Prettig contact, eerlijk en kundig advies, perfecte uitvoering

Exact zoals ik gehoopt had.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? N.v.t.
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Van begin tot eind loopt alles perfect.

Vanaf de opmeting en tot en met de montage loopt alles gesmeerd. Beide heren de opmeter en de monteur leveren geweldig werk en zijn zeer netjes en vakbekwaam. Alleen jammer dat het wat aan de dure kant is Het enige wat aan de website zou kunnen verbeteren is dat je je ontwerp kan opslaan.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Gemak van de website

Zeer tevreden!

Wij hebben nieuwe deurtjes voor onze keukenkastjes besteld bij Keukengigant.nl en zijn zeer tevreden over de service. De deurtjes zijn opgemeten en geplaatst en het ziet er keurig uit.

Goed werk maar te duur

De deurtjes zijn mooi, het timmerwerk van Peter erg goed, maar 560 euro voor 2 uur en 20 minuten werk is “over the top”. Het bedrijf is er ook niet op aanspreekbaar. En dat is jammer

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Top, klasse, alles naar wens!

Peter Roest, geweldig advies en alles tot in detail uitgemeten. Niels, 'n super professional 'n geweldige monteur. Ik had verwacht dat de keuken prachtig zou worden maar het is nog mooier dan verwacht! Plus 'n snelle plaatsing van de keuken ondanks de volle agenda. Ik ben super tevreden en zou zo weer voor dit bedrijf kiezen.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Het is netjes gemaakt en ziet er heel mooi uit.

• In hoeverre bent u bereid om in de toekomst weer een aankoop te doen bij Keukengigant, of een van onze andere websites? N.v.t.
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Uistekende voorlichting, service en montage.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Prima alles zo als afgesproken

Goed , jammer dat het monteren werd uitgesteld , Maar voor de rest prima .

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Prima inmeetservice en advies, zeer tevreden over de montage van de deurtjes.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Top advies ,levering en plaatsing.

We zijn heel tevreden over over de keukengigant vanaf het eerste gesprek i.vm advies bij de koop van nieuw te plaatsen deurtjes voor de keuken , de levering keurig op tijd , de plaatsing is gebeurt door een top vakman ook netjes en punctueel. In een appartement is de bezorging problematisch, moet goed worden door gesproken.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Ziet er prima uit echt vakwerk maar

Helaas nog niet af bestek la's te groot en nog een paar kleine dingetjes. Tevreden ben ik wel hoop dat ze het snel komen maken.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Van advies gesprek to montage netjes geregeld. Monteur was een vak man en werkte netjes. Wij zijn er blij mee

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Zeer goede service en kwaliteit

Goed advies gehad bij inmeten. Snelle levering en keurig geplaatst. Zeer tevreden.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Prima met name dankzij de monteur Peter!

Ik was erg tevreden over het werk en de insteek van de monteur Peter; meedenken en kwetsbaar opstellend. Ook de verkoper dhr. . Roest had prima werk vooraf gedaan. Dat er een tussenstukje vergeten is, is weer prima opgelost door de monteur. Dit soort samenwerking komt het best tot uiting dankzij beide partijen; ik denk niet dat de monteur vaak een werkplek tegenkom die zo goed voor bereid is als dat bij ons het geval is. Dat is een goede start.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Het bij aanvang direct in contact kunnen komen met de inmeter. Het enige minpunt van jullie organisatie was diegene die in de showroom in Hoofddorp werkzaam was: een verkoper zonder kennis van verkoopkunde.

slecht gedaan

De installateur die hier kwam had weinig ervaring, was een van de eerste keren dat hij alleen werkte. Dat was duidelijk te zien toen hij klaar was. 2 planken mislukt, moeten nieuwe voor, koelkastdeur zit er scheef op. sluit ook niet goed. meerdere laden zitten niet vast , afwasmachine krijgt geen water meer en mijn parket is beschadigd. Ik kreeg beicht dat dat allemaal verholpen wordt. Ik vertrouw daarop.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Montage

Incompleet

Niet juist opgemeten en niet mogelijk om keuken af temaken.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Inmeetservice, Montage
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Geen

Prachtig geworden, heerlijk zo'n nieuwe keuken

Uitstekende service, prima vakmannen.

Vriendelijkheid

Netjes gemaakt vriendelijke personeel

Heel erg slecht

Het inmeten van de keuken ging goed, ik heb alles in één keer betaald. De panelen zijn geleverd. Tijdens de montage bleek dat meer dan de helft van de (27) panelen beschadigd waren, waarop de monteur besloot om met de montage te stoppen. Vervolgens heb ik meer dan een week niets gehoord van Keukengigant en toen kreeg ik een mailtje dat de keuken over 6 weken opnieuw gemonteerd gaat worden. Ik zit dus 7 weken lang met een voor een deel gemonteerde keuken. Oorzaak van de beschadiging is de manier waarop de panelen vervoerd zijn. Ook in huis zijn de panelen op elkaar gestapeld zonder beschermende lagen daartussen.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Eerder een geruststellend mailtje sturen of even bellen.

Verdrietig

Twee keer (dezelfde) monteur gehad. Eerste keer kon niet alles worden afgerond omdat de vaatwasser nog niet aangesloten was. Ook klopten de frontjes voor de koelkast niet. Dit laatste klopt, maar kon volgens het bedrijf op een andere manier worden opgelost. Nu is hij weer langs geweest. Hij verwacht van ons dat we eerst de kasten waterpas maken. Ik heb echt geen idee hoe ik dat zou moeten doen. Dat is zijn vak. Omgekeerd kan hij ook niet mijn beroep uitoefenen en zal ik dat ook zeker niet van hem verwachten. Hierna is de monteur direct weer vertrokken. Ik hoop oprecht dat het opgelost gaat worden. Ik vind de frontjes heel mooi. Dus op dit moment weinig sterren. Mocht er een goede oplossing komen dan komen er zeker meer sterren.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Ik hoop echt dat er een goede oplossing komt.

Prima kwaliteit en zeer goede service

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Snel en vakkundig een mooi resultaat

Alles volgens plan ingemeten, geleverd en geplaatst. als extra service zelfs keukenboiler losgehaald, keukenkraan vervangen en boiler teruggeplaatst. Alle deurtjes vervangen en netjes afgesteld. Het enige minpunt dat ik heb ervaren is de volledige betaling bij het plaatsen van de order

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Plaatsen van de bestelling
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Paneel besteld, verkeerde kleur geleverd. Het duurde langer dan een jaar om de fout te herstellen

Ik heb een paneel besteld, deze is geleverd in een verkeerde kleur. Vervolgens gebeld en gemaild met bijna iedereen in het bedrijf, maar niemand lukte het om dit simpele probleem op te lossen. Het heeft langer dan een jaar geduurd om deze fout op te lossen. Wie ik ook belde of mailde van het bedrijf, niemand reageerde adequaat om dit simpele probleem op te lossen. Pas toen ik mailde dat ik op alle reviewsites die ik kon vinden een negatieve recensie ging plaatsen kwam er iemand in actie. Enige pluspunt: De man die het paneel kwam monteren leverde net werk af.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Capabele mensen aannemen die effectief problemen kunnen oplossen. Ipv de problemen negeren of afschuiven op collega's.

Ervaring was goed tot we met de garantie voorwaarden te maken kregen.

De ervaring was goed. Echter bij de aflevering is er een ladefront op de grond gevallen waardoor deze beschadigd is. De monteur heeft hiervan melding gemaakt en gezegd dat dit onder de garantie valt en dat hij of een van zijn collega's het frontje zou komen plaatsen als het binnen is. Wat schertst onze verbazing, het frontje wordt inderdaad kosteloos geleverd maar als er een monteur moet komen dan kost ons dit 75 euro. Dat stelt ons diep teleur op toch een behoorlijk bedrag wat wij besteed hebben aan de renovatie verwacht je iets meer service.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Duidelijk aangeven wat wel en wat niet onder de garantie valt.

Perfect geregeld

Flexibel bedrijf met goede monteur

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA

085 - 210 2300

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire