Top kwaliteit en top medewerkers!

Keuken is goed opgemeten en er werd prima advies gegeven. Deurtjes zijn de ene dag geleverd en de volgende dag geplaatst. Prima werk verricht door degene die de deurtjes geplaatst heeft. Wij zijn tevreden met onze “nieuwe” keuken.

wij zijn zeer tevreden

wij zijn zeer tevreden over de service en vakmanschap van u monteurs

Afspraken waren ronduit slecht.

Bezorging en afspraken erg slecht. Opmeten en plaatsen uiteindelijk prima.

Geweldig geregeld

Het opmeten prima gedaan. Alles keurig gebracht en de deurtjes afhangen was geweldig. Alles keurig opgeruimd. We zijn daar zeer goed over te spreken.

Netjes afgehandeld

De communicatie over de exacte levering datum kan beter twee keer moeten bellen. De installateur gaf een sms bericht de dag ervoor.

Snel, netjes en volgens afspraak

Onze ervaring is erg positief. Het resultaat is ook erg mooi. Duidelijk advies vooraf, tijdig bericht wanneer de fronten geleverd zouden worden en tijdig bericht van de monteur. Misschien allemaal wat afstandelijke communicatie, maar wel duidelijk en alles is nagekomen.

Op tijd geleverd! Goed en keurig geplaatst! 2 plinten niet 100 procent. Zonder probleem nageleverd! Top.

Afspraak gemaakt, direct een offerte en duidelijke afspraken. Montage uitgevoerd door een vakman die tevens de tijd nam wat advies te geven over de rest van de keuken.

Het gaat bij 1 paneel al aan alle kanten mis

Ik krijg de rillingen van de gedachte om een hele keuken bij ze te bestellen. Mijn bestelling van 1 enkel keukenpaneel ging aan alle kanten mis. Levering duurde 2 maanden, de sales vertegenwoordiger beantwoord mijn mail niet, een specifiek persoon van de klantenservice is moeilijk om te pakken te krijgen, de levering werd via PostNL gedaan terwijl ze 35 euro bezorgkosten rekenen (PostNL: €6,75!) en na al die ellende zijn ze enkel bereid om €20 compensatie terug te geven. Dat dekt nog niet eens hun eigen verzonnen bezorgkosten, laat staan een deel van de waarde van het product.

Bedrijf dat afspraken nakomt

Snelle reactie op de aanvraag voor een offerte. Na opdracht de planning gekregen die is opgevolgd. Keurige montage. Helaas dat 1 deurtje te hoog was. Wel aangepast voor tijdelijk gebruik en nalevering in werking gezet.

Prima, goede en duidelijke communicatie

Is de moeite waard om je keuken op te pimpen door het vervangen van deurtjes en fronten.

Beroerd

Slechte communicatie

Planning en coordinatie van afleveren moet beter! is nu slordig!

UITLEG Ik krijg een aflever-mail voor 1 kastdeurtje via de transporteur, 1 deurtje??? de tijdens het eerste afleveren beschadigde 8 deurtjes zijn vervangen en meegebracht door de monteur. Alleen de eerste levering is door een transporteur gedaan en nu voor 1 deurtje weer een transporteur? die 1 dag eerder, eerder dan wat? het deurtje komt afleveren. Als Ik dan de klantenservice vraag hoe dat zit krijg ik te horen dat montage op de planning staat de dag er na! maar daarover heb ik GEEN email gehad! en i.p.v terugbellen sturen jullie dan een beoordelingsmail? Maar wat denken jullie dat dat doet voor je beoordeling? terwijl de actie om mij terug te bellen nog open staat aan jullie kant? Aanbevelen; Ja, maar!

erg tevreden over het eindresultaat!

keurig geholpen,ziet er mooi uit.

Het bedrijf is alle afspraken goed nagekomen.

WIJ zij helemaal tevreden

Mooi werk geleverd.

Vakwerk , uitstekend geplaatst !

Goede ervaring

Vakman voor de installatie De afwerking van de deurtjes kan veel beter

nog niet tevreden

roosters niet aangebracht en een lade scheef gemonteerd

Monteur van erg vriendelijk en vakkundig

Het bleek dat er een lade niet geleverd was. Ik heb al een keer gebeld met het kantoor om te vragen of de lade al besteld is. Het zou worden uitgezocht en ik zou worden teruggebeld. Dat is een week geleden en ik ben nog steeds niet teruggebeld. Dus dat zou beter kunnen.

Fantastisch en voor niet al te veel geld een nieuwe keuken.

Inmeten, met voorbeelden ging prima en met goede voorlichting. Materiaal levering ook en de monteur was echt geweldige vakman, die ook nog eens snel werkte. Echter ik vond 1 keukenladefrontje net iet te laag zodat onderste rand oven zichtbaar bleef, dit is door Keukengigant later perfect en kosteloos en zonder gezeur opgelost, Een dikke 10 voor dit bedrijf, een aanrader. Tip. Plinten mogen iets voordeliger ten opzichte van de frontjes.

Prima werk geleverd.

Alles ging precies volgens afspraak,zowel het inmeten als inbouwen. Alleen bij het afleveren liep de communicatie niet goed.volgens de website wordt er op de vrijdag voor de week van leveren een afspraak daar over gemaakt,maar wij kregen pas op dinsdag een mailtje,dat er op donderdag geleverd zou worden,zodat je op het laatste moment een vrije dag moet nemen.jammer.

Keuken renovatie goed, planning niet op orde

Heel blij met de aanpassing van mijn keuken. Ook heel vriendelijke inmeter en later monteur. Alleen het plannen was rommelig. Daar kan nog eea verbeterd worden.. Wel mooie keuken,!

alles naar wens gegaan...!

alles top gemaakt...! vanaf ons eerste gesprek inclusief inmeten, is alles duidelijk uitgelegd! al onze wensen hebben ze kunnen realiseren... al met al een aanrader voor iedereen die zijn keuken wild renoveren, zij maken van een oude keuken een nieuwe keuken...!!!!!

prima geregeld

Ik zou niet weten wat er beter kan. goede voorlichting en denken met je mee

Goed en vakkundig uit gevoerd

Het werk is vakkundig en tot volle tevredenheid uitgevoerd diy bedrijf is een aanrader

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA

085 - 210 2300

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire