Pluspunten

We hebben een nieuwe keuken voor ons gevoel. Echt mooi gedaan. Zeer tevreden.

Pluspunten

Online besteld en gisteren samen met mijn buurman hebben we de deuren gemonteerd. Het hangt er prachtig bij (al zeg ik het zelf!). Degelijke kwaliteit.

Pluspunten

Naast nieuwe fronten hebben we een heel mooi blad gekregen. De montage verliep netjes, we zijn echt tevreden.

Pluspunten

De folie zat los en daarom wilde ik nieuwe deurtjes. De nieuwe deurtjes zijn nu van hoogglans wat we persoonlijk mooier vinden. Na het advies van Mark hebben we ook de montage laten doen, omdat het werkblad vervangen een beetje lastig leek om zelf te doen.

Kunnen jullie ook niet de tegeltjes op de muur gaan vervangen? Die willen we ook veranderen.

Pluspunten

Nieuwe deurtjes, nieuw werkblad en een nieuwe oven. Raymond heeft er een lange dag werk aan gehad, maar het resultaat is super!

Pluspunten

Prachtig resultaat, meer kan ik er niet over zeggen.

Pluspunten

Hele fijne mensen om mee te werken. Website - helpdesk - adviseur aan huis en de monteur, allemaal top. Alles voor echt een hele nette prijs. Bedankt!

Pluspunten

goed product

verzendkosten van een na te leveren product was bijna net zo hoog als het nageleverde product. verhouding zoek.

Pluspunten

Goede vriendelijke communicatie en advisering. Ook het installeren verliep netjes en precies.

Meer kleuren keuzes

Pluspunten

Produkt goed en mooi en snel geleverd voorlichting was ook uitstekend

Pluspunten

Heldere communicatie, deskundig advies en snelle levering!

Stel altijd voor om van te voren de kleuren in het echt te komen zien. De kleuren op de website waren in ons geval nogal anders. Gelukkig waren we wel naar de showroom gegaan voordat we bestelden.

Pluspunten

Mooie kwaliteit deurtjes en scharnieren, Prima installateur, kundig, netjes en sympathiek

Snelheid als er nog wat afgewerkt moet worden

Pluspunten

De keuken is weer als nieuw. We zijn in de winkel geweest in Breda en we zijn goed geholpen. Zijn tevreden met de monteur. Goede en aardige mensen.

Pluspunten

Positieve en gemakkelijk site om keukendeuren te bestellen prima kwaliteit en perfecte levering

Pluspunten

Goede producten, duidelijke informatie en snel

Pluspunten

ik ben nog aan het monteren tot nu aan toe pas het goed

nog geen min punten kunnen vinden

Pluspunten

vriendelijk

geen

Pluspunten

Prijs kwaliteit is uitstekend Alleen levering kan sneller en dan is het TOP

Levering kan sneller, maar dat lag aan een een logistiek probleem. Geen verbeterpunten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Offerte traject en levering liepen goed

De nazorg was slecht en onbehulpzaam

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende kwaliteit/prijs. Volledig tevreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

deurtjes netjes geplaatst

betere service

Pluspunten

Beken mijn zelf opgemeten maten en ontdekte verschillen van 2 mm. Leverde een keurig product voor een goede prijs.

Ik bestelde kennelijk extra scharnieren, welke al bij de deurtjes inbegrepen waren. Dit viel niet op, doch konden nadien worden geretourneerd.

Pluspunten

Het is heel mooi geworden.

Pluspunten

Opnieuw zelf de fronten besteld voor een klant van me. De prijs is scherp, de levering goed.

Kan er een meer anonieme sticker op de levering, dan kan ik de levering bij mijn klanten laten plaatsvinden?

Pluspunten

Onze keuken heeft een hele nieuwe uitstaling gekregen, vakkundig ingemeten en gemonteerd.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA