixed!! Had een 5 kunnen zijn...
VerbeterpuntenZit alleen nog op een nalevering te wachten nu reeds een maand, waar ik na navraag per mail geen antwoord meer op krijg!
Pluspunten
Levert op tijd bestelling. Meetservice goede ondersteuning.
VerbeterpuntenUitbreiding assortiment, zoals keukenbladen. Nabestelling van een extra deurtje staat niet in verhouding tot de transportkosten.
Pluspunten
Heel klantvriendelijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Over het geheel genomen was de klant benadering positief. Alle geleverde producten waren van prima kwaliteit, mooie nieuwe frontjes.
VerbeterpuntenOver het geheel genomen was de klant benadering positief. Afspraken worden nagekomen maar vereist wat aandacht, je moet soms even nabellen, maar dan komt het goed
Pluspunten
Prima bedrijf, top produkten. Heb onze keuken fronten vervangen met nieuwe panelen. Nieuwe deurtjes, nieuwe ladefonten. De keuken is weer als nieuw. Alles perfect opmaat, zonder fouten.
VerbeterpuntenDe losse folie die wordt verkocht is niet zelf te verwerken. Duidelijke miskoop. De bezorgkosten zijn bij een kleine bestelling (één vergeten lade front) is veel te hoog. De meer dan 50 euro bezorgkosten zijn niet in verhouding.
De losse folie is inderdaad stijf. Deze wordt in het productieproces verwarmd om buigzaam te worden. In bepaalde gevallen is er echter wel de wens om de folie mee te leveren, vandaar de optie op onze website het los te bestellen. Men kan een zijkant van een kast ermee bekleden. Maar eerlijk is eerlijk, om de folie dan te verwerken moet men een nauwkeurige, vaste hand hebben. Een alternatief is de zijkanten van kastjes te schilderen. De bezorgkosten voor een enkel front lijken hoog, maar de complete foliemachine moet voor een enkel front bedekt worden met folie. Dit komt omdat er vacuüm getrokken wordt. 85% van deze folie wordt in uw geval als afval afgevoerd, maar moet wel door ons betaald worden.
Pluspunten
25 verschillende kastfrontjes besteld, geen enkele fout, proper afgewerkt, heel tevreden! Bovendien 3 keer goedkoper dan andere offertes. Redelijk snelle levering naar Belgie.
VerbeterpuntenVerpakking was niet vet: geen karton, geen plastic, gewoon losse planken. Desalniettemin geen schrammen of deuken, alles oké.
Wij hebben deze kritieken ter harte genomen. De fronten werden eerst verticaal verpakt. Op deze manier konden wij makkelijker de fronten in zijn geheel in bijvoorbeeld een flat gebouw bezorgen. We verpakken de fronten nu horizontaal, gelijk verdeeld over een pallet. De fronten worden gescheiden door folie en karton. Als wij de pallet niet in geheel kunnen bezorgen, moeten we de pallet aan de deur af stapelen en bij u binnen op een door u gewenste plek plaatsen.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen op de site. De montage ging toch best wel eenvoudig. De keuken is echt opgeknapt.
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit Beste prijs
Pluspunten
Keurige levering. Maatvoering klopte exact. Bestelde klopte.
VerbeterpuntenPaklijsten voor verzending controleren. Moest nalevering plaats vinden terwijl het bestelde wel bij de transporteur stond. ( foutje transporteur?)
Pluspunten
Heel tevreden. Zelf de fronten vervangen. Was beetje huiverig om het zelf te doen, maar de voorgeboorde scharniergaten zaten perfect. Dat maakte het makkelijk.
VerbeterpuntenHun monteur zei dat ze nu ook bezig zijn apparatuur op te nemen in het assortiment, dat had ik er graag gelijk bijgekocht. Ik was nog even te vroeg hiervoor, heb het elders gehaald.
Pluspunten
- het website-invulformulier voor de bestelling van deurtjes en panelen is handig - levering van bestelde materialen verliep volgens planning - alle deurtjes en panelen werden precies volgens opgegeven specificaties geleverd
VerbeterpuntenHeb op website geen mogelijkheid voor het aanmaken van een eigen account kunnen ontdekken, of heb ik dan niet goed gezocht? Zou handig zijn geweest bij het checken van levering op bestelling.
Pluspunten
De deurtjes zijn prachtig geworden! Voor een goede prijs hebben we nu toch een 'nieuwe' keuken. De kleur en nieuwe grepen geven onze keuken echt een hele andere look. Monteren hebben we zelf gedaan, dat ging prima. Eigenlijk ging alles soepel en snel.
VerbeterpuntenGeen. We zijn heel tevreden met dit bedrijf en resultaat.
Pluspunten
snelle levering. goede kwaliteit
Pluspunten
Goede kwaliteit deurtjes. Er was bij ons 1 deur verkeert geleverd, 1 was er bij montage beschadigd en 1 bleek al beschadigd te zijn. Deze werden snel nageleverd. Echter is er na een week nog steeds geen afspraak gemaak om de deurtjes te plaatsen. Dit bleek te berusten op interne communicatie. Bij plaatsing bleek er een paneel met de verkeerde maat te zijn geleverd. Dus het wordt vervolgt hoop ik
VerbeterpuntenKon niet pinnen bij aflevering terwijl dit wel mogelijk zou zijn volgens de site. Interne communicatie eens onder de loep nemen, want die is niet optimaal.
Het nieuwe front werd op de verkeerde plek afgeleverd. Onze planner had hierdoor geen overzicht en daardoor werd er geen afspraak gemaakt. Geval wet van Murphy gezien het feit dat er ook door ons tijdens de montage een paneel werd beschadigd.
Pluspunten
Hele vriendelijke mensen, er werden goeie afspraken gemaakt van levering en montage.
VerbeterpuntenVanwege ziekte monteur kon de keuken niet op afgesproken dag worden gemonteerd en wegens drukte kan dit nu ruim 2 weken later. Al deze tijd heb ik wel alle onderdelen voor de keuken in mijn woonkamer liggen :-( Een van mijn kinderen is er al een keer over gevallen. Het is natuurlijk overmacht, maar ik baal er wel van.
16 Kwadijkerkoogweg A
Purmerend 1442 LA