Keurig werk geleverd

Jammer dat de bestelling de eerste keer niet compleet was.

Gewoon slecht.

Ik kan een hel verhaal schrijven... Maar het komt er op neer het voelde eerst goed, maar naar mate de tijden streken hoe erger het werd. Langer wachten dan wat ze aan gegeven... we hebben 6a8 weken gewacht. Als het op de klantenservice neer komt moet je echt geduld hebben van meer dan een uur. Als je antwoord wilt van een mail moet je een week geduld hebben. Zonder overleg word er een dag vast gelegd dat ze komen. Mocht er iets fout gaan,beschadiging of dat er een verkeerde paneel geleverd is moet je ook meer dan 3 weken langer geduld hebben. Wil je nog een paneeltje bij bestellen dan word ie 6 weken later besteld. Maar als service omdat alles fout ging wat er fout kon gaan, mag je eigen nieuwe bestelling (1frontje) zelf betalen en de te veel te dure verzendkosten ook voor eigen rekening nemen. Nee service 0,0% mocht je iemand aan de lijn krijgen zijn ze wel vriendelijk. Mocht je veel geduld hebben en geen goede verwachtingen hebben zit je goed.. We zullen zien hoe de frontjes zich houden.. hoop geld voor een hoop gedoe... maar de keuken ziet er nu mooi uit

Nog niet helemaal tevreden

Bij de opmeting en gelijk het bestellen voor de afzuigkap, is er is er niet goed opgelet of dat wel mogelijk was. De afzuigkap kon dus niet geplaatst worden en is mee terug genomen. Na 1 week gebeld maar telefoon wordt niet beantwoord, een mail gestuurd en ook geen antwoord!!! Dus een groot minpunt! Ik heb mijn betaalde afzuigkap en montagekosten hiervan nog niet ontvangen op mijn bankrekening! Al met al is de bereikbaarheid een probleem niet aanbevelingswaardig.

Het was prima geregeld

Het was een goede ervaring met de keukengigant, alles mooi op tijd, en een mooie keuken gemaakt! Een opmerking, doe iets aan jullie klantenservice, een uur in de wacht staan is niet fijn. Veel succes verder!

Het verkoopgesprek was prima. Moest wel speciaal vragen of er nog meer stalen waren (lagen in de bestelbus). Monteur ook prima en aardige vent. Sommige kleine frontjes alleen met dubbelzijdig tape. Dat vind ik wel vreemd. Maar ja, als het maar blijft zitten.

Heel slecht

Alles wat mis kon gaan ging mis. Afspraken werden zonder enige vorm van overleg diverse malen verzet zodat ik voor niets vrije dagen moest opnemen. Het afleveren van de materialen ging mis en ze stonden een aantal keren plotseling op de stoep terwijl ik niet thuis was. De planning is niet te bereiken en je wordt niet terug gebeld. Geen enkele vorm van excuus of compensatie omdat er zoveel is misgegaan. Dit had het leed misschien nog iets kunnen verzachten. Nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt. Het enige pluspunt is de monteur die wel netjes zijn werk heeft gedaan maar dat weegt eigenlijk niet op tegen alle overige ellende.

Prettig geholpen door medewerker in Showroom Hoofddorp en goede en prettige monteur bij ons thuis

Superblij met onze gerenoveerde keuken!

Van het in laten meten met advies tot en met de montage super goed geholpen. Klein puntje van kritiek is de telefonische bereikbaarheid daar hebben jullie wel een verbeterpuntje (3 x gebeld, 1 x 50 min en 2 x zo'n 30 min in de wacht gehangen). Maar uiteindelijk zijn we superblij met onze gerenoveerde keuken.

Heel netjes geregeld!

Na het bestellen is het wachten op de monteur. De monteur kwam, zeer netjes en leverde vakwerk . Zeer tevreden!

Geen goede service

Reeds 2 x telefonisch contact gehad. Zou contact worden opgenomen, maar nog steeds niet gehoord, dus maar weer een keer bellen.

Prima werk geleverd

Het was een zeer goede ervaring zowel in het helpen uitzoeken van de kleuren en in het renoveren van onze keuken We zijn er erg blij mee

Alles naar wens: opname, offerte, leverantie en montage. Wij zijn zeer tevreden.

Goede ervaring bij Keukengigant

Peter uitstekende vakman. Levering op de afgesproken tijd. 1 front verkeerde maat wordt in orde gemaakt. 1 front hele lichte beschadiging komt een nieuwe voor.

Fantastisch professionele montage

Monteur was op tijd aanwezig en heeft zijn werk geweldig gedaan!

Uitstekend !!!

Dit was voor de tweede keer dat wij de keukendeurtjes lieten vervangen, nu in onze nieuwe woning, en het is weer prachtig geworden!!! We zijn prima geholpen in Purmerend door Marleen die echt met ons meedacht!!! Wij hebben de deurtjes laten monteren, dit werd ook weer prima gedaan! Alleen jammer dat de lichtlijsten en de twee passtukken niet meegeleverd waren, maar dit wordt nageleverd en gemonteerd!!!!

Ging vlot en mooi resultaat.

Behalve wat onduidelijkheden over overeenkomst liep alles voorspoedig. Zijn blij met het resultaat. Keuken kan weer jaren voort. Monteur heeft keurig en netjes gewerkt, gaf geen enkele rommel in huis.

Zeergoed

Alles is zo goed gegaan , van de klantenservice tot de monteur echt super . Vriendelijk personeel .

Zeer goede montage, afwerking niet ok

Het paatsen van de deurtjes was erg goed gedaan Echter het opruimen van pallet die werd bezorgd was niet naar behoren. Het opruimen van oude deurtjes was ook niet gedaan De pallet was meegenomen door de monteur die de deurtjes plaatste Maar die liet op zijn beurd de oude keuken deurtjes liggen.

goed service

op tijd netjes geleverd en vakkundig gemonteerd, geen negatieve punten

Slechte communicatie, slecht bereikbaar,

Ten eerste waren de spullen niet geleverd op de dag dat de monteur voor de deur stond. Wij waren niet op de hoogte dat de spullen bij ons afgeleverd zouden worden anders hadden we al eerder aan de bel getrokken. Vrije dag voor niks ingepland, heel de keuken leeggeruimd en de monteur vertrok weer. De reaktie van keukengigantvwas we hebben een klein foutje gemaakt...over 2 weken kunnen we u weer inplannen. Daar gingen wij niet mee akkoord. Uiteindelijk werd alles binnen een week opgelost. Ten tweede: de oven die jullie aanbevolen en is opgemeten was te groot...wij hadden al onze twijfels maar nee hij zal passen. Niet dus de monteur heeft het keukenkastje moeten verbouwen om de oven te kunnen plaatsen waardoor het huidige keukenfront niet meer paste en hij veel langer werk nodig had en pas om 21.30 vertrok. Na nog geen week brak het eerste groentje van de keukenla af. Telefonisch onmogelijk te bereiken 7 wachtenden voor u en uiteindelijk wordt de verbinding verbroken en op de mail hier voor als nog niet gereageerd.

Vlotte service

Top gedaan

We zijn zeer tevreden met de nieuwe deurtjes en laden panelen in onze keuken. We hebben gebruik gemaakt van de inmeetservice. Dit was top, goed advies gekregen, waardoor we een gefundeerde keuze hebben kunnen maken. Na een aantal weken werden de deurtjes, panelen, schernieren en handgrepen geleverd en 2 dagen later heeft de keuken monteur alles zeer professioneel geinstalleerd. De klus was na 2 uur geklaard. Top!

Slechte ervaring

Vandaag zou ik de keuken krijgen waar ik al weken naar uit kijk, maar helaas bleek dit anders. Ik heb meerdere oplossingen aangedragen, maar blijkbaar denkt het bedrijf enkel in problemen. En laten we het dan niet hebben over communicatie. Tot 2x toe zelf contact moeten zoeken om te achterhalen wat de status is en geen excuus gekregen. Ik heb weinig vertrouwen in de oplevering. Eerst maar eens zien of ze volgende week wel hun afspraken nakomen en het eindresultaat naar behoren is.

Bijna alles perfect gegaan

Alles is keurig ingemeten samen met goede voorlichting. Bezorging prima gegaan. Het plaatsen is snel en vlot gedaan. Het minpuntje is dat de vloer bezaaid was met zaagsel van de cirkelzaag en dat we dat zelf moesten opruimen en de opleveringsbon met alle controlepunten van de afwerking via de mail kregen en zelf ondertekend was door de monteur en dus niet door ons.

Nette afwerking vriendelijk personeel

16 Kwadijkerkoogweg A