Filter

Ik kon alleen contant betalen bij afhalen en moest daarom eerst elders gaan pinnen

Pluspunten

We twijfelende of we een nieuwe keuken zouden kopen of zouden renoveren. Maar we zijn blij met deze keuze. - Snelle levering - Goede prijs - Makkelijke montage Wij zijn zeer tevreden!

Pluspunten

Gisteren ontvangen en vanmorgen gestart met de deurtjes om te wisselen. Ze hangen er nu al mooi bij.

Klanten adviseren om andere grepen te kopen. Ik heb mijn oude erop zitten, maar die vind ik nu niet meer echt passen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kwaliteit materiaal uitstekend

nauwkeuriger de te versturen onderdelen nalopen. er ontbrak een plank bij mijn bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product voor een goede prijs, problemen worden snel opgepakt, bedrijf is goed bereikbaar en je wordt vriendelijk geholpen.

Verkort de levertijd, zorg ervoor dat afspraken nagekomen worden, licht de klant in over het leverproces, stuur de juiste scharnieren mee met de bestelling.

Pluspunten

geleverd volgens de info op internet. degelijke stevige deuren, eigenlijk nog steviger en degelijker dan mijn Mandemaker keuken. Keukengigant geeft tenminste eerlijke en vakkundige info. Mandemaker liet het afweten. Ga zo door keukengigant!!! Tip: als je deurtjes laat maken bestel dan ook de scharnieren erbij. Door verkeerde zuinigheid van mij dacht ik dat de Mandemaker scharnieren zouden passen, maar die zijn toch weer anders. Beter die van de Keukengigant. En scheelt een hoop ombouwwerk. Succes iedereen.

Pluspunten

goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en een goed levering ook als je het zelf ophaald

Laat het altijd inmeten

Pluspunten

* alleen keukendeurtjes vervangen * inmeetservice ( tegen kleine vergoeding ) * snel een offerte * makkelijk betalen

niet van toepassing !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel keus. Alle maten leverbaar

Voorgeboorde gaten voor scharnieren klopten niet. Was ook niet aan te geven bij bestelling.

Pluspunten

keukenfronten zijn zeer mooi en op tijd geleverd

Pluspunten

Door montagefilm durf ik zelf monteren. Mijn schoonvader had ervaring mee. Binnen ochtend montage done. Wel nieuwe knoppen bestellen. De oude dacht we dat die nog goed was, maar alles nieuwe is wel mooier.

Pluspunten

uw adviseur Leo heeft echt precies gemeten

Pluspunten

We hebben eerst het front van de vaatwasser vervangen. Dat ging heel gemakkelijk. Nu willen we alle andere deuren ook gaan vervangen. We hadden ons alleen vergist in de breedte en hoogte maat. Heel stom natuurlijk als je geplankte deuren hebt. Nieuw paneel kon snel nageleverd worden.

Pluspunten

mooi. levering sneller dan verwacht

Pluspunten

Het is voor ons ingemeten door Keukengigant. We hebben het vervangen zelf gedaan. We zijn heel tevreden!

Pluspunten

Mooie fronten. monteren ging ook goed

Pluspunten

heb laten inmeten en monteren, het is erg mooi geworden

Pluspunten

Scherpe prijs. Keuken is echt heel mooi geworden.

Pluspunten

Geweldig! Het resultaat is heel mooi geworden. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Pluspunten

Scherpe prijs, goede service. Ik ben erg tevreden, de montage ging echt makkelijk, het resultaat is prachtig.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA